Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3468) bubus66 válasza Gerzson6875 (#3467) üzenetére


bubus66
nagyúr

Köszi de túl vagyok már minden, igen de 5x egymás után nem teszi fel rosszul. Kifogytam az ötletekből, ezért vagy összetörés lesz a vége vagy eladás.

Mindent meg próbáltam már vagy ötször letöröltem, meg újra telepítettem a driverekt gyárit nem mindent ami volt semmi igaz 2004 frissítőtől mit lehet várni,kap még egy esélyt, újra telepítem a laptopot, ha akkor sem lesz jó akkor össze töröm.

Ezt valaki le tudná nekem fordítani?

Don't listen to them. Everyone keeps saying "reinstall drivers" but it still doesn't work. There are hundreds stupid posts about reinstalling drivers on this forum.
I bet you've clicked "clear phone software update registry" while starting the software update? I was struggling with all available flashing tools and I couldn't flash my LG L9...tried 3 computers, different drivers, xp sp3 compatibility mode... and after 3 days it worked. What was the solution? Simple PC reboot and do NOT use clear phone software update registry option and it will flash flawlessly, no OMAP4430 drivers errors. That's all.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.