Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:16:34

LOGOUT.hu

LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5023) ofgm válasza Pistakiss (#5020) üzenetére


ofgm
tag

Amire én használnám a munkám során, nem a tudományosságon van a hangsúly, hanem az ügyfeleimnek mutatott (küldött) éles, vagy életlen kép különbségéből fakadó hiányosság.
Gyanítom, ha rendelnél tőlem egy szolgáltatást, és a szolgáltatás képi információval is alátámasztandó, nem feltétlen örülnél, hogy milyen minőségben kapsz erről képi információt amikor adott pillanatban nem tudsz a helyszínen jelen lenni.
Természetesen van komolyabb fényképezőgépem is erre a célra, de hidd el nekem, sokkal kényelmesebb volt a G3 kameráját erre a célra használnom, mert zsebben elfért, azonnal levélben már tovább is tudtam küldeni, ez pedig egy DSR kamerával jóval kényelmetlenebb. A G3 kamerája viszont pont annyira volt rendkívül részletgazdag, hogy ezeket a képi információkat szégyenkezés nélkül ki tudtam váltani vele.
Egy elmosódott, életlen kép az ügyfélben pedig bőven gyanakvásra adhat okot.
Hidd el, minden erőlködés és különösebb állítgatás nélkül használom a G3 kameráját, gyakorlatilag ha nem remeg az ember keze, tűéles minden vele készített kép. A G6 erre szinte alkalmatlan!!!!!!
Tényleg nem kellemetlenkedni akarok, fikát sem akarok kenegetni a témával kapcsolatban, de ezt a mobilitást, kamaraminőséget, nekem jelen pillanatban, ami fontos lenne a számomra, a G6 nem tudja 100% kielégíteni.
Úgy gondolom, nem csak egyedüliként vagyok a véleményemmel!!! Akinek jó így, az használja egészséggel, megelégedéssel, akinek nem, azt úgy sem lehet meggyőzni. Talán az LG javítja a hiányosságot szoftveresen, vagy ha nem, akkor majd az XDA-s fiúk finomítanak a dolgon, de ez téma engem már nem érdekel, nem rommolgatni és kisérletezgetni vettem a telefont, hanem mert kellett volna egy jobb és újabb készülék.
Ezzel, részemről, lezártnak is tekintem a témát!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.