Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:00:57

LOGOUT.hu

LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48101) dkovizoli válasza SkyLine3000 (#48100) üzenetére


dkovizoli
addikt

Én anno a g5-höz kerestem eredetit. Gsm bolt, webshop felejtős. Gsm boltból vettem egyet, második töltésnél letiltotta a töltést és írta, hogy nem eredeti alkatrész. Pedig annak mondták. Rengetegen jártak így webshopból. A központi szervíz a kérdésemre a hozzánk legközelebbi márkaszervizet javasolta, azt is mondta, hogy van-e készleten. Végül Pesten vettem mégis, mert pont jártam arra. Telefonon meg kell kérdezni.

(#48102) djsixty válasza gabor_01 (#48092) üzenetére


djsixty
csendes tag

Innen származik: [link] ...ha jól sejtem, holnapra el fog fogyni... :DD :DD :DD

Nálam 2 év után kezdett drasztikusan csökkenni az üzemidő, ez kb. 4-5 hónap alatt odáig jutott, hogy még készenléti állapotban sem bír ki egy feltöltéssel 24 órát, ha wifi, mobilnet ki van kapcsolva és nem csinálok vele semmit, csak elvan az asztalon. Aktívan használva, mobilnettel... ....2 óra... ....talán 3... ...mindez sokadik reset után. Komoly energiagazdálkodási gondja van a készüléknek, talán kezdődő alaplap hiba, valami kezdi megadni magát... ...de csak tippelek.

(képeken balra a régi akku, jobbra az új :) )


(#48103) gabor_01 válasza djsixty (#48102) üzenetére


gabor_01
senior tag

Keress rá itt a topikban: speedshop.
Nem eredeti.
Amúgy annak idején én kínosan vigyáztam, hogy csak minimális applikáció volt telepítve. Így nekem 3 napot átlagban kibírt.
Amint feltettem a vibert és whatsappot, lement 1 nap alá készenlét. Anélkül, hogy ezeket valamennyire is használtam volna.

(#48104) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

6.0-át (V20p-EUR-XX) lehet rootolni? G3-on és előtte minden telóm rootolt volt (ez volt az első, amit megcsináltam) és elég egyszerű volt megoldani.
Találtam root-ot, csak az v20a-ra van és nem tudom, működne-e v20p-n?

(#48105) brd válasza gabor_01 (#48103) üzenetére


brd
nagyúr

A telepített appok mennyisége nincsen összefüggésben az üzemidővel. Amivel összefüggésben van, az az, hogy ebből mennyi fut a háttérben. Mert sajnos Androidon az, hogy a user nem használja, nem azt jelenti, hogy nem fut (a háttérben). Egy app reagálhat mindenféle eseményekre, az elsők között pl. arra, ha elmegy/megjön a hálózat, vagy aktiválódik a screen (un)lock, ráadásul lezárt kijelző mellett is futhat, ha bele van programozva erre wakelock. Ha ezeket nem vonjuk meg egy-egy apptól, akkor ezeket bizony használhatja is. Különösen az ilyen mai, mindenféle "hasznos funkcióval" megtömött "azonnali" üzenetküldőkbe szoktak eszméletlen monstrum szar kódot produkálni a fejlesztők/managák.
Nekem pl. 147 user app van jelenleg is telepítve, mégis, az eredeti akku-val (ami most már 4+ éves) 10+ napot bír kikapcsolt kijelzővel, persze, hogy nem nyomkodom és hálózata sincs.

The only real valuable thing is intuition.

(#48106) SkyLine3000 válasza brd (#48105) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Én pont azért akarnám rootolni, hogy ki tudjam gyomlálni a sok fölösleges appot, amit anélkül csak letiltani lehet. G3-on is minden szart letöröltem. Nem futnak fölöslegesen a háttérben és nem foglalják a helyet.
Nekem nemrég van meg a G4, de teljesen elégedett vagyok vele. Tök gyors az egész, nincsenek laggok, semmi. A G3 sem volt lassú (5.1), de ahhoz képest érezhetően gyorsabb. Már több összehasonlítást csináltam. Nekem nem hiányoznak a mai telók. Egyik sem kéne. Nekem pont az kell, amit ezek a telók tudnak. ezekben minden benne van.

(#48107) brd válasza SkyLine3000 (#48106) üzenetére


brd
nagyúr

Hasonlóan érzek én is, a G4 után (mellé) lett azóta egy Huawei Mate 9 és egy Xiaomi Mi 9 (támogatás miatt mindkettőhöz jelentősen olcsóbban jutottam hozzá), de a G4-et szívesen fogdosom még most is, csak a használati értéke sajna alacsony, részben az akku miatt (mondjuk ez elvileg orvosolható lenne), de nagyobb részben egy bizonyos játékkal, amivel viszonylag sokat játszom, a magas chipset fogyasztás miatt jó esetben max. 2-2.5 óra SOT van (lenne), másrészt sok app van, ami nem, vagy nem jól működik 5.1-gyel. 6-ra frissítés nem sokat segítene és ahogy olvastam régebben, amúgy is elég problémás a 6-os ezen a telón (pl. a root is, nekem a dual simes H-s van). A Mi9-et pl. egyenesen utálom, fél éve próbálom rávenni magam, hogy átköltözzek, de egyelőre csak kézikonzolnak használom. Rossz a képaránya, kerekítettek a sarkai, notch-os, idegesítő rajta az OS, kisebb az akku mint a Mate 9-ben, de legalább gyors, nagyon jó a kamera (legalábbis GCam-mel) és probléma nélkül rootolható, ami a mai készülékek jó részéről nem mondható el. Az ideális készülék egy G4 külsővel/kijelzővel (bár nekem elég lenne a FullHD is) és OS-szel (ami frissebb lenne, mint az 5.1, az appok miatt, mert amúgy az OS szolgáltatásai nekem tökmindegy, én akár egy 4.1-gyel is ellennék) megáldott Mi9 lenne számomra, de ilyesmi készüléket sajnos már nem fognak gyártani ahogy elnézem a felhozatalt.

The only real valuable thing is intuition.

(#48108) SkyLine3000 válasza brd (#48107) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Nálam esélytelenek ezek a mai telefonok. Elnyújtott, lekerekített kijelzők, noccs, lyuk. Meg ez az idétlen előlap... Alul nagy káva, felül semmi + lyuk. Annyira bántja a szemem, h kínozni tutdnának vele. Ezért sem akarok váltani. A G3 is már kb 4 éve megvan és soha semmi bajom nem volt vele. G4-be is lehet 8-9ezerért venni alaplapot Ali-ról, ha nagyon muszáj.
Én MM-al vettem a telót. Igazából semmi gondom vele, csak az a root jó lenne. LP-al ehhez képest milyen? Mert ha nem rosszabb (meg nálam a fényképező fontos, h jó legyen), visszamennék a root miatt rá. G3-on is LP-on voltam. Azt simán lehet rootolni. Ott is asszem a MM-al van ilyen téren gond.

(#48109) djsixty válasza gabor_01 (#48103) üzenetére


djsixty
csendes tag

Köszi az infót. :)
Vibert és Whatsappot nem használok, de most se facebook, se hasonlók nincsenek rajta. Sikerült közel 4 napos üzemidőt elérni... ...úgy, hogy egy régebbi Logilink 12000 mAh-s powerbankra volt dugva :DD ...anélkül 6 óránál többet nem bír.
Bónusz: töltés közben az érintőképernyő vagy csak részben működik, vagy egyáltalán nem, többnyire érintésre nem reagál. Ha lehúzom a töltőről, rendbe jön.

(#48110) Busterftw válasza SkyLine3000 (#48108) üzenetére


Busterftw
veterán

Mellesleg a Pie-os Lineage OS-t tudom ajanlani.
Ott is van root opcio. En adnek neki egy eselyt, kb ujjaszuletik a telo, plusz frissebb is, az appoknak nem lesz vele gondja.
A keszito amugy keszul Android 10 verzioval elvileg, de majd kesobb.

[ Szerkesztve ]

(#48111) SkyLine3000 válasza Busterftw (#48110) üzenetére


SkyLine3000
addikt

És a kamera ott milyen? Mert általában a főzött romokon pont az szenved csorbát a stock romokhoz képest. Nekem meg az fontos. Ha az gyengébb minőségű, akkor esélytelen.

(#48112) Busterftw válasza SkyLine3000 (#48111) üzenetére


Busterftw
veterán

Utobbi idokben nem kameraztam sokat, 2019/2020 standard utan mar a stock fotok sem tunnek kiemelkedonek.
Nem tudom megmondani, en tennek egy probat, aztan max visszamesz stockra.

(#48113) SkyLine3000 válasza Busterftw (#48112) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Ha tudnám, h a kamera nem szarabb, kipróbálnám. De fölöslegesen nincs kedven romolgatni.

Aksiidő melyiken jobb? LP, vagy MM? G3-on LP-on jobb volt, mint MM-n.

(#48114) dkovizoli válasza SkyLine3000 (#48106) üzenetére


dkovizoli
addikt

Minden bizonnyal van rá root, hiszen nálam a 7.0 rendszer fut rajta rootolva. V29a global, tehát stock rom. Ha jól emlékszem, valamelyik hatos romot lehetett rootolni és utána mehetett fel a hetes. Igazából , ha emlékeim nem csalnak, nyitod a bootloadert, majd twrp és SuperSu. Utána pedig zipből rakhatsz fel akár stock, előkészített romot. Vagy akármit.

(#48115) kuyarashi


kuyarashi
őstag

Sziasztok!

Akkumulátort fogok vásárolni. Csak gyárit érdemes venni, vagy pont nem? Mire célszerű odafigyelnem? (Pl.: előállítás dátuma, stb.)
Előre is köszi.

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

(#48116) dkovizoli válasza kuyarashi (#48115) üzenetére


dkovizoli
addikt

Ez most komoly? Kb 20-25 hsz-al ezelőtt ugyanez volt a téma, legalább 15 kommenten keresztül. :N Ott pont megtalálod a válaszokat. Én a gyárit, márkaszervizből preferálom, még ha drágább is. Eredetit úgysem kapsz máshol. Maximum annak mondottat.

[ Szerkesztve ]

(#48117) kuyarashi válasza dkovizoli (#48116) üzenetére


kuyarashi
őstag

Komoly. Pont ezért kérdeztem.
(Vettem már itthonról "eredeti" akkut G2-höz. Nagyjából kevesebbet bír, mint a 3 éves utánzat, amit cserélni szerettem volna.)

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

(#48118) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

A G4-ben van intelligens képernyő? Amilyen a G3-ban van, h amíg nézem a kijelzőt, nem sötétedik el. Mert sehol sem találok ilyet. És azért az tök jó dolog. Fura lenne, ha pont a G4-ből spórolták volna ki.
A G3-ban a kijelző/speciális beállításokban van, itt nincs ilyen.

Most, ahogy olvasok vissza, látom, másnak is feltűnt régebben és kivették belőle. Hát basszák meg magukat! Egy ilyen jó dolgot kivenni. Eszemfszom megáll... :W Most ezért is töltsön le az ember egy plusz appot... Gratula!

[ Szerkesztve ]

(#48119) kuyarashi válasza SkyLine3000 (#48118) üzenetére


kuyarashi
őstag

Esetleg custom ROM-al visszaszerezhető.
Egyébként már a G2 is tudta.

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

(#48120) Mikemend


Mikemend
senior tag

Akkumulátorral kapcsolatban annyit: tegnap töltöttem fel fullra, majd ráengedtem egy Play áruházat, ami 54 appot frissített. A frissítés végén 29% maradt benne, a proci jól felmelegítette a házat. Úgyhogy még mindig ez a legnagyobb akkuzabáló.

(#48121) kuyarashi válasza Mikemend (#48120) üzenetére


kuyarashi
őstag

Mennyi ifeig frissült?

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

(#48122) Mikemend válasza kuyarashi (#48121) üzenetére


Mikemend
senior tag

Időben legalább fél órát, nem mértem.

(#48123) kuyarashi válasza Mikemend (#48122) üzenetére


kuyarashi
őstag

Komoly.
Ha a képernyő nem is ment, akkor elég sokat zabált.

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

(#48124) Mikemend válasza kuyarashi (#48123) üzenetére


Mikemend
senior tag

Ha ment is a kijelző, akkor is durva, hogy ennyit zabált a frissítés. Néha meg kellett néznem, hol tart, mert előfordult már, hogy ha a kijelző nem ment, megállt a frissítés.

(#48125) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

Nem tudom, ha azért-e, de kilőttem az MLT-t és azóta jobban bírja az akksi. Igaz, nem használtam hú de sokat, mégis elment két napot egy feltöltéssel és második estére is volt még benne 40valahány %. Telefon, böngetés, meg úgy 30-30 fotó. És még úton van egy elvileg nagyon jó minőségű akksi (3000es). Ez az mlt a G3-nál is sokat számított.

(#48126) Mikemend válasza SkyLine3000 (#48125) üzenetére


Mikemend
senior tag

Mi ez az MLT? A loggolás vagy valami más?

(#48127) SkyLine3000 válasza Mikemend (#48126) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Az mlt-t a szerviz menüben lehet kikapcsolni. Az tulajdonképpen egy LG app, ami mindenféle adatokat küld folyamatosan a telefonhasználatról az LG-nek. Mivel folyamatosan aktív, memóriát zabál és terheli az aksit.
tárcsázóba bepötyögöd: *# 546368 # * 815 #
aztán: SVC menu/LDB/LDB settings/MLT
itt az mlt mellől kiveszed a pipát és újraindítod a telót.

[ Szerkesztve ]

(#48128) Mikemend válasza SkyLine3000 (#48127) üzenetére


Mikemend
senior tag

Köszi, ez nekem már régebben ki lett kapcsolva, de nem emlékeztem rá. Ettől függetlenül a Play miatt sajnos merül rendesen

(#48129) SkyLine3000 válasza Mikemend (#48128) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Ez nagyjából minden lg telefonon alapban be van kapcsolva. Asszem még az F6-on is be volt. Én szerencsére nem vettem észre, h a play merítené a telót, pedig rendszeresen megnézem a frissítéseket és ami kell, azt frissítem. Mondjuk soha nem is szoktam 40-50 appot egyszerre telepíteni. Nincs is annyi plusz app a telómon. :)

(#48130) kuyarashi válasza SkyLine3000 (#48129) üzenetére


kuyarashi
őstag

Detto.

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

(#48131) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

A G3-hoz hasonlítva azért gyorsabb, pörgősebb a G4. Kb fele idő alatt bekapcsol, mint a G3. Nekem v20p van a telón. Pörgős, nincsenek röccenések sem. Hamarabb is indulnak az appok. Tök gyors az egész. Igazából nem is értem, miért kell ettől gyorsabb és h mennyire lehet gyorsabb egy másik? Nem hiszem, h egy mai 100-200ezres teló annyival gyorsabb tud lenni. Teljesen jól használható még 2020-ba is. Egy, amit sajnálok, h kivettek az az intelligens kijelző. Errre mondjuk nincs mentség... Fotós képességekben sztem még mindig megállja a helyét. Egy átlagembernek bőven elég. Kíváncsi lennék, h a mauált, hányan használták/használják rendszeresen? Akksi se nem jobb, se nem rosszabb, mint a G3-nál. Ha nem bizegálom, jól bírja, ha sokat bizergálom, akkor persze, h jobban merül. Mindenesetre az 1 napot bőven kibírja. Kevés használat mellett 2 is meg van. Pedig gondolom, nem új benne az akksi (használtan vettem a telót). Mondjuk jön hozzá egy új a biztosnság kedvéért. Kíváncsi vagyok, az ehhez képest majd mit mutat? Viszont én is észrevettem, h viszonylag lassan töltődik fel a teló.
A root miatt legszívesebben visszamennék LP-ra, de nem tudom, érdemes-e? Lehet, teszek egy próbát, aztán ha nem válik be, akkor visszateszem a MM-t. Mondjuk "p" firmwarem nincs. De ahogy olvastam, a "G" is jó.
Szóval. Én nem vágyom ezekre a mai telókra, mert mind olyan elcseszett, h nem bírnám megszokni.
Azu alaplap 2016 május végi. Így talán a bootlop sem fogja felütni a fejét.

[ Szerkesztve ]

(#48132) pilóta válasza SkyLine3000 (#48131) üzenetére


pilóta
nagyúr

Azért nekem most nagyon feltűnik, hogy lassú.
A Zenfone6-ot gariztatni kell (elhallgatott a fő hangszóró), addig a G4-et használom újra.
Két dolog zavar: 1. tetű lassú 2. folyton tölteni kell, mert merül, mint a balta :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#48133) SkyLine3000 válasza pilóta (#48132) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Nem tudom, az enyém egyáltalán nem lassú. Pik-pakkk történik minden. Nincsenek akadások, röccenések, semmi. Gyereknek vmi új Xiaomi van, de az sem gyorsabb. Nekem ez bőven gyors. Nem kell várnom semmire. Megnyomom és már történik is a dolog. :DHa a G3-at bekapcsoltam, felállt a rendszer, el kellett pl telnie egy kis időnek, mire az időjárárs widgetet frissítette. Itt ahogy wifire lépek, szinte azonnal frissül.
Akksi nálam is van, h jól bírja, van, h jobban merül. Fene tudja,mitől van.

[ Szerkesztve ]

(#48134) gabor_01 válasza SkyLine3000 (#48131) üzenetére


gabor_01
senior tag

A lassú töltést a kábel és a maga a töltő is okozhatja.
Én kifejezettem ezért használtam mindig egy gyenge töltőt, hogy kíméljem az aksit.
Éjszaka töltöttem.

(#48135) pilóta válasza SkyLine3000 (#48133) üzenetére


pilóta
nagyúr

Nem lassú ez sem, teljesen el voltam vele évekig, csak most, hogy fél évig használtam a Zenfone6-ot, és visszatértem, kicsit letaglózott a dolog. Nehéz megfogalmazni, hogy mi lassú, egyszerűen nem annyira azonnali minden. Lehet, hogy pár nap és fel sem fog már tűnni, de most nagyon.

Aki él és nem boldog, az téved!

(#48136) SkyLine3000 válasza gabor_01 (#48134) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Próbálgattam oda-vissza másik töltőfejjel, kábellel. A G3-éval. Viszont a G3 töltője hiába tölötte fel gyorsabban, utána gyorsabban ismerült a teló. A sajátjával lassabban töli, de nem is merül annyira. Ha nem bizergálom, szinte nem is merül.
Annyira nem érdekel, ha lassabban tölti fel, ha bírja is. Az meg h a G3-at elég gyorsan feltölti a töltője, azt is jelentheti, h már gyengül az akksi, hisz már közelít a 3 évhez. :)

[ Szerkesztve ]

(#48137) kenwood3 válasza SkyLine3000 (#48131) üzenetére


kenwood3
őstag

En g7-re valtottam, g4 utan . 2 szamom van emiatt meloba viszem a g4-et a g7-et meg itthon hasznalom. A g4-et nem hasznalom mar telefonalason kivul semmire, amint hzaertem a g7-et hasznalom minden mashoz. Annyival gyorsabb a g7, hogy nincs is kedvem mar a g4-et hasznalni fb-re, netre, youtube-ra, mert felidegesit mar a sebessege a g7 utan:).

[ Szerkesztve ]

Mi az az ekezet dragasag??

(#48138) SkyLine3000 válasza kenwood3 (#48137) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Nyilván gyorsabbnak kell lennie a hardver miatt. De a sajátomon olyan gyorsan történik minden, hogy nem tudom, mivel lehetne gyorsabb és minek is? Nem mindegy, h 0.2, vagy 0.1 mp alatt történik valami? :D YT is pillanatok alatt indul, böngető is. FB-t (ha használok) böngetőből teszem. Tök gyors, semmi röccenés. Gyorsan betölti az oldalakat. Nekem ez bőven elég ez a sebesség.
Nálam a noccs/lyuk, elnyújtott, lekerekített kijelzők miatt ki van zárva minden telefon. Amiben ezek közül bármelyik van, vagy tetézve mind, semmi sem jöhet szóba.Egyszerűen undorodom tőlük. Sajnos az LG ezeket mind erőlteti kb a G7 óta...

[ Szerkesztve ]

(#48139) kenwood3


kenwood3
őstag

Addig nekem se volt bajom a sebessegevel amig meg nem vettem a g7-et, es meg nem tapasztaltam sajat magam a sebessegbeli kulonbsegeket :N

[ Szerkesztve ]

Mi az az ekezet dragasag??

(#48140) SkyLine3000 válasza kenwood3 (#48139) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Nekem így teljesen megfelel a telefon. Egyáltalán nem érzem, h ettől gyorsabb kellene. Mivel nincs olyan telefon a piacon az újak (újabbak) közül, amit szívesen megvennék, kénytelen vagyok megbékélni a jelenlegi(ekkel). Sajnos a G7 kinézetében is minden benne van, amit rühellek egy telefonban. Ha dobnák utánam, elszaladnék előle...
Ez a baj az LG-vel is, h beállt a sorba, és ugyanazt a fos trendet követi, mint a többi. Nincs semmi egyediség a telóikban, ami régen megvolt.

(#48141) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

Ma elmentem kicsit bringázni a városon kívülre. Ment a mobiladat (nagy pontosság)+gps az lg health miatt. Közben csináltam pár képet. Erre kiírta a teló, h aksifeszültség alacsony és kikapcsol. 59%-on voltam, amikor elindultam. Lehet, sok volt neki ez a gps+mobiladat+fényképezés kombó, mert pillanatok alatt leesett a töltöttség 59ről 3 %-ra... Mire hazaértem, visszament 9%-ra... Na, mondom, ha már így vagyunk, downgrade LP-ra és kipróbálom. LGUP-al csináltam. 16%-nál megállt és annyi. Végül jobb híján Nougat lett belőle. Az simán végigment. Úgyh most nougaton vagyok muszájból. Kíváncsi vagyok, h ez hogy teljesít? Félve kérdem, h root van-e rá? Mert nem nagyon találtam. ha nem lehet ezt sem rootolni, vhogy vissza kell másznom LP-ra, mert az eléggé kellene.

(#48142) Busterftw válasza SkyLine3000 (#48141) üzenetére


Busterftw
veterán

Ez nem a rom miatt van, hanem az akku miatt.

(#48143) gabor_01 válasza SkyLine3000 (#48141) üzenetére


gabor_01
senior tag

Szerintem is jellemzően akkuhiba.
Elkezdhetsz keresni újat.

(#48144) SkyLine3000 válasza Busterftw (#48142) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Azt vágom, h az akksi lehet a hibás, de amúgyis ki akartam próbálni másik stock romot. Ez csak úgy lökést adott, h romoljak. :)

(#48143) gabor_01: Nem kell keresgélnem, mert már úton van. Nyilván egy 2,5 éves akksitól nem lehet azt várni, hogy maxon működjön.

Ha mondjuk ki akarnám próbálni a Lollit, akkor először MM-ra kell downgradelni és utána LP-ra? A root nagyon kéne. Bár, ahogy elnézem, Lollin is agyon van bonyolítva. G3-on olyan egyszerű volt, mint a szög.

[ Szerkesztve ]

(#48145) gabor_01 válasza SkyLine3000 (#48144) üzenetére


gabor_01
senior tag

Nem a kor számít az aksinál.
Nekem 2016-ban fél évesen csinálta ezt, gariban adtak újat.
Utána több, mint 3,5 évig semmi baja nem volt.
Amikor eladtam, még jó volt.

[ Szerkesztve ]

(#48146) SkyLine3000 válasza gabor_01 (#48145) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Nyilván nem csak a kor számít, hanem a felhasználói szokások is, stb. de azért a kor is tud számítani. Egy régebbi Samsung telómnál a legtöbb embernek elérte az aksija az 1 évet, felpúposodott és annyi. Tök mindegy, mennyit használta. Én szerencsére megúsztam. Viszont a G3-ban az eredeti aksi van, lassan 3 éves és semmi baja. A 19 éves Siemens SL45i-ben is az eredeti aksi van és még mindig elmegy 2-3 napot.
De most engem nem az aksi érdekel, hanem hogyan tudok esetlegesen visszalépni egy próba erejéig LP-ra. Egyből, vagy főverzióként?

[ Szerkesztve ]

(#48147) gabor_01 válasza SkyLine3000 (#48146) üzenetére


gabor_01
senior tag

Nem szoktam sűrűn buherálni, és nem is emlékszem, hogy valaki visszarakta volna az LP-t.
Én valamennyi G4-emen szigorúan vigyáztam, hogy az is maradjon rajta.

(#48148) SkyLine3000 válasza gabor_01 (#48147) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Ha lenne root Nougatra én sem raknám vissza, de nekem kellene a root több alkalmazás miatt is, amiket 1000 éve használok. Illetve kipucolhatnám a telót a sok fölösleges apptól. A G3-at is stock LP-al használtam, nem tettem fel rá a stock MM-t.
Mert mintha azt olvastam volna itt a fórumon (mivel más is akart downgradelni), h először mm-t kell feltenni és utána lp-ot.

(#48149) SkyLine3000


SkyLine3000
addikt

Elvileg LGUP+refurbish opcióval simán vissza lehet menni. ha lesz kedvem, kipróbálom.

(#48150) dkovizoli válasza SkyLine3000 (#48148) üzenetére


dkovizoli
addikt

Már említettem, hogy van rootolt nougat. Hiszen nálam is az fut. Ha jól emlékszem ugyanaz keze munkája van benne,mint anno a G3-nál a Lion romokban. Talán SezerSimsek vagy valami ilyesmi a készítő. De szerintem Xda-an is találsz hozzá leírást. Nyilván már nem annyira egyszerű, mint az elődön volt, de hát változott az android is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.