Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Mi történik egy netes csalás után?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Internet fejlesztés országosan!
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszkan
csendes tag
Szeretem megérteni a dolgokat, hogy mi miért van, hogy a későbbiekben is boldoguljak, ha egy beállítást szeretnék elvégezni. Más területen mozgok a mindennapokban, ráadásul nem napi szinten foglalkozom az itthoni hálózat bűvölésével sem, csak most előjött a téma. Maga a portforward nem okoz nehézséget, de azt valóban nem tudtam, hogy a nas milyen csatornákon mit kommunikál. Sokat segítettetek, amit köszönök még egyszer (megjegyzem ha jól emlékszem az elmúlt években más fórumtémában is Tőled kaptam segítséget). A háttérben azért itthon több dolgot is beállítottam most, amihez nem kértem supportot ... már csak azért sem, mert ez a NAS fórum, nem a hálózat/routerek beállításának fóruma.
Jelentem a NAS és rajta a TM most már jól működik, megy minden, ahogyan régen. Most keresek egy VPN témás fórumot, ahol az alapokat megérthetem (nem vágyom sokra, csak hogy biztonságos legyen az itthoni net és esetenként el tudjam érni kívülről)) és akkor azt beállítva teljes lesz a boldogságom Na ez hosszú lett és kicsit off....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest