Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
4. FFP telepítése
5. SSH, keresztül /ffp/etc/funpkg/sites fájlt módosítani erre:mz http://zyxel.diskstation.eu/Users/Mijzelf/FFP/packages/0.7/arm
br2 http://zyxel.diskstation.eu/Users/barmalej2/ffp/0.7/arm/packages
ar http://zyxel.diskstation.eu/Users/ariek/ffp/0.7-arm-packages/
uli rsync://funplug.wolf-u.li/funplug/0.7/arm/packages
s rsync://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages
mrdini http://users.atw.hu/mrdini/packages/
6.slacker -Ua transmission
Amúgy meg a "sites linkeken" keresgélhetsz
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Az írásban említett csomagokat (pl. Transmission_2.82_arm_002.zpkg) hol találom? Sajnos a linkek nem nagyon élnek már.
A gduck féle http://zyxel.diskstation.eu/Users/Mijzelf/zypkg-repo/ -n már túl vagyok. -
gduck
addikt
-
Dave0502
csendes tag
Sziasztok. A napokban sikerült vásárolnom egy zyxelt, viszont nagyon nagy bajban vagyok. sok mindennek próbálok utána olvasni. Jelenleg ott tartok hogy a gyári p2p letöltés megy vele. a windows alól el érem. De a program csomagot nem látok sajna egy darabot se. Illetve a tv és ps4 miatt szükségem lenne egy mkv kodolásra hogy le tudjam róla játszani. Eddig universal media servert használtam windowson. Itt nem tudom milyen lehetőségek lennének. Illetve a linuxban nagyon kezdő vagyok. Így az értetlenségem miatt előre is bocsánat.
-
zsolt734
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni a következő probléma megoldásában! Adott a tárgyi NAS, miniDLNA-val. Az a nagy gondom vele, hogy a fájl és mappa megosztásokat nem látom a laptopokról. A miniDLNA szépen működik, böngészőből a NAS admin-t elérem, SSH működik, de a megosztott videókat, fájlokat nem érem el.
Ugye a NAS IP-je megvan, de se Win Fájlkezelővel, se TotalCommander-rel nem érem el sem a publikus, se a privát megosztásokat. Ha jól sejtem, inkább oprendszer galiba lehet, de mi? Win10 Pro van mindkét laptopon, BitDefender Total Security telepítve.
Jó ideje nem kellett elérnem a rajta lévő file-okat, legutóbb (min. 1 éve) még szépen működött minden. Nem tudom, mi keverte össze az elektronokat, de Win frissítésre gyanakszom. A külső billentyűzet driver-t is állandóan újra kell telepítenem frissítés után. -
Tonyk
veterán
Természetesen. Külön kötetként (JBOD) kell inicializálni, és nem hozzáfűzni a már meglévőhöz. Létrejönnek ezen is majd megosztások automatikusan, de eltávolíthatók.
Nagyon csúnya lenne, ha nem lehetne bővíteni egy kétlemezest csak adatvesztéssel!User manual - 161. oldal - JBOD - Disk 2 -es választod csak ki.
-
R a y
senior tag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre, mert már 6 éve probléma nélkül ketyeg ez a nas nekem.
(Tonyk kolléga akkoriban rengeteget segített nekem a torrent kliens beállításban, amiért most is hálás vagyok!)
A kérdésem a következő lenne. Most van benne egy 2TBos lemez. Értelem szerűen a második slot üres. Van egy 1TBos lemezem, amit beleraknék. Van arra mód, hogy lássa a rendszer anélkül, hogy törölni kellene a 2TBos lemezt?
Köszönöm a választ! -
junkpod
veterán
-
junkpod
veterán
rájöttem, a régi package is azonos néven volt a listában, azt átneveztem és így már mindkettőt belistázta és működik.
Még egy kérdésem van, amit küldtél az 1.0, ami a régi gyári package volt az 2.0. Van érdemi különbség, érdemes emiatt leszedni az 1-est és a 2-est letölteni újra rakni? -
-
Tonyk
veterán
válasz
junkpod #9024 üzenetére
letöltöd a
/admin/zy-pkgs
-be:ftp://anonymous@ftp.zyxel.lv/NSA320/4.70/zypkg/PHP-MySQL-phpMyAdmin_1.0_arm_008.zpkg
/admin/zy-pkgs/ZYPKG
-be beírod :Package: PHP-MySQL-phpMyAdmin
Version: 1.0zypkg008
Description: This tool can be used to manage MySQL through the web. Enter 'root' as the username and '1234' as the password to log in.
Depends:
Size: 22220752
Installed-Size: 69716490
Architecture: arm
Zy-Model: NSA-220, NSA-220 PLUS, NSA210, NSA221
IsBuiltin: N
Filename: PHP-MySQL-phpMyAdmin_1.0_arm_008.zpkg
MD5SUM: 0314cd7b44f4faf5f69c6279c43fed7b
Telpeíted.
-
junkpod
veterán
Sziasztok! Adatbázis szervert lehet ezen a NAS-on futtatni?
-
n-tek
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémához gyűjtenék ötleteket/tippeket:
A nas a hétvégén resetelve lett és ma azt vettem észre hogy a 916 gigából 915 szabad... Kettő 1 terrás WD van benne. Sok családi fénykép csak a nason volt tárolva... Hogyan tudnám visszaszerezni az adatokat? Van valakinek hasonlóval tapasztalata? Az egyetlen ötletem az hogy HDD ki és egy sata-usb kábellel laptopra kötve valami data recovery tool? De nem tudom hogy ez a backup miatt mennyire működőképes elgondolás...Bármilyen tipp hatalmas segítség. Köszönöm
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gonorrea #9014 üzenetére
ffp-s. Még Mr.Dini csinálta vagy két éve, amig nem nyugdíjazta magát. 2.94-es verzió.
-
gonorrea
senior tag
válasz
gyulazsolti #9013 üzenetére
Gyári vagy ffp-s? melyik verzió? ha lesz energiám, lehet felrakom majd a régebbit és megpróbálom azzal is
-
gonorrea
senior tag
válasz
gyulazsolti #9011 üzenetére
igen olvastam, és ezért is gondoltam hogy ez lehet a hiba, mert barátomnál karácsonyi időszak körül kezdődött, én csak most töltöttem le, előtte novemberben használtam tm-t bh-n
és csak nas-on van ez a probléma, barátom rpi 3-án szépen megy mint régen -
gyulazsolti
senior tag
-
gonorrea
senior tag
az első kép amit linkeltem, letöltés allatti torrent (Hotel Transylvania), tracker alatt nem a régi név van, mint a többi bithume-es címnél
a 2.94+ ha szeretném feltenni lehet úgy mint frissítésnél, csak a meglévő dolgokat felülírni, vagy régit töröljem és úgy rakjam fel a 2.94-et?
-
gonorrea
senior tag
annyit sikerült kideríteni, hogy bithumen-nel lehet gond a transmission-nek, amit betettem torrentet nem töltötte le és utána állt le minden. Most kivettem a listából restartoltam a TM-t és megint megy szépen. Bh-n volt vmi átállás, és azóta nem használtam, első képen is látszik hogy vmi furcsa "címet" ír a végére
uTorrent-tel nincs ilyen hiba, azzal gond nélkül tudok tölteni Bh-ről is -
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #9006 üzenetére
Nem tapasztaltam azokat a hibákat, amiket említettél, amíg használtam. Próbáld meg a 2.94+ (eef4799388) -as verzióval. Én visszamentem rá, mert sebességben biztosan jobb.
-
gonorrea
senior tag
bocs lejárt a szerkesztési idő
A torrent oldalak nem a valósan seedelt dolgokat mutatja, nc 10/7, Bh 35/23, Newinsane 11/0
-
gonorrea
senior tag
Üdv, aki használ TM-t, megy neki rendesen? Nálam a 325, ismerősnél 326 ffp-s TM nem tölt se fel, se le, újraindítás után a torrent oldalakon látom hogy mennyi torrent van seed-ben nálam, de 10-20 perc múlva eltűnik, a GUI-ban azt látom, hogy minden torrent 0/0, adatoknál pedig a Tracker frissítve ekkor: Frissítek szerepel mindig!
Nekem tegnap kezdte el, ismerősömnél pedig karácsony után, az ő gépét megnéztük máshol is másik routerrel, azzal is ez a hiba
Más nem tapasztalt hasonlót? Évek óta nem nyúltunk a gépekhez, nem telepítettünk semmit!Még valami, ha ssh alatt leállítom (/ffp/start/transmission.sh stop), status parancsra mégis azt írja hogy fut, top parncsra viszont nincs ott a listában
-
takidj
csendes tag
Sziasztok! 2 vinyóm van a NAS-omban, asztali gépemen Win10-be mountoltam a két auto-sata megosztást, de mindkettőre a második vinyó tárhely adatait húzza be (ergó itt nem látom, hogy az első vinyónak mekkora a kapcatisáa és mennyi szabad még). Annyira nem nagy probléma, csak nem értem miért csinálhatja ezt. Találkozott már valaki hasonlóval? Köszi!
-
Tonyk
veterán
válasz
john_trapéz #9000 üzenetére
Akkor láttad, hogy pl a curl -ös csomagban benne van. Telepítsd pl azt.
slacker -a curl
vagy letöltheted a google driveos mentésből, és abból telepítheted.funpkg -i csomagnév
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest