Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-06 13:26:21

LOGOUT.hu

Kedves Coolpad F1 tulajok!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6300) Nemo1


Nemo1
tag

Sziasztok!

Egy pár hónapja én is boldog tulaja vagyok egy ilyen telefonnak.
Elég régóta olvasgatom itt mások írásait, gondoltam megosztom az én tapasztalataimat is.
Gyári 18-as verzióval kaptam, szép, szép, csak a pálcikák...
Ezt cseréltem "PURE-AOSP-CoolPad-8297W-V2.0-by-jonzalvo_MOD"-ra, és sokáig ezzel is használtam.
Ezzel talán, ha kétszer történt olyan, hogy feloldáskor bekapcsolt a vaku, és ebben az állapotban újra indult a telefon. Más hibája nem volt. Aztán végig próbáltam az összefoglalóban lévő rom-okat, a végén a Mexel féle maradt ;)
Eddig egyszer telefonálás közben megszakadt a vonal, majd ugyan ezzel a számmal beszélve, pár perc múlva magától újra indult a telefonom. Az első "Ne zavarj" funkció időzített használatakor, a lejárati idő után nem lehetett bekapcsolni a Wi-FI-t, csak az újra indítás után. Nagyon ritkán de elő fordul, hogy a második slot-ban lévő kártyának elmegy a tér ereje (teljesen), majd magától vissza is jön egy idő után. A ROM kicsit lassabbnak tűnik mint az AOSP ami előtte volt. Konkrétan a "Waze" program használata közben újra tervezéskor veszem észre, de nem jelentős a különbség, inkább csak "röccenés", pillanatnyi megállás a másikhoz képest. Minden másban szuper a ROM, és ez úton is köszönöm!
A legdurvább, hogy pont tegnap fedeztem fel ezzel a ROM-al, hogy a "Waze" program a névjegyekben nem csak olvasni szeretne, hanem törölni is...fogalmam sincs, hogy mit...én nem engedtem neki :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.