- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Azt hittem tudtál, a tied is Telekomos?
Más:
Azon gondolkodok, hogy lelehetne egyszerűsíteni a dualosítást, megpróbálom a TWRP-vel a 160 lementeni vissza állok Singlere és utána TWRP-ből megpróbálom a TWRP lementés visszatenni.. Szerintem működnie- kell, ha ez meg van akkor sotck recovery vissza és a sima B160 megfuttani és a bl is locked lesz.. Na ezt ki próbálom..
-
pityu8
tag
Ezt a garancia időt hol lehet megnézni?
Tegnap éjjel én is jelentkeztem, akkor még 194/200 volt a létszám. Tényleg elkeserítő ez a sok "tesztelő" tinipalánta.... Én aktívan (pl. NFC kártyás fizetés) használom, félek is, hogy a bétával lesznek gondok, de legalább egy csírával kevesebb -
törölt tag
Sziasztok. Kérem szépen a segítségeteket. A Google címtáramban meghatározó módosításokat végeztem, de ezt a telefonom nem észleli. Hol a feladat? Mi lett az automata szinkronizálással? Mit kell tenni, hogy a Google címtárban végzett módosítások a telefonba is elérjenek?
Távolítsam el a Google kasszát és a vele járó appokat, majd telepítsem újra? Tanácstalan vagyok, de örvendenék minden tanácsnak.
-
petya220
senior tag
Fiatalnak érzem magam :c
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6978 üzenetére
Köszönöm, hogy drukkoltál. Azért várjál még mert
A képen alul kékkel írva na ha ott át csúszik akkor lehet szólni valamit is.
Max elkobozzák a telefont..
Ha bekerülök és nem böröntönbe akkor igen én 50 vagyok
Ja rákérdeztem másik országban egy ismerősömmel, hogy ott volt-e ilyen, éha volt akkor hogyan lett le bonyolítva.
-
Matyi222
senior tag
Én 44 éves vagyok, de ha csak ilyen tinik lesznek nincs is kedvem hozzá, vagyis elvileg 18 alatti nem is lehet... Remélem lesz még pár magamfajta "öregember"
-
dragonn1226
csendes tag
Én is tesztelő lettem (L21 DS), meglátjuk mi lesz belőle. A facebookos társaság kommentjeit látván nekem is erős ketelyeim támadtak, sajnos némelyikük nemhogy angolul, de magyarul sem tud egy épkézláb mondatot leírni... Arról nem is beszélve, hogy a hibajelensegek leírása sokszor kimerül a gyártó melegebb éghajlatra való elküldésében. Kíváncsi leszek ezekre a bug reportokra... A magam részéről igyekszem majd többféle képpen vizsgálni a funkciók működését. Ha végeztem a kulcs funkciók tesztelesevel és szeretnétek, szívesen leírom a tapasztalatokat.
-
bubus66
nagyúr
Szia pedig jó lenne meg simogathatnád az asszonyt egy kicsit igaz mondom aztán lehet, hogy nem tesztelek hanem a kaptárba megyek majd....
Én is azt remélem, mondjuk lesz mert itt akik reggeltek azok biztos, hogy teszt mit regeltek..
Hát az FB nekem is megvan a véleményem egy kettőről.. Biztos rólam is megvan másnak az FB
-
KVZacc
csendes tag
A résztvevőket elnézve a facsén (tisztelet a kivételnek) erősen megkérdőjeleződik a végleges verzió minősége. Én is jelentkeztem, teszteltem volna céges körülmények között Telekomos készülékkel - de ha a korábbiakban linkelt bőven 18 alatti írástudatlan márkatárs többet ér, én inkább kivárom az első patch-et. Valahogy nem érdekel, hogy a huszonötödik játék és a facebook messenger elfut rajta, ha közben képtelen hívás indításra/fogadásra vagy normális szinkronizálásra.
Ha nem lenne megkötve a kezem (vagy nem rettegnék asszony haragjától az ő készülékén), akkor én is megjátszanám a 160-ra való átállást csak azért, hogy több legyen a ténylegesen felhasználható tapasztalat.Remélem a sok ocsú között lesz foganatja annak a pár embernek, aki érdemleges tesztet végez...
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #6968 üzenetére
Ha azt mondom, ugrok a kútba, beugrik előttem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6968 üzenetére
Kösz. Szégyen amit ezek csináltak itt
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6962 üzenetére
99 %. Nova jobban passzolna hozzám, de plusz 43-at nem ér, a hangfalat meg nincs kedvem árulni, ezt is inkább olcsóbban odaadtam, csak vigyék el azonnal. Most az elején tutira kell a dual, mert csak új előfizetésre van ingyen, a régi számom meg kell. Azt kiviszem Dominóba. Mondjuk így szűkösen leszek 16 gigán, de ez van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6961 üzenetére
(#6961) Matyi222
Én csak bizakodok.... A P8 litenél is így volt dualosítottal jelentkeztem csak ott papír alap volt... de szerintem holnap már többet tudok.. Tudod mire lettem volna kíváncsi, ha elutasitják akkor meg csinálom, ha csak ROOT és a build.prop-ba átírom a build számot szerinted?
gianone ez csak természetes.. Akkor P9 lite mellett döntöttél?
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
bubus66 #6942 üzenetére
Nekem is megérkezett teljesen ugyanez a válasz. Elég szomorú, hogy kihirdetnek valamit kamuból single simre is, erre majd "tesztelnek" azok akik kapni akarnak valamit, vagy verni akarják magukat, hogy "hö a legújabb szotver van fenn ehhe", és válaszra sem fogják méltatni a Huaweit a tapasztaltakról, vagy majd megírják, hogy "aaaaaj de nem indul el az engriböööörc, meg a (mi az a szutyok??
, jaaa a pokemon) pokémongóóóó, azt a retket ez egy fooos". szóval na hajrá mehet a nagy teszt..
-
bubus66
nagyúr
Ezek nem normálisak ugyan az mint a enyém és kártya függő..
(#6946) gianone
Szerintem meg felesleges a bétát lementeni majd a véglegest főleg úgy hogy még a 200-is alig érték el.
(#6948) Matyi222
Ha vissza tudnék állni simán meg csinálnám.
Android???
Na majd most leszek arra kíváncsi amit tegnap írtam, hogy ki az aki tesztelés céljából teszi fel és ki az aki csak azért, hogy neki már 7.0 van a telefonján (mert ez több lesz).
-
gianone
őstag
Valaki majd ha lenne kedves lementeni a béta full ROM-ot, az jófejség volna.
-
jatszo
aktív tag
válasz
bubus66 #6944 üzenetére
Mindegy, ez a hajó elment. Kiváncsi lennék környező országokban is ilyen amatőr módon folyt ez a projekt...
Új infó:
Kedves Jácint! Köszönjük az adatokat, ezek alapján a készüléked nem független, ami feltétele a tesztben való részvételnek. Természetesen, a végleges verzió a tesztperiódus, és az eredmények feldolgozása után elérhető lesz a szolgáltatós készülékekre is. Ha további kérdéseid lennének, készséggel állunk a rendelkezésedre! Szép napot és kellemes hétvégét kívánunk! -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6930 üzenetére
(#6940) jatszo Android???
játszo nem mérgelődj..
Na akkor tényleg úgy van nem tudja a jobb kéz mit csinál a bal
Erre varjunk gombot Van valakinek más Build Számmal FÜGGETLEN? Csak azt nem értem akkor minek írták ki, hogy a single meg tegnap a build IMEI alapján is látniuk kellett volna ne erről ennyit..
Most már csak arra lennék kíváncsi, ha dualosítanám meg kapnám-e? Gondolom kellet mind kettő IMEI?
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #6928 üzenetére
Otthon a PC-ben is csak 8GB RAM van, és abból 3 biztos szabad, 2 gyorsítótárazott úgy, hogy a virtuális gépen megy az XP folyamatosan ami alatt szintén több program fut munka miatt. Igaz nincs nyitva a böngészőben egyszerre 120 oldal, mint ahogy azt sokan a telefonon szeretnék látni.
Sőt ha valamit nem használok azt kikapcsolom itt is, pedig elférne. Ha kell újra indítom ,és várok pár másodpercet.
Sajnos ez pont olyan mint a drog, és nem csak én találtam ki, hanem tény. A telefon irányítja az embereket és nem fordítva. Mindig erőseb és erősebb kell. Nehogy már egy tized másodpercet várni kelljen! Nem egy bejegyzésbe olvasni, hogy sajna mintha látszana egy picii megakadás. Ilyen esetben nem a telefonnal van a baj. -
jatszo
aktív tag
Már nem is érdekel a béta, remélem jó rossz lesz..
-
winben
aktív tag
válasz
keshudioo #6937 üzenetére
Ja.
Elsőként a facebooknál.
Aztán jön sorban a chrome, a spotify, tunein, messenger, minden ami a háttérben futkorászikDe nem is baj ez, ott van, hogy az alkalmazást le lehet lőni ha úgy van, meg rányomhatsz arra is, hogy ne figyelmeztessen többet és arra az alkalmazásra már nem fog többé riasztani (mert pl a spotify vagy tunein okkal eszik annyit amennyit, a chrome viszont maradjon nyugton háttérben)
-
Forestjo
senior tag
Nem lassul be nekem se, csak néha akadozik a nagyobb appok váltása közben. Meg ami legjobban bosszantott, hogy írtam a neten egy kis kommentett, meg kellett szakítanom, és elfelejtette. Ilyet a 2013-as S4-es nem csinált. Szóval csak a memóriakezeléssel csinálnának valamit!
-
Forestjo
senior tag
válasz
Roxbury #6933 üzenetére
Igen, én is a hetesben bízom!
Addig ügyeskedünk vele és szidjuk a facét...Nem fogom lecserélni a P9 Lite-t, mivel ahhoz túl jó, hogy csak úgy eldobjam, meg aztán ennyiért ilyen minőségű és képességű vasat nem találok szerintem. Én kifejezetten szeretem az órát is hozzá. Bár nem túl férfias, de mindegy. Tényleg ez teló a nagyobb, okosabb (férfiasabb) Huawei órákkal is kompatibilis?
-
rob210
nagyúr
válasz
Forestjo #6922 üzenetére
Hát én használom a messengert, e-mailt szinkronizálok, van vieberem és skypom.
Soha nem lassult be a telefon teszi a dolgát.
Néha ha már sok minden megy akkor úgy is alapból jelzi, hogy nagy fogyasztású alkalmazások futnak a háttérben.
Ha épp nincs rá szükség kilövöm, na bumm, ennyi pénzért ez a kompromisszum, szerintem teljesen vállalhatóNem véletlen adott el belőle annyit a hüvej.
-
batai15
félisten
válasz
ANDROID??? #6926 üzenetére
ez azért nem így van ahogy feltétlen írod.
igen valóban az facebook sokat eszik,de más 2gb ramos telefon mégis jobban kezeli ezt a kevés ramot mint a p9 l. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6930 üzenetére
Na tessék
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6928 üzenetére
Na igen és rá kell tenni a telefonra nem olyanra gondoltál?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6926 üzenetére
Azért Android??? mert a akinek ez kevés annak a 6 Gb is kevés lenne...
-
ANDROID???
addikt
Van akik szeretik a sok vackot felpakolni, mert "azért okos az okostelefon" holott ez a sok RAM zabagép fos app ami nem mellesleg szépen bekajázza a böngészéseidet stb. ez is csak egy hatalmas nyűg az emberiségnek. ..és ha jól belegondolunk, csak annak igazán jó aki ezt kitalálta, Ő meg aztán pont lesz@rja, hogy van aki egész nap azt nyalja és mennyi mindenről lemarad, mert az fontosabb, hogy megossza milyet kakilt aznap, vagy épp kit látott a parkban piros sapkában..Sajnos nem veszik tudomásul az emberek, hogy nem a telefon a sz@r és nem a két 2GB RAM a kevés, hanem a sok retek amit pl a faccbukkon be kell töltenie annak a szerencsétlen eszköznek, de ebbe sokan nem gondolnak bele. Csak nem értem meg, hogy miért nem tesznek bele inkább még 3-4-szer annyi pénzt és vesznek a fontos messenger és a szutykok miatt 6GB-vel szerelt telefont.
-
winben
aktív tag
válasz
Forestjo #6922 üzenetére
Én nem értem a panaszodat. Nekem a korábbi mobiljaimon/tableteken fenn volt a fb, a messenger és a skype app mindig is. Többnyire mind low-end mobilok voltak, eleinte 512M majd 1G rammal.
Mindegyik készülék gyenge volt hozzájuk. Lényegében az az első amin döccenés mentesen megy az összes ilyen alkalmazás párhuzamosan. -
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo #6922 üzenetére
Nem csak Baja kivételes város ahol 3 Gb volt kirak majd nem minden hol az volt kirakva, és csak a 2 Gb-os árulták. pl ezért is szoktam olvasni...
Én telefon vásárlása előtt olvasni szoktam, a kiválasztott készülékről. Meg egy kicsit eltér a véleményem főleg a FB alkalmazásról.....
-
Forestjo
senior tag
válasz
bubus66 #6900 üzenetére
Ahogy írtam is, abban egyetértünk, hogy ez egy kiváló telefon ár/érték arányban biztos! De azt nem merném kijelenteni, hogy mindenki meg van elégedve a 2 giga rammal. Ha ez olyan elégedetté tenne mindenkit, nem csinált volna a Huawei 3 gigás verziót is! A tesztben is kitértek arra, rövidke használat mellett is, hogy nem elég a 2 giga RAM (persze a telekomnál Baján érdekes módon 3 gigás verzió volt kirakva bemutatónak).
Minden erénye ellenére elég szomorú, hogy nekem kell manipulálnom a nehéz nagy programok törlésével vagy kiiktatásával, hogy tálán működjön. Nem is beszélve arról, hogy a Messenger vagy a Face nem mindenkinek szemét, felesleges program, már csak azért sem, mert gyárilag rajta van Facebook. Illene tehát működnie a telónak vele. Mindenesetre nem kicsit bosszantó, hogy néha már a beírt szöveget is elfelejtette a neten.
Na mindegy. Köszönök minden konstruktív segítséget.
-
Matyi222
senior tag
Sziasztok. Nekem is elfogadták, de tudjuk, hogy a dualos az megy és nekem is az van....
-
keshudioo
csendes tag
Én még mindig nem vagyok teljesen megbarátkozva a telefonnal. A családban lévő P8 lite-ok, Honor 6 és 7 jobban muzsikálnak, nekem legalábbis úgy tűnik. Az én P9 lite-om valahogy hozzájuk képest lassabbak, akadozósnak tűnik. Pedig egynaposan újratettem ugye, utána jobban működött, első dolgom volt a felesleges appok törlése, tiltása stb. Az itt valaki által ajánlott régebbi messengert tettem fel, nálam az sem tűnik gyorsabbnak. És a kamera is fázis késéssel készít fotót, ami miatt gyakran bemozdul. Ezt tapasztalta más is?
De hogy jót is mondjak. Megbarátkoztam amúgy a készülékkel. Mérete szuper, a kamera fotóinak a minőségével meg vagyok elégedve, legjobban az akku kapacitása tetszik, ami a haldoklóban lévő iPhone 5c-m után megváltás. -
janes1976
őstag
Na én is csatlakoztam a béta tesztre, engedte is.
-
winben
aktív tag
Hm! Én is joined lettem
Akkor most már ha nem tévedek csak annyi van hátra, hogy értesítést kapok a mobiltól, hogy szoftverfrissítés elérhető és indul a mandula -
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #6908 üzenetére
Singeles vagy? Szerintem a tied azt tudjuk, hogy a dualosnak lehet regisztrálni.
(#6903) Juditta_56
Az új kártyát a telefonba formázzátok meg, és után ahogy a sepy javasolta ha van kártya olvas a gépen egyszerűbb és gyorsabb is.
(#6910) Roxbury
Elméletileg benn lesz de én szerintem nincs meg a dualba a létszám vagy ne legyen igazad ki marad.
Mondjuk a P8 Litenél érdekes módon a dual vett csak rész benne
-
Roxbury
őstag
Nekem most atallt a projekt az alairvarol csatlakozvara. Mar irja a sajat projekteknel is 156 resztvevovel.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Juditta_56 #6903 üzenetére
Bocsánat most láttam az sd kártya linkjét. Használat és formázás előtt egy alkalmas programmal pl: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.humanlogic.sdi ezzel meg kell nézni. Sajnos nagyon sok hamisítvány van az e-bay en. Akkor viszont lehet adatvesztés, ha a kártya kapacitása kevesebb, mint a másolandó adat. Lehet hogy semmi probléma nincs a kártyával, de előtte ellenőrizni kell.
-
jatszo
aktív tag
Single sim-es béta tesztről valakinek új infó?
-
sepyi
aktív tag
válasz
Juditta_56 #6901 üzenetére
Kiveszed a régi kártyát és beleteszed az újat. A tárhelynél kijelölöd az sd kártyát, az opcióknál kiválasztod a formázást.Aztán a régi kártyát beteszed egy kártyaolvasóba és rámásolod a készülékben lévő kártyára. Ez a hosszabb. Rövidebb ha formázás után kiveszed az új kártyát és azt is beteszed egy kártyaolvasóba és így másolod az adatokat. Ez pár perc.
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm telójába (VNS -L21C432B160) fogunk SD kártyát cserélni, most valami több éves 8GB-s kari van benne.
Ha valaki ráérne egy pár percre, leírná nekem pontról pontra, hogy mit kell csinálni? Gondolom, sok dolog van már a régi kártyán, bár csak két hónapos a teló. Nem szeretném, ha adatvesztés lenne a hozzá nem értésem miatt. Nekem nem ilyen telefonom van, a barátnőm meg még nálam is kevesebbet ért hozzá - tudom, ezt nehéz elhinni...
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest