Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
SvenBlauer
csendes tag
válasz
petati94
üzenetére
Köszi a választ.
A telefon eddig is "automatikus 4G/3G/2G" beállításon volt és használtam a netet telefonálás közben rendszeresen (böngészés, képek, e-mailek küldése stb) ezért tűnt fel, hogy tegnap óta nem lehet. Semmi különös beállítás nem történet a megvételekor vagy később, hogy ez működjön, a sim be lett helyezve és minden beállítás automatikusan történt. (Máskor is volt már gyári beállítás visszaállítása és minden további nélkül ment a mobilnet és a telefon tehát még az sem lehet,hogy a Telekomnál állítottak valamit be vásárláskor úgy, hogy esetleg nem láttam/nem tudtam, hogy ezt csinálják.) -
válasz
petati94
üzenetére
Így van. Találtam már neten különböző fórumokon mindenféle firmware-t: b381 titkos tárcsázó kódos sd card upgrade-l hibába fut. Megpróbáltam b504-est is, 3 gombossal, az is hibába fut. Tud valaki adni olyan romot ami után mondjuk a hisuite felfrissíti b504-ig telót? (meg működő módszert...)
-
snooze
veterán
válasz
petati94
üzenetére
Mint a legtöbb ilyen telefon..és a huawei meg lapit,és csak azzal nyugtatja az ügyfeleket,hogy majd jön,ami nem igaz..másfél éve ota-n nincs frissités..és ugye a szerviz sem frissiti pl az alaplapcseréseket,csak a 6.0-ra..na ez a gáz..én már lefutottam köröket,inkább hagyom,ugyis csak tartalék telefon a p9lite..
-
PH-User
addikt
válasz
petati94
üzenetére
Igen, Win10 van az asztalin is és (már) a laptopon is.
Tegnap, Factory Reset után rádugtam a laptopra is de akkor sem volt változás, most megint rádugtam a laptopra és csodák-csodájára csippant és most már jelzi a kapcsolódást.
Amikor a probléma előjött akkor "Ismeretlen eszköz" üzenet jött a Win-től.313313 - Köszönöm, most annyi történt, hogy felnyitott kijelzővel csatlakoztattam, de eddig úgy sem működött.

Most úgy néz ki, hogy jó, köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
OldMike
őstag
válasz
petati94
üzenetére
Szia!
Csak telefonhasználó vagyok, egyebekhez meglehetősen amatőr. Frissítés is csak OTA módon történt eddig, de most már eléggé tele van a hócipőm, hogy még a minimális biztonsági frissítést sem kapjuk meg. Lenne néhány - valóban amatőr - kérdésem az FF használatával kapcsolatosan:
1) Garanciavesztést okoz-e az így alkalmazott frissítés?
2) Gyári alapra kerül-e a készülék, törlődnek az adatok és az alkalmazások?
3) Lényegében hogyan történik ez az FF-es frissítés?Köszönöm
-
OldMike
őstag
válasz
petati94
üzenetére
Elég furcsa hozzáállás a Huaweitől, hogy akár több ezer felhasználó azért vigye szervizbe a telefonját, hogy rátegyék a legújabb (akár csak biztonsági) frissítést. Szerintem ez csak az ügyintéző t"ök(él)etlensége" lehet.
Nekem ezen az áron nem kell frissítés, inkább megvagyok a mostanival. -
mmrx
csendes tag
válasz
petati94
üzenetére
Valószínű, hogy interferencia. Viszont más telefonoknál bekapcsolt bluetooth mellett ilyen drasztikus sebességcsökkenés nem jelentkezik ugyanannál a wifinél, szóval ez sajnos a telefon gyengesége. Engem olyan nagyon nem zavar a dolog, mert ha wifin van a telefon, akkor nincs bekapcsolva a bluetooth, ha meg be van kapcsolva a headsethez a kocsiban, akkor meg úgy is mobilneten van, és ott nincs ez a sebességcsökkenés jelenség.
-
bmt50
senior tag
válasz
petati94
üzenetére
Köszönöm az infót. A mobilarena-s teszteket sokan olvassák és figyelembe veszik. Sokat tapasztalt újságírók írják ezeket, nem Józsi a hegyről.. Ilyen tesztektől nagyobb elvárás lenne az objektívitás. Hiszen nincs mindenkinek lehetősége 4-féle telefont csak úgy kihozni, majd azt megtartani, amelyik bevált.
Egyébként milyen a kamerája? Jobb, mint a P9Lite-nak? -
ORCA58
addikt
válasz
petati94
üzenetére
Nem ismerem a telefon működését, de ha ez így van, akkor viszont nagyon kevés a szabad memória, hiszen 3GB-al gazdálkodna (2+1) és szinte semmi sem fut.
Ha ezek ellenére csak ennyi a szabad memória, akkor mi a fenével töltik fel?
vm.swappiness -ről azt olvastam, hogy a maximum 100, akkor agresszíven mindent a swap fájlba ír. Hogyan lehet akkor 150? Vagy egy saját módszerük van? -
winben
aktív tag
válasz
petati94
üzenetére
Én duálos vagyok és már 17%-nál tart a letöltés.
(Ajvé és rettegés)@Toby0501
Figyelj, én azért vettem a telefont, hogy használjam. Nem örülök neki, ha egy elcseszett frissítés szétbarmolja a készülékem.
Korábban is mondtam, hogy az itteni hozzászólások alapján ez a rendszer nem béta, hanem alfa állapot szagú. Remélem, hogy azóta már talán javult a helyzet és nem lesz semmi nagy kábel.Akkor miért jelentkeztem bétára?
Egy nagyon zavaró hiba van, ami elég kevés felhasználónál jelentkezik, nálam is és marhára zavar - ezt szeretném már minél hamarabb javítva látni akár egy új rendszer emblémája alatt is (bt driver hiba). -
jatszo
aktív tag
-
Mindy-Lee
tag
válasz
petati94
üzenetére
Köszönöm.

Akkor megint h.lyeséget írtak, mint amikor valakinek azt válaszolták, hogy a SIM-kártya PIN-kódját nem lehet kikapcsolni.
Matyi22: hasonló funkció, de nem lehet ugyanaz, mint a vendégfiók, de köszönöm neked is.
szende_robi: olyan elérési útvonal tényleg nincs, amit írtál, de köszönöm neked is. -
-
morzsa16
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
Arra nincs mert az L01-es
(#7295) jatszo
Szerintem e-mailon kell majd beküldeni, nem is tudom miért így csinálták, miért nem úgy mint anno a P8 Litenél
Leírták, mivel hogyan kell jelentkezni. el küldted e-mailba, ha elfogadták akkor küldtek egy pdf fejlécet kitöltötted, Név stb, meg a hibák leírása és vissza küldted nekik ennyi volt. -
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
Írj a Huaweinek ez jól sikerült..... Nézd meg a Belső tárhely HwOUC mappa azon belül 69803 (ez singele-é) de valami ehhez hasonlónak kell lenni, hogy nem sérült-e az update.zip a másik nem kell neked, meg hogy a letöltött update.zip 1.3 Gb körül kell hogy legyen.
(#7283) juhasz22
Ha visszavonták és Ő már letölt attól még neki ugyan úgy kellene tudni telepíteni
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
Itt a Tesztet kell leírnod majd ....
(#6741) winben
Nem így van az, teszteltél már? Mert én igen és ott se volt korlátozva a létszám viszont a korlát csak Független telefon és Saját FB fiók.
Részletek és részvételi szabályzat
a P8 Litenél keményen betartatták az itt leírtakat, és ott e-mailban kellett küldeni a hibákat volt egy forma nyomtatvány.. Ja és itt most már kedvezmény van, mert a P8 Litenél csak a dualos volt, itt viszont mind a kettő..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
Szerintem meg ha beléptél minta ahogy Matyi222 írta akkor azzal jelentkeztél is automatikusan, ha van HiCare fiókod, ha nincs akkor kell regisztrálni.
Ha ez is úgy lesz mint a a P8 Lite-é volt anno akkor sok értelmet nem látom, mert ott a tapasztal és beküldött hibák talán 5% lett javítva. Tudom mert anno részt vettem benne.. Reméljük itt nem így lesz, de majd ki derül..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
semit se enged magára tenni
(#6678) Matyi222
jó lenne ha ehhez nem társítanál mert én voltam aki ellenezte.. Köszi
Gondolom, én tőlem biztos nem olvastál semmit se...Szerintem senki sem állította, hogy eredeti, az itt terjengését meg ti kezdtétek, ugyanis én is a leírásban találkoztam vele először.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
(#5788) petati94
Szerintem várj egy kicsit amíg lesz egy RollBack amivel vissza tudsz majd állni a 6.0-ra most kaptad?
Dualos ugye? a htcmanian már fenn volt de csak a dulos L21-L31-hezLauda
Amint rendbeteszik a premium funkciokban az ignoralast, itt is le foglak tiltani. Csak általában szoktak válaszolni és ha fáj, hogy én csináltam a Téma Összefoglalót. akkor hajrá...... Átadom szívesen, azt, hogy én privátba mit írtam az egy dolog a többiről meg nem tehetek.. Ahogy olvastam írtak itt neked egypáran tehát, abba csak megerősítést kaptam...
Hol fogsz letiltani? Miért csak nem teleszel a Topik Gazda????
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94
üzenetére
Downgrade-elni egyiket sem lehet a 3. gombossal, de a fastboot módszerrel igen, viszont itt a bootloadert kikel nyitni.
Azt tudom, mert találkoztam vele, de a 160-hoz az nem jó ha a 150 vagy a 120 akarja vissza tenni akkor ahhoz a fastboot mód kell majd csinálok egy leírást abból is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://s5.postimg.org/hyuhup35j/N_vtelen.jpg)