Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
eninek
tag
Firmware Finderrel fel lehet ra tenni a gyari nougat.ot B370(dual)/371(single) firmware.t csak ugyelj arra h a legnagyobb meretut toltsd le aminek a vegen ott a PV mert csak az tud verziot ugrani (android 6.rol 7re) teljesen egyszeru es siman felmegy. b380/381 is kinn van de azzal ne probalkozz nem fog felmenni sehogysem
-
ORCA58
addikt
A hatos alatt sem mondanám tökéletesnek a memória kezelést. Ha kevés alkalmazás fut elmegy, de annyi alkalmazást nem tudtam futtatni rajta egyszerre, mint a korábbi 1GB-os G6-oson.
A 7-est meg a teszt miatt tettem fel. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem teszem fel, mert még nem tökéletes, akkor soha nem is lenne az, mert teszt nélkül nem derülnek ki a hibák.
Tudom, mert szoftver fejlesztéssel foglalkozom és tapasztalom, hogy nem tudok olyan leleményes lenni, mint a felhasználók. Mindig nyomnak olyan gombokat, gomb kombinációkat, keresnek olyan nem létező funkciókat, melyre első körben az ember nem is gondolna.
Az csak hab a tortán, ha elkészül egy szoftver, és használatba veszik, jön a panasz, hogy ők tulajdonképpen mégsem így meg úgy gondolták, meg lehetne ez is, meg az is benn, amaz meg nem. stb. stb.
Épp 5 perce hívtak egy hasonló eset miatt. Megcsináltam amit kértek, de már nem jó mert az igaz, hogy általában úgy van de mégsem.

Milyen hátlapi fóliára gondolsz. Gyárilag nincs rajta, vagy van amelyiken igen?
-
ORCA58
addikt
Eddig minden alkalmazást kilőtt (a gyárit nem) amit próbáltam. Aminek van olyan beállítása, hogy amemóriában marad, azt nem bántja. A többit amíg használatban van addig szintén békén hagyja.
Például ha a Poweramp a háttélben zenét játszik, nem bántja. Viszont ha nem szól, akkor előbb utóbb kilövi, ami egy zenelejátszó esetében nem probléma. Viszont egy naptár alkalmazásnál az. Az aCalendart használom, vagy inkább használnám. Ha nem nézegetek rá sűrűn kilövi, és már nem is jön a fontos riasztás.
A GMD immersive appot mindig kilőtte addig, amíg ki nem tettem a mini alkalmazásoknál található ikonjából legalább egyet.
A Messengert azért próbálgatom, mert sokak számára fontos, így arról is tudok jelentést írni. -
ANDROID???
addikt
Nem tudom, ezt írtam?
Simán elég jól pörög igen, csak a játékosoknak hoányzik a 3 GB, ja meg a 900 alkalmazást egyszerre használóknak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hobbi fotózásra még így is bőven jó ez a teló 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)