Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fall-N
veterán
Úgy lehet, hogy:
1. Használsz téma szerkesztőt
2. Manuálisan készítesz témát.Utóbbi nyilván nehezebb, de jobb is lesz a végeredmény. Alapból a téma (hwt fájl) egy zip, amiben mappák vannak. Ezekben vannak a hátterek, a lockscreen, ikonok, navigációs sáv ikonjai stb. Az ikonok kiterjesztés nélküli zip fájlba (icons) vannak tömörítve. Ha visszanevezed icons.zip-re akkor ki tudod csomagolni, majd szerkeszteni. Pár dolog nehezebb, mert xml fájlokat kell szerkeszteni. Pl. záróképernyő
-
winben
aktív tag
Én még nem találtam tudásilag a gyárihoz egyáltalán felérő fotós/videós alkalmazást. Ja, de videósat igen, az opencamera annyival tud többet, hogy ott be lehet állítani a hang forrását external inputra is, így lehet külső mikrofont is használni. Elvileg. Csak kipróbáltam, de nem teszteltem még.
Fotóról annyit, hogy úgy tapasztaltam, hogy csak f2.0-val tud csak fixen operálni, raw-ba meg mint ahogy hallottad csak a kiváltságosoknak

A háttér elmosódásáról csak annyit, hogy azt a sima p9 tudja a két kamerája miatt, mert az se egy dslr ugye...
Mindenesetre ha megtudsz valamit szólj, mert engem is érdekelne a téma!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerinted az MB(4000) az mi tudod-e?