Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Igen, nálam hiába van a védett alkalmazások között, 10-ből 8-szor nem jelez a messenger, ha írtak.
Ugyanez van az eredmenyek.com-nál is. Eléggé frusztráló sajnos.Nekem ujjlenyomat olvasós belépés van hozzáadva az összes személyes alkalmazáshoz, hogy ne trollkodjanak vele, az elején arra gondoltam, hogy lehet ezért nem működik jól, de kikapcsolás után sem jöttek meg az üzenetek.
Én igazából feladtam, hogy jól működjön.
-
bubus66
nagyúr
Itt-e ezzel a programmal tudod elő csalogatni
- Adatforgalom figyelő:
Beállítása hasonló mint az előbb leírtaknál. A menüben a következő opciót kell megkeresni:
Beállítások / Adathasználat - com.android.settings/ com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity(#7142) Diabo6
Tudom, hogy van igaz, hogy 26-a van de talán .02-06-re el is indul.
gianone
Tudom, de az nem hivatalos. feltenni fel de minek az árán az más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest