Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Most leszedtem a Fb alkalmazást, mert amúgy is sok memóriát zabál. Csak névjegy, jegyzet és naptár szinkronizálás megy, de ezek eddig is voltak, 5-6 óra SoT mindig meg volt. 5 hónapja így használom, ez volt az első, hogy ennyire elkezdett merülni. Csinálok egy FR-t, aztán kiderül.
-
Jarod1
veterán
gyerekek mi az a huawei swype? 203 Mbyte-ot zabál.
-
Ferike81
senior tag
Én magamnak vettem, de a feleségem lenyúlta. Nagyon tetszik neki, az akksija is az egy napot stabilan bírja. Este a gyerek pedig rárepül, és 2-3 órát youtube-ozik, játszik rajta. Éjszaka tölt. Az egyetlen amitől nem hasalt le az a fényképező. Egyébként az szerintem sem erőssége. 2 kártyával használja, eddig okés.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Páromnak szeretnék vásárolni egy ilyen telót, viszont nem nagyon van tapasztalatom tóla.
Ennyi idő távlatából mióta megjelent, van valami típushiba, olyan dolog amiben nagyon gyenge?
Akksija meddig birja?
Akinek van tapasztalata a napi szintű használatról, kérem írjon pár szót.Egyelőre Xiaomi Redmi 3s a másik befutó, egyelőre nem tudom melyiket válasszam.
Köszi az infót.

-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnénk venni egy P9 Lite független készüléket, jól láttam, hogy a függetlenek Dual SIM-esek mind? Illetve ha csak egy SIM-el használnám (nincsszükségem a 2-re) akkor abból van bármi hátrány? Használható úgy is, higy csak 1 SIM van benne? (Lehet láma kérdések, de nem vagyok jártas dual SIM-ben: ha csak egy SIM van benne nem merül jobban h állandóan keres, nem problémázik h hol a második SIM?)
Köszi előre is!
Kereséssel próbálkoztam de úgy inkább csak a ROM-ok közötti különbségeket dobta ki -
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Páromnak néztem ki ezt a telót. Nekem már volt jópár Huawei/Honor, elégedett voltam minddel. Ezzel mi a helyzet? Pozitív/negatív tapasztalatokat tudnátok írni nekem?
Előre is köszönöm!
-
snakebait
senior tag
Van a beállításokban olyan,hogy értesítési sáv engedélyezése,de ha kiveszem a pipát akkor is ott az óra. Viszont ez nem is arra van,hanem ha lehúzom az értesítési sávot akkor ott kiírja van-e valami beállítva. Csak az a bibi,hogy leszedtem a progit és akkor is ott az óra. Volt újraindítás.wipe casche,kisóra még mindég ott figyel. Mi a lócsöcs teszi ki nem tudok rájönni

Bakker,úgy néz ki megvan. Kitöröltem minden beállított ébresztést,persze nem voltak aktívak,beállítottam egy újat,ébresztett és eltünt a kis óra ikon. Ki érti ezt?

-
Victim999
újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok, hogy honnan tudnék rendelni alumínium tokot hozzá? Találtam egy linket, de csak rendelésre van, meg nem tudom, hogy kell-e hozzá külön keret, vagy ez így egy szimpla tok.
Köszi

-
ORCA58
addikt
Mindent szerintem nem lehet, SD-re telepíteni. Nyilván ha sz SD az alapértelmezett, akkor az alkalmazások egy része oda kerül. No meg az adatok, ha az alkalmazás ás a droid is engedi. Nekem most az nincs beállítva. Ha neked igen, nézd meg az alkalmazásoknál a tárhely adatot is. Ott látni miből mennyi hol található. A korábbi Huawei-nél az app egy része mindig a belsőn tárhelyen volt.
Nem erről az iGo-ról beszéltem, hanem a Play-ről letölthetőről. Az ha a telefon nem enged az SD-re telepíteni, és sok olyan telefon van, a térképet is a belső memóriába teszi. Ezen nem is akarnak változtatni. -
snakebait
senior tag
válasz
Juditta_56
üzenetére
Én mikor feltettem a Splen Do alkalmazást ( emlékeztetőket lehet beállítani ) az tette ki a kis órát,de csak akkor ha valamit beállítottam. De mostanában ha nincs ebben a progiban semmi emlékeztető akkor is folyamatosan kint az óra

-
Liller7
tag
Ezt rendeltem a telefonomra:http://m.ebay.com/itm/Luxury-PU-Leather-Flip-View-Window-Cover-Case-Stand-For-Huawei-P8-P9-Lite-Phone-/122286904777?nav=SEARCH
Vélemény? -
ORCA58
addikt
válasz
jézusom
üzenetére
Mióta megvan csak erre ébredek. Be van állítva ismétlésre, hogy hétköznap mindig csörögjön. Sőt ha valami nagyon fontos, a naptár mellett egy csörgést is beállítok biztos ami biztos, mivel ez kitartóbb, hangosabb biztos felfigyelek rá. Soha sem hagyott ki egyszer sem.
Nem lehet, hogy feltettél valami alkalmazást, és az zavarta meg?
A családban 5 különböző Huawei van, de soha egyik sem hagyta cserben a gazdáját, pedig a gyerekek mást sem csinálnak, csak telepítenek, letörölnek különféle játékokat, no meg állandóan csetelnek. Ezek közül a P9 Lite a legdrágább.
Egy újra telepítés, vagy legalább egy teljes újra indítást (factory reset) biztos megpróbálnék
A tapasztalatom szerint erre, a legritkábban lehet szükség, ha valamilyen app belepiszkál véglegesen a rendszerbe. Én a frissítések után sem csináltam FR-t, és mégsincs semmi probléma. -
snakebait
senior tag
válasz
snakebait
üzenetére
Jobbra,az akksi kijelzés mellett mindég ott van a kis óra ikon,mint amikor be van állítva ébresztés. Viszont nincs. És mindég ott van az óra. Nem tudjátok mitől? Egy ideje feltettem SplenDo nevű emlékeztető progit,de ha nincs beállított emlékeztető az óra akkor is ott van. Sőt már leszedtem a progit,akkor is. Mi a fene okozza?
-
jézusom
addikt
válasz
Surplus
üzenetére
Nem rootolt. Már nem emlékszem, de volt valami amiért nem mertem rootolni. De ez vicc, hogy rootolás nélkül
bármely droidos telefon felkúrja az agyam.petya220: igen az app2sd is mountolja, hát nekem ne mountoljon, elindítok egy filekezelőt, azt se tudom hol vagyok, mi a rákér nem lehet rendesen legálisan sdre telepíteni?

-
petya220
senior tag
Valaki használ cm13-at VNS-L21-en?

Neki nem megy el a mobilhálózat?
Már nem tudok vele mit kezdeni,folyton újra kell indítanom
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Appmanager3 progival áttettem pár dolgot az sd-re. Köztük az IGO szülinappot is. Ott sajnos el sem indul. Gondolom a filejait hiányolja. Meg lehet oldani, hogy az sdre kerülve lássa a navi app?
Próbáltam újra letölteni playről, de azt írja nincs helyem, pedig 8 giga körül van. SD belsőként látszik most.
Lehet sdről futtatni az igot?
-
ORCA58
addikt
-
bubus66
nagyúr
A 7 bites optimalizálás van a függetlennél meg a szolgáltatósnál is. Semmi köze, hozzá, hogy dual SIM vagy Singele SIM. Van olyan készülék ahol "Karakterkódolás" néven van benne.
A Huewei ezen része hibás. Mivel van jó pár ékezet amit nem jelenit meg, se a küldő félnél se annál aki kapja..
Ezért ajánlott az olyen billentyűzet amelyik tud balra dőlő ékezettet is.
-
Diabo6
senior tag
Hogy lehet alkalmazást elrejteni? Anno mintha valaki írta volna. Sajnos letiltani nem engedi, csak törölni, viszont azt nem szeretném még.
-
ORCA58
addikt
válasz
snakebait
üzenetére
Biztos jó helyen kerested? Nekem egy sim-es T-mobilos telefonom van de, tudtommal nincs eben eltérés a különböző telefonok közt.
Ha megnyitod a gyári üzenetek ikont jobb alul a 3 vonal a menü. Megnyitod, az ablak alsó sora a beállítás. Ha arra böksz a bejövő ablak alsó sora a haladó menü. Ha arra böksz akkor jön az a menü ablak, melynek 5. sora a 7-bites optimalizálás.
-
Almalito
csendes tag
Milyen fóliát javasolnátok hozzá?
-
petya220
senior tag
Találtam egy érdekes dolgot
Itt
Leforgatom, ha sikerül
Aztán kipróbálom... Vagy nem :l Fogalmam sincs
A kérdésekre nem tudom a választ... Legfrissebb rendszer van fent? És az appokból is a legfrissebb?
-
ORCA58
addikt
Üzenetek->Menü->Beállítások->Haladó->7-bites optimalizálás kikapcsolása
Arra figyelj, hogy normál ékezetes karakterek akár 3 karakter helyét is elfoglalják. Ha balra dőlő ékezetek használsz akkor nem.Krissz1983
Azt sem tudom ami az az ALLO, és messenger-t is csak végszükségben használok.
De! Tedd a védett alkalmazások közé, és az Alkalmazásokon belül a beállításokban az optimalizálás mellőzését is be kell kapcsolni. -
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Segítsetek kérlek. Kedvesemnek most vettünk ilyen telót. Sajnos azonban nem kapja meg az Allo vagy messenger üzeneteket. Ha jól emlékszem így volt nálam is mikor Xiaomi-t használtam. Úgy emlékszem ott ezt egy gombnyomással be lehetett kapcsolni a push üzeneteket. Itt is be lehet? -
Doki42
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az sms írásakor ékezetesen viszi be a szavakat úgy ahogy kell. De elküldés után mindíg ékezet nélküli lesz. A bevitel bármelyik kiválasztása esetén is! Mit kellene tennem? -
sniper112
aktív tag
válasz
Algatros
üzenetére
nem tudsz de ez a fórumon ki van találva van olyan hogy keresés a fórumban nyugodtan lehet használni kulcs szavakra mint pl rom, garancia, 3gb ,
de a válasz a kérdésedre nem lehet hivatalosan kapni de kisebb gsm boltok szereznek be külföldi telefonokat 3 hónaptól - 1 év garanciáig de jelzem azok hiába újak bontatlanok külföldiek és lehet velük gond mint pl nem megfelelő rom , imei szám csalás / tiltás. -
Algatros
csendes tag
Hello!
3GB-s verziót tudok itthon venni valami úton módon? -
bubus66
nagyúr
válasz
keshudioo
üzenetére
Ami benne vannak azokat ki kell szedni a hwt-ból és már meg is nyitja a TC
A jobb oldali képen látod a hwt rá kattintasz a TC-ben megnyitja, úgy néz ki mint a baloldala a képnek..
Azokat, hogy szerkeszteni tud ki kell másolni és úgy tudod akkor a TC-vel megnyitni.
Ha megszerkesztetted visszamásold és bezárod majd mehet a telefonodra
-
ot93
senior tag
Üdv,
a telefonban van olyan lehetőség, hogy a lezárt képernyőn vagy a kezdőképernyőn látszódjon, hogy mikorra van beállítva riasztás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

most ez a 10 giga pont úgy kevés.

![[link] [link]](https://s5.postimg.org/5ll764fjr/N_vtelen.jpg)
![[link] [link]](https://s5.postimg.org/tqlwntzuf/N_vtelen.jpg)