Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #8521 üzenetére
Igazából én egyik szolgáltatóban sem bízok és ennek a rangsornak sajnos a Vodafone tanyázik a legvégén. Azért írom, hogy sajnos mert én általában egy hűséges típus vagyok az élet minden területén, kivéve ha nem b@sznak át állandó jelleggel. Most úgy néz ki, hogy szakítok a pirosakkal, mert nem elég nekik amit eddig elköltöttem náluk (idő, pénz, stb.) Persze én csak egy vagyok a sok közül, viszont úgy gondolom most, hogy azt a nem kicsi összeget másnál is elkölthetem, ha valami nem megy azt nem kell erőltetni.
Amúgy globálisan sem értem a szolgáltatói hozzáállást. A szolgáltatóknak az lenne az érdekük, hogy elégedett legyek, ebből profitálnának. Jelenleg ha én nem vagyok elégedett és megpróbálok náluk kérdezni, érdeklődni akkor mit kapok (normális úton, udvariasan, megadva a tiszteletet)? Elhajtanak...TEGEZVE BMEG!. Na ez a nem pálya nekem. Lehet, hogy én várok el túl sokat, de ez már a saját gondom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest