Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Steve309
üzenetére
ellenőrizte is az eladó, hogy függő?
én rákérdeznék azért, hátha nem
bár ha vodás...azért itt a módja:
Megnyitod a tárcsázót, majd beírod (mint ha telefonszámot írnál) a fent már említett szerviz menüt előhozó kódot: *#*#2846579#*#* . Miután az utolsó karaktert is beütötted, meg fog jelenni a szerviz menü.
Ezután ProjektMenü --> Network setting --> SIM card lock state query.
- DEACTIVE = független
- ACTIVE = függőFIGYELEM! A szerviz menüben csak akkor kutakodj tovább, ha tudod is mit csinálsz. Ezért felelősséget nem vállalok!
-
-
törölt tag
válasz
Steve309
üzenetére
Elvileg Google fiókból is át lehet menteni. Most néztem meg egy másik telefonnál és ott nem tudok gyári ROM -on vCard -ból telefonszámot becsalni. Google fiókból viszont igen.
Persze itt mindegy, mert működik, csak meglepődtem... Én ezt alap dolognak gondoltam.
Régen azzal szenvedtünk sokat, hogy nem lehetett minden telefonra névjegyet átköldeni, mert a legtöbb esetben csak saját márkán belül működött. Most meg ez... Azt hinné az ember, hogy tanulnak a gyártók a hülyeségeikből.
-
törölt tag
válasz
Steve309
üzenetére
Igen, én is arra szoktam menteni. Az a leggyorsabb.
Persze a gyári backup menti a telefonkönyvet, híváslistát és az SMS -eket is egyebek mellett. DE ez más rendszerről való átköltöztetésnél érdektelen.
Ez az alap droid eleme, általában nem szokták kivenni. Illetve ha valamelyik gyártó kiveszi a szoftverből, az elég nagy butaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest