Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, korábban. DE nekem nem volt ilyen gondom. Nem vagyok egy nagy játékos, tehát ha kipróbálok valamit, akkor max. pár napog fut nálam aztán annyi. Ez idő alatt persze órákig megy a játék, tehát ki kellett volna jönnie ennek a problémának.
GTA, FIFA 15, NFS, RR3, Asphalt 8, Pacific Rim, Real Steel, Max Payne, Modern Combat, NOVA, Iron Man 3, Wild Blood, meg néhány online játék. Így fejből. Meg persze ott volt még sok filmes játék.
PS emulátor alatt volt ilyen, de az ugye emulátoron keresztül ment, meg rendes PS fájlból.
-
törölt tag
Mire gondolsz FPS droop alatt? Ingadozás? Vagy hogy jelenik meg ez játéknál?
Mert nekem max. emulátoron keresztül volt ilyen. Amikor PS emulátort tettem fel és azon keresztül játszottam PS játékkal.
Wipe volt?
zeon.hu:
Most már tele vagyok gombokkal. Pár funkciót rá is programoztam, szerintem igen kényelmes így. -
törölt tag
Frissítsd le, B121 az egy ezer éves FW, azóta van már néhány.
A legegyszerűbb:
3 gombossal rá tudod tenni a B133 (EMUI 2.3), aztán B609 -et (EMUI 3.0, ha szeretnéd feltenni az újabbat) is.Összefoglalóban benne van a telepítés menete és a letöltési linkek is.
Szer.:
Feltéve, ha nem Vodás a készüléked. Mert ha az, akkor máshogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest