- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
ennél az új N1 es fülhallgatónál most vagy én siklottam át valamin vagy csak valami reklám maszlag amit a videon mutatnak.
Konkrétan arra gondolok, hogy akimor elmegy a csaj futni a telefont otthon hagyja.Ez idáig rendben van,mert ugye 4gb tárhely van a fülesbe a zenének és lépésszámláló is van benne meg távolságmérő(bár gondolom nem GPS alapu csak előre beállitott lépéstávolság alapján számolva)
De amikor otthon megcsorren a telefonja akkor hogy tudja felvenni és beszélni ha csak BT-os füllhallgató ami 10m hatótávolságú.Egyébként valami közelebbi infó , hogy mennyiért fogják vesztegetni?Mert sajnos amit vettem aliexpressről fülest valamiért nem müködik megfelelően szakadozik a zenelejátszás alatt még pár cm távolságbol is é s mozgás alatt főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest