- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #5147 üzenetére
Ne is mondd... ezt utálom a legjobban. Nem tudom ki volt az az agyonművelt, aki számokat adott a témáknak név helyett. Gondolom direkt...
Ennél már csak az a jobb, amikor MIUI témákat szerkesztek, ott meg nem ritka a kínai karakteres téma név. Na az is tuti frankó.
Deeday:
Ebben keresd, ahogy ezt írtuk:
Folyamatosan frissülő összefoglalóEz van fent a fejlécben is. Amint van valami újdonság, szinte azonnal le szoktam frissíteni, és szerintem elég részletesek a leírások is. Nagyon sok mindenre kitér, még alap dolgokra is.
Még egy kezdőnek is megy ez alapján, úgyhogy neked főleg sima ügy.
Szoftverfrissítés fejezet (az elején) alatt fel vannak sorolva az FW -k. Külön válogatva általános, Voda, vagy L00 típusra is. Illetve külön vannak választva az EMUI 2.3 és az EMUI 3.0 FW -k. Az is ott van, hogy melyiknek mi az előfeltétele, illetve szinte mindegyik linkel ellátott.
L00 -nál nincsenek linkek, ami tégéd nem érint, meg 1-2 olyan FW -nél, ami csak jelzés szinten van. Az leginkább olyan embereknek szól, akik értenek is hozzá. Név szerint a B125 és a B138.
Vodás FW -khez nem tudok linket, mert azokhoz nincs. Vagy nem állítható 100% biztonsággal, hogy megegyezik vele, még ha az FW száma azonos is.
A szoftverfissítés telepítési útmutatója meg lejjebb van, a haladó rész alatt. Az is elég részletes, még az esetleges hibákra is kitér.
B609 -ről B133 -ra visszatérésről egyelőre nincs információ. Azt nem mondom, hogy nem lehet megoldani, de még egyelőre nem láttam erre vonatkozó leírást. Én meg nem fogok azért visszatérni, hogy megnézzem. Szerintem ez érhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest