- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Nem vagyok elvetemült, vagy mégis. Nem vagyok feladós típus, csak ha nem tudom megoldani épkézláb módon. (vagyis nem akarok szakmát tanulni annyit nem ér)
Most megnéztem, hogy kell témát szerkeszteni proterkocka linkjei közt a 2GB ot felraktam. Kikerestem azokat amikből lehet építkezni, mint pl.:
Black God, és Powersaving témák 2.3 alatt
Azért eltartott egy darabig míg megtaláltam. Már csak jó lenne tudni a sokmilliókarakter.hwt ből melyik melyik, mert akkor a tröbbit kidobnám a telóról..Kell egy olyan téma amiben a beállítások alatt lévő ikonok vannak és összevarázsolni a kettőt, ha be lehet tenni a helyükre a 2.3 as ikonjait, hogy ne ovis kinézete legyen.
Ha ez nem megy akkor megy vissza, de ha megy vissza akkor szólok, hogy sikerült-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Magisk
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest