- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon szépen köszönöm!
Nincs telemaxos munkalapom, a T-Mobilnál adtam le a telefont, csak 1 jegyzőkönyvet kaptam.De most olvastam el.. Van 1 olyan kérdés rajta, hogy tapasztalta e a szervizes kollega a fogyasztó által jelzett hibát? És ott az van beikszelve, hogy nem...
Pedig látta a kijelzőn a sárga foltot is, meg mutattam a lila képeket is.... Fasza.
Na szóval rákerestem a HTC supportra a neten, egyből elvitt valami magyar csetes oldalra. Mondom fasza, akkor beszélgessünk. Erre Johannát kapcsolták, persze hogy angolul.
Kicsit lámpalázas lettem, de hát éltem már kicsit Angliában, meg előtte is angolból vizsgáztam, szóval éppen el tudtam neki mesélni, hogy mit akarok. De azért szegényt sajnálom.Na annyit mondott, hogy akkor a szolgáltatómon keresztül kellene érdeklődnöm. Nem akartam tovább fárasztani, megköszöntem neki a segítséget, és elbúcsúztunk.
Még kicsit próbálkozom.
Még egyszer köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest