Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Frutiger Aero
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon szépen köszönöm!
Nincs telemaxos munkalapom, a T-Mobilnál adtam le a telefont, csak 1 jegyzőkönyvet kaptam.De most olvastam el.. Van 1 olyan kérdés rajta, hogy tapasztalta e a szervizes kollega a fogyasztó által jelzett hibát? És ott az van beikszelve, hogy nem...
Pedig látta a kijelzőn a sárga foltot is, meg mutattam a lila képeket is.... Fasza.
Na szóval rákerestem a HTC supportra a neten, egyből elvitt valami magyar csetes oldalra. Mondom fasza, akkor beszélgessünk. Erre Johannát kapcsolták, persze hogy angolul.
Kicsit lámpalázas lettem, de hát éltem már kicsit Angliában, meg előtte is angolból vizsgáztam, szóval éppen el tudtam neki mesélni, hogy mit akarok. De azért szegényt sajnálom.Na annyit mondott, hogy akkor a szolgáltatómon keresztül kellene érdeklődnöm. Nem akartam tovább fárasztani, megköszöntem neki a segítséget, és elbúcsúztunk.
Még kicsit próbálkozom.
Még egyszer köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuponkunyeráló
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest