Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz Kobun1980 #27917 üzenetére

Probald meg egy ruu-val visszatenni a gyari rendszert. Par oldalt visszalapozol, vagy rakeresel a "ruu" kifejezesre, talalsz hozza leirast, mivel heten többek között en is irtam rola mar.

(#27918) Jolet: Mi csak 25-öt kaptunk, M8-ho jart 50, de erdekes modon nekem is csak 22 jutott belöle.. :U A meglevö kicsit több, mint 2-vel se lett meg a 25.
    Viszont ha mar igy szoba került. Ugye azt irja a HTC, hogy 2 evig ingyenes Dropbox tarhely.. Mi törtenik vele 2 ev utan? Fogjak aztan elveszik? Vagy fölajanlja, hogy fizessem a tovabbiakban? Gondolom azert nem törli a cuccaimat instant.
    Egyebkent arra gondoltam azert nem kaptam meg az összeset, mert nem ujonnan regisztraltam, hanem volt mar accom. Aki esetleg M7-röl (vagy valami korabbirol, amihez mar jart tarhely) valtott M8-ra (igen, Loboda, masrol nem tudok.. :P ), megkapta az 50 gigat?

(#27944) Balinov: Nem, mert mas a framework, maximum csak hasonlot talalsz. Bar szerintem ezeket a Senses cuccokat nem sikerült meg senkinek ertelmesen lemasolnia, nem is ertem, miert..

Új hozzászólás Aktív témák