- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
saintex72 #27609 üzenetére
Most nézem, hiába mondtam el 66x hogy a HTC supporttal egyeztettem és a hibajelenség hogy serceg az alsó hangszóró, csak annyi került a papírra, hogy "Telefon alsó hangszórója nem működik. Ügyfélmár egyeztetett a HTC szervizzel." De legalább annyit sikerült megjegyezni hogy HTC és hogy alsó hangszóró...
Remélem emiatt nem kell +kört futnom.
Mondjuk sztem ezt meg sem nézik, hogy mit ír egy ügyintéző, ha már beszéltem a HTC supporttal, és megmondták hogy küldik a mailt a szerviznek a panaszomról és hogy sürgős a javítás akkro már csak tudni fogják.Még csak fél napja van nálam a 920, de már elegem van ebből a ratyi rendszerből.
A kezem összeteszem így is hogy ezt megkaphattam cseretelónak, mert ha nem ez akkor valami alsókategóriás droid lett volna, de azért ez a teló kb. 85k és itt nem igazán lehet azzal dicsekedni hogy gyengébb vassal is lenyomja a droidot, mert ennyiért ha állandóra kéne vennem és csak újonnan akkor bármikor inkább Desire 816, vagy még One Mini is jobb. Egy szó mint száz, cseretelefonnak nem lehet jobbat kívánni, az eddigi közvetett és közvetlen tapasztalataim alapján. És bármilyen nehéz és ormótlan féltégla, a burkolat minőségéről még úgy is példát vehetne a samsung, hogy ez a műanyag sem olyan jó mint a One X-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest