Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz szekra #27638 üzenetére

1. Akarki akarmit mond, nekem akkor is ugy esik a legjobban kezre, ha fejjel lefele es kijelzövel befele teszem zsebre a telefont, mivel igy benyulok a zsebembe, kiveszem es mar kapasbol ugy van a kezemben, ahogy hasznalom, nem kell forgatni. Persze kisebb zsebböl ha nagyon akarom, ki tudom ugy is venni, ha nem fejjel lefele van (de tovabbra is kijelzövel befele), de akkor is az elsö verzio all a legjobban kezre. (Azokat mar plane nem ertem, akik rendesen allitva es kijelzövel kifele teszik zsebre a telefont, olyant meg nem lattam, amelyik nem forgatta volna legalabb haromszor körbe, mire hasznalatba tudta venni.. :DDD )

2. Ha bedugod a fejest, ne mondd nekem, hogy kevesbe van utba a kabel, ha fölülröl log ki, mint ha alulrol. Eleve ugye a gravitacio lefele huzza. Ha fölül a jack, akkor vagy a kezed fölött vagy alatt vezeted el, de mindenkeppen beleakadsz, alul viszont lefele log, nincs utba semminek..

3. Csipkebokorvesszö. ;]

De erröl nem nyitok vitat, nyilvan mindenkinek megszokas kerdese, nekem mindenesetre ez tünik a leglogikusabbnak illetve mindenkeppen a legkenyelmesebb. Mas biztos maskepp van ezzel.
    Egyebkent különösebben nem mozgat a dolog, mert telefonon kb soha nem hallgatok zenet, csak nagyon kiveteles esetekben, szoval tulelem a fölsö csatlakozot is.
    Mondjuk az esö tovabbra is föntröl esik.. :P

(#27642) hurrikan: Vótmá. :DDD Igaz nem ennyire reszletesen, de ha tenyleg ugy alakul az ara, akkor üdvözlendö. Egyebkent az unibody aluminium biztos, hogy jocskan megdobja az arat, mivel ugye egy darab femböl munkaljak meg, ha elbasszak, vagy anyaghibas, akkor kuka (beolvasztas). Müanyagot meg kifröccsöntik, bar talan a polikarbonatot is tömbböl marjak, de mindenkeppen olcsobb, mint az alu..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés