- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
NA NE! Én nagy főzött ROM párti vagyok, de csak azért nekiálni unlockolni meg romokat próbálgatni (mert úgy sem lesz jó az első amit felteszel meg aztán nincs megállás, olyan ezmint az alkoholizmus) mert nem tudod kivárni az updatet...
Nekem megjött pár napja és megnyugtatlak semmi eget rengető újdonság nincs benne.
Nekem ez az első olyan telefonom amire azt mondom, hogy hacsak nincs valami olyan funkció ami neked kell és csak rootolással lehet megoldani akkor bűn rootolni a ezt a telót. -
O_L_I
őstag
Most olvasom, hogy másnak még nem jött meg a Sense 6 update? Nekem tegnap elött megjött és fel is tettem. (arról írtam a lentebbi bugokat is)
-
O_L_I
őstag
Sziaszok, Nekem a frissítés óta megjelent egy 10017-es nevű app a mobil adatforgalom listában (system app ikon van mellette) és ráadásul vezeti a listát
Persze azonnal kikapcsoltam az adat forgalmát mikor megláttam de jó lenne tudni hogy mi a tök lehet ez, ja és persze shol máshol nincs ilyen nevű app egyik listában sem.A másik jópofa anomália a frissítés óta, hogy a Googe play music csak akkor tölt le WiFi-n zenét ha kikapcsolom azt a funkciót, hogy csak WiFi-n töltsön le zenét
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest