Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem feltétlenül
Én sem azért akarok most egy Flip tokot, hogy 0-24ig benne legyen hanem amikor filmet nézek majd unalmas tartalékos óráimban akkor nem a fejhallgató tokját és a laptop táskát kelljen arra használjam, hogy pozicionáljam a telefont a kívánt szögben. Én csupaszon, zsebben hordom általában a telefonjaimat és a legtöbbet makulátlanul adtam tovább. A One X-et is úgy fogom. Attól, hogy nem bújtatom tokba még vigyázok rá.(#1703) hurrikan: azt olvastam, hogy az áprilisban forgalomba kerülő készülékek már így viselkednek viszont az ISO bugra jönnie kell majd frissítésnek attól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem azért akarok most egy Flip tokot, hogy 0-24ig benne legyen hanem amikor filmet nézek majd unalmas tartalékos óráimban akkor nem a fejhallgató tokját és a laptop táskát kelljen arra használjam, hogy pozicionáljam a telefont a kívánt szögben. Én csupaszon, zsebben hordom általában a telefonjaimat és a legtöbbet makulátlanul adtam tovább. A One X-et is úgy fogom. Attól, hogy nem bújtatom tokba még vigyázok rá.