Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12701) axioma válasza Szili17 (#12692) üzenetére


axioma
veterán

Koszi, en nagyon imadom - zold vagyok - hogy nem pofekelnek... es vezetni is. Az Ampera lefogyott akkuval is minimum leallitja a motort ha pirosnal all, de maga a kigurulas is jo, meg a dinamikussag is elony bizonyos helyzetekben, pl. tisztabban lehet beferni.
Na jo, akkor kerdezek konnyebbet. Arfrissitesre valo rahatas nelkul, lehetseges-e hogy bekeruljon az elektromossag mint uzemanyag kivalasztasa? Nem baj, hogy egyelore nem optimalizal ra (bar egyebkent nem lenne nehez: varosban a villanyautos elegge km alapjan megy, kaphatna mindig a legrovidebbet...), csak legyen:) Ha masert nem, a teljesseg kedveert.

(#12702) MunezXBK válasza Komi28 (#12698) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Nálam nem mutat reklámot, ezért kérdeztem.

(#12703) Roland861010 válasza Szili17 (#12688) üzenetére


Roland861010
addikt

Innen vettem !

Mert a 47-esen is vannak ilyenek és hirtelen mindenki lassított és utána én is ....

Amúgy meg Gyula - Tótkomlós között van egy útvonal ami nem jó mert egy körforgalomba akar be vinni ami meg felújítás alatt van ...

(#12704) Szili17 válasza Faby (#12695) üzenetére


Szili17
aktív tag

Ne haragudj, de muszáj megemlítenem, hogy irtó cuki, ahogy arra a hsz-re válaszolva kérdezel meg valamit CSUPA NAGY BETŰVEL, amiben ott van a kérdésedre a válasz... :W

A "rossz a reklám" kijelentésed pedig megint félrement. Eddig az volt a téma, hogy full elektromos autósnak irreleváns a benzinkutak reklámja, mivel nem tankol benzint, gázolajat vagy LPG-t. Erre mondtam én, hogy nem rossz az, mert van már több kúton is elektromos töltő, plusz érdekelhet más szolgáltatása is egy benzinkútnak, így nem rosszabb az a reklám mint a Bárdi Autóé, vagy a mekié (mert "én meg nem eszem olyan kaját, akkor hülyeség a reklámja") vagy bármelyik másik.

Azok a reklámok jelenhetnek meg, amikért adott területen, adott cég fizetett és olyan módon, amilyen csomagot választott (pin, 0 speed takover stb).

(#12701) axioma:
Könnyebbetre céloztam egy korábbi válaszban, hogy már volt terítéken többször is a dolog, de ne állj addig fél lábon. Sajnos még hírből sem hallottam ilyen tervről. Ennyi van amit leírtam, vannak fent töltők csati típussal. :/
Amit írsz az szerintem mind nagyon logikus és jogos (mondjuk a rövidebb út, ha nem hatótávot akarsz maximalizálni akkor talán jobban jársz a legtarthatóbb, gyors ETA-vel), de véleményem szerint még túl kicsi a tisztán elektromos autók aránya, hogy nyomás legyen ilyennel foglalkozni. Nem kis startup cég már (vagy divízió inkább) így szerintem a hangsúly a szélesebb körök kielégítése és nem az innováció ami kis réteget érint egyelőre.
Most olvastam, a 4 nagy japán motorgyártó most tervezgeti a közös szabványos cserélhető akkupakkját a motorba. Elektromos motor még kanyarban nincs itt még súlyos évek lesznek mire ebből kézzel fogható dolog lesz. Nagyon gyerekcipőben jár még ez a fajta közlekedés, főleg a kevésbé fejlett országokban.

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#12705) Faby válasza Szili17 (#12704) üzenetére


Faby
senior tag

Ne haragudj, de olyan cuki, ahogy egyáltalán nem értetted meg a kérdést. Nem csak az árfrissítés, hanem minden reklám kikapcsolását kérdeztem. Minden reklámot utálok, irtom őket minden lehetséges eszközzel, ahol ez egy rentábilis összeg megfizetése, ott előfizetek, vagy megvásárolom a reklámmentes verziót (mintahogy a kérdés második felében ezt is leírtam), ahol nem, ott egyéb eszközökkel (adblock, adaway stb).
Igenis a kéretlen reklám, legyen az benzinkút, étterem, vagy akár a Bárdi autóé rossz, zavaró, lényeges tartalmat takar ki. Ezt utálom, és szeretném elkerülni itt is, ha lehet. Kioktatás és becézgetés helyett írhattad volna azt is, hogy nem lehet. Célravezetőbb lett volna, én meg legfeljebb eldöntöm, akarom-e így használni, vagy sem. Még meggondolom.

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#12706) kmarci25 válasza Faby (#12705) üzenetére


kmarci25
veterán

Muszáj beleszólnom...
Szili17:
"Régen volt erre opció, hogy dobja-e fel az árfrissítést vagy sem, de most vagy kikerült vagy csak én nem találom. :/"
Faby:
"És azt hol lehet kikapcsolni, hogy EGYÁLTALÁN NE dobja fel ezeket az ablakokat? Nem vagyok bejelentkezve, soha nem használtam, használom az árfrissítés funkciót"

Ezek alapján joggal gondolhatjuk, hogy nem a reklám funkció kikapcsolására kérdeztél rá, hanem az árfrissítés kikapcsolására. Elhiszem, hogy nem ezt szeretted volna megkérdezni, de írott szövegben a gondolatot nem lehet kitalálni.

Egyébként meg, a személyes véleményem az, hogy ha valami ennyire zavar és idegesít, akkor ne használd. Könnyebb és nyugodtabb lesz az életed, ne hergeld magad olyan dolgokkal, amik dühítenek.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#12707) Faby válasza kmarci25 (#12706) üzenetére


Faby
senior tag

Neked is csak annyit mondok: ne csak olvasd, értelmezd is a teljes hozzászólásomat, azt is, amiből idéztél. Világosan leírtam, hogy a reklámok kikapcsolásáról beszélek, nem csak az árfrissítésről. Ennél egyértelműbben nem tudom megfogalmazni, a hiba a fogadó félnél van.

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#12708) kmarci25 válasza Faby (#12707) üzenetére


kmarci25
veterán

Ahamm. Tehát ha egy kijelentést 2-en A módon értenek, a kijelentő pedig B módon, akkor a másik kettő a hülye. Értem. :W Öööö, vagyis hogy... Vagy másra gondolsz és ezt is félreértem? :P

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#12709) Faby válasza kmarci25 (#12708) üzenetére


Faby
senior tag

Már ne is haragudj, de senkit nem hülyéztem le, nem szokásom. Viszont azt, hogy a reklám szó miért nem megy át sem neked, sem a másik értetlenkedőnek, azt nem tudom. Nyugodtan lehet műfelháborodni, ha valaki más véleményen van, meg dobálózni a falba fejet verős szmájlival, attól még nem lesz igazad.
Részemről itt a vita vége, már így is többet foglalkoztam vele, mint kellett volna.

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#12710) kmarci25 válasza Faby (#12709) üzenetére


kmarci25
veterán

Én nem háborodtam fel (még műileg sem), csupán próbáltam rámutatni, hogy nem egyértelműen fogalmaztál.
Helyes döntés, ne is foglalkozz vele, már a korábbi posztomban is ezt javasoltam, csak dühöngsz miatta, és a posztjaidból ítélve az nem műfelháborodás.

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#12711) dionaea


dionaea
őstag

tok jól elbeszéltek egymás mellett. navigációban a reklám baromság persze a cégeknek jó de a user navigálni akar nem reklámokat nézegetni. persze a mai marketing világban ezzel kardoskodnak. a legjobb ha opcionális ha akron mutatja ha akron ne. inkább a korrekt dugókat mutassa előre ne mikor benne van az ember.

(#12712) Szili17 válasza Faby (#12709) üzenetére


Szili17
aktív tag

Semmi gond, én értettem, hogy téged zavarnak a reklámok, szíved joga.
Viszont kérdés, hogy miért válaszoltál az én hsz-emre, ha ahhoz semmi köze?
A mondanivalód lényegében az, hogy NEM SZERETEM A REKLÁMOKAT, HOL LEHET KIKAPCSOLNI?
Az is kérdés, hogy miért kell kiabálnod indításképp.

Fejeljük ezt meg azzal, hogy a "ne dobálja fel ezeket az ablakokat" után sorokon át magyarázod az árfrissítést... Nyilván ahhoz kapcsolódik. Majd új bekezdésben jönnek a reklámok, ahol a jóságukat ecseteled. Tehát akkor ki az aki nem érti azt ami le van írva? Az lehet hogy te nem ezt gondoltad, de amit írtál az azt jelenti amiről mi beszélünk. Olvasd már el újra kérlek ezt a hsz-edet. Köszi!

Ami alatta van, az megint nem arról szól, amiről mi beszéltünk. Idejöttél dühöngeni egy beszélgetés közepébe (igen, dühöngeni, mert aki nem ezt teszi nem INDÍT CSUPA NAGY BETŰS KIJELENTÉSEKKEL) és elmondtad, hogy nem szereted a reklámokat. Köszönjünk, pont kérdezni akartam, de mi köze ahhoz amiről mi beszéltünk a kedves hölggyel? Semmi, és nem szeretem a kioktató stílust, főleg akkor nem amikor nincs megalapozva, mint jelen esetben. Még mindig ott tartunk, hogy nem én vagyok az aki mástól várok segítséget, tehát kikérem magamnak, hogy ilyen hangnemet meg merj ütni, értve vagyok?

De hogy legyen benne neked is valami pozitív, a Waze-beli reklámok nem ilyen a Google APIs integrált cuccok, hanem natívak, ami azt jelenti, hogy nem fogod tudni megfogni adblockerrel meg semmi ilyesmivel és kikapcsolni meg nyilván nem fogod tudni, ahogy a televízióműsorokban sem.
Amit mondasz, hogy lehetne előfizetéses opció, ahol nincs reklám az alternatíva is lehetne, azonban mivel te is tudod hogy ilyen nincs, kár is ezen veszekedni.

[ Szerkesztve ]

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#12713) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Arra azért kíváncsi lennék hogy mégis miért zavar valakit a reklám ebben a helyzetben. Ha megállsz felugrik, ha elindulsz eltűnik. Forgalmi okból való megállásnál ha a telefont buzerálom, akkor az nem a Waze, átváltok másik alkalmazásra -> nem látszik a reklám. Ha a Waze-t piszkálom akkor a reklám azonnal eltűnik amint simogatom a telefont. Ez csak valami tudat alatti hülyeség lehet:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#12714) axioma válasza Winner_hun (#12713) üzenetére


axioma
veterán

Mert fel_UGRIK_, eltereli a figyelmet. Nem olvasom a tartalmat, pontosabban csak megallapitom, hogy szamomra nem relevans. Mellesleg valaki irta es masik oldalrol abban is igaza van, hogy pirosnal megallok, pont meg akarom nezni azt hogy merre tovabb, erre nem latom mert kitakarja, oda kell nyulni nem csak rapillantani.
Igen, fizetnek en is erte.

[ Szerkesztve ]

(#12715) Márton válasza axioma (#12714) üzenetére


Márton
nagyúr

+1

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#12716) Komi28 válasza axioma (#12714) üzenetére


Komi28
senior tag

+1

(#12717) Winner_hun válasza axioma (#12714) üzenetére


Winner_hun
félisten

Lehet csak én vagyok túl immunis az ilyen eltereli a figyelmem dolgokra:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#12718) apaszka


apaszka
veterán

link Hát nem semmi.

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#12719) leslieke válasza axioma (#12714) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Milyen autót vettél? :)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12720) Winner_hun válasza leslieke (#12719) üzenetére


Winner_hun
félisten

[KLIKK]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#12721) axioma válasza Winner_hun (#12720) üzenetére


axioma
veterán

kosz :)

(#12722) petir


petir
senior tag

Sziasztok ,

Hosszabb úton, többnyire olyanon vagyok :D , hogy példával is dobálózzak 2 óra felett - fogja magát az app és minden előzmény nélkül kilép. Még hibaüzenet sincs , hogy nem válaszol bezárom e vagy várok ... csak kilép !

Anno csinálta ezt aztán megszűnt, de most újra előjött a hiba.

Andorid 9 - legfrissebb waze.

Találkozott valaki hasonlóval?

(#12723) MunezXBK válasza petir (#12722) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Napi 5-6 órát megy nálam hibátlanul.

(#12724) Márton válasza Salex1 (#12621) üzenetére


Márton
nagyúr

Ez engem is érdekelne. Tök alap dolog egy navinál, hogy időben jó sávba tudj menni.
Itt nincs?!

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#12725) fant0mi válasza Salex1 (#12621) üzenetére


fant0mi
addikt

Nincs kulon beallitas. Akkor mutatja, ha a kovetkezo es az azutani manover kozel van egymashoz.

(#12726) leslieke válasza Winner_hun (#12720) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

:R

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#12727) Márton válasza fant0mi (#12725) üzenetére


Márton
nagyúr

ezt most nekem írtad?

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#12728) MunezXBK válasza Márton (#12727) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Te vagy Salex1?

(#12729) Márton válasza fant0mi (#12725) üzenetére


Márton
nagyúr

Furcsa. Ma átmentem Bp-en, Csomádról az M1-re, sok kanyar volt elég közel egymáshoz (50-100m), mégsem mutatta, direkt figyeltem.

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#12730) SZATA válasza Márton (#12729) üzenetére


SZATA
senior tag

Nem a távolság, inkább a kettő közti idő számít.

(#12731) Márton válasza SZATA (#12730) üzenetére


Márton
nagyúr

ok, nézem majd

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#12732) Braddock


Braddock
őstag

Érdekes M7-ről jövet Pestre folyamatosan a BAH csomópontot mutatta a lezárás ellenére. Csak a Sasadi út előtt tervezett újra, hogy takarodjak lefelé Őrmező felé. Még a gmaps is.

(#12733) dionaea válasza Braddock (#12732) üzenetére


dionaea
őstag

mert nem volt lezárva csak később engem is arra vitt és jól tette

(#12734) Braddock válasza dionaea (#12733) üzenetére


Braddock
őstag

:R

(#12735) vaakuum


vaakuum
addikt

Ha a belvárosban van egy utca, ami építkezés miatt már hosszú ideje le van kerítve, hogyan tudom a rendszernek megmondani, hogy azon keresztül ne tervezzen, mert nem lehet arra menni?

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#12736) marsu. válasza vaakuum (#12735) üzenetére


marsu.
senior tag

Írd be ide, hogy melyik utcáról van szó, mettől meddig tart a korlátozás és egy megfelelő szerkesztési szinttel rendelkező szerkesztő lezárja. Utána nem tervez arra. Ha jól tudom sima user, csak egy rövid időre tud lezárást csinálni az app-ból.

(#12737) vaakuum válasza marsu. (#12736) üzenetére


vaakuum
addikt

[egyirányú utca lezárva]
A IX-ik kerületben a Thaly Kálmánról nem lehet a Balázs Bélára befordulni. Nem tudom meddig lesz úgy, de már több, mint egy hónapja el van zárva kerítéssel. Csak gondoltam rányomok, amikor ott járok, de ezek szerint jellemzően nem okoz sok embernek problémát, ha ilyen régóta úgy van, és nem jelent meg a rendszerben. Csak azt hittem, van rá valami olyan funkció a programban, amivel valameddig úgy marad, ha mások is megerősítik.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#12738) Winner_hun válasza vaakuum (#12737) üzenetére


Winner_hun
félisten

2 napja került rá lezárás. Ma áttervezett rajta? A jobb alsó sarokban a naracs jelölőre rábökve van Lezárás menüpont, ott tudod lezárni az utat ha ilyennel találkozol.
Az utóbbi időben többször is le volt zárva, nem elég hosszú ideig valószínűleg. 10-én 2 bejelentés is jött, akkor lett lezárva ami azóta is tart.

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#12739) vaakuum válasza Winner_hun (#12738) üzenetére


vaakuum
addikt

Pont nem jártam arra kedd óta, csak most jutottam el oda, hogy gondoltam itt rákérdezek. DE akkor műxik, ez a lényeg, thx. :R

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#12740) tyielow válasza petir (#12722) üzenetére


tyielow
aktív tag

Nekem hasonló. Hosszabb, 1,5-2 órás utakon:
- vagy megfagy és kiírja, hogy az app leáll, kilépés, stb. Persze ilyenkor lenne szükségem leginkább a navigációra, percekig szo*ok az androiddal, hogy újraindítsam rendesen, és ne dobja az arcomba, hogy AJJAJ. Ilyenkor már szétba*z az ideg.
- vagy MEGFAGY a kép. Emlékszem 1x mentem le Pécsre, és túlmentem a lehajtón, mert mikor odanéztem, mondom van még x kilométer. Aztán már gyorsforgalmira váltott az autópálya, mire észleltem, hogy elkalandoztam a lefagyott képernyő miatt...

Azóta a képernyőmbe (galaxy s8) is beleégett a waze, így már nem szoktam úgy hagyni az appot, csak akkor oldom fel a képernyőzárat, mikor tényleg szükséges. így nem szokott lefagyni

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#12741) viktorhu válasza tyielow (#12740) üzenetére


viktorhu
veterán

Nekem nem fagy le, de az ajjaj az standard feature, minden nap többször is megkapom. Általában a napi első tervezés sikerül, de a többi mindig csak az app egy-két-háromszori újraindításával.

Észrevettem egyébként egy érdekességet: amikor Boszniából jöttem hazafelé, átérve Horvátországba az autópályán nyomtam egy étteremkeresést. Szépen meg is jelentek az éttermek, mutatva, hogy mi hány perc kerülő, csak egy apró szépséghibával: kizárólag Budapesti éttermeket mutatott :)

(#12742) Szili17 válasza tyielow (#12740) üzenetére


Szili17
aktív tag

Ha hosszan (?) lezárt képernyővel autózol, akkor nem lép ki a háttérben a Waze (pontosabban a telefonod nem lövi le)?
Mert van akinél meg ez történik (én nem próbáltam még így, nem AMOLED-es a telefonom és nem szokott lefagyni sem a Waze, ahogy neked). Állítottál be valami spéci dolgot, hogy hagyja futni a telefon a Waze-t vagy gyárilag ilyen rendes a Galaxy?

Amikor ajjaj van meg nincs hálózat (pedig a telefon egyébként kapcsolódik szépen) arra én is azt találtam leggyorsabb megoldásnak, hogy kilövöm a Waze-t és gyorsan újraindítom (persze van amikor ténylegesen lehal a routing a háttérben, de az más tészta).

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#12743) Beri válasza Winner_hun (#12713) üzenetére


Beri
addikt

Mert nem eladó a lelkem, azért. Legyen opció, hogy fizetek az alkalmazásért. Amíg ez nincs, addig az én utálatomat elnyerték.

eladó Aromamizer RDTA V1

(#12744) MunezXBK válasza Szili17 (#12742) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Androidon állítható, hogy futhat-e vagy sem?

Ma nálam is lefagyott a cucc, ki kellett lőnöm memóriából, különben csak fehér képet produkált.

(#12745) viktorhu


viktorhu
veterán

Hétvégén hazafelé Kassáról jó szolgálatot tett a Waze egy érdekes újítással (én most láttam először az üzenetet).

Gondolkoztam is, hogy kell-e déli irányban az autóútra szlovák matrica, meg hogy érdemes-e egyáltalán, de végül nem néztem utána, gondoltam, hogy a Waze majd vezet úgy, hogy ne kelljen.

Amikor elindultam, kiírta, hogy 4 percet takarítok meg, ha hozzáadom a szlovák matricát, és ott volt az opció, hogy hozzáadom vagy induljunk. Pont négy perc lett volna mobilon megkeresni és megvenni a szlovák matricát (meg persze pénz), így teljesen egyszerű volt a választás :)

(#12746) Szili17 válasza MunezXBK (#12744) üzenetére


Szili17
aktív tag

A Waze-ben nem, amikor eltűnik, akkor tapasztalatom szerint a telefon dönt úgy, hogy kilövi. Erre lettem volna kíváncsi hogy mit tud(hat) a Galaxy S8, ami megkíméli vagy milyen beállítás kell hozzá. Mert amit eddig hallottam különböző embereknél különbözőképpen viselkedik ilyen esetben. A különböző gyártók (meg custom romok) adnak ilyen-olyan beállítási lehetőségeket is, hogy mit tegyen a telefon, kivételhez hozzáadhatod az appokat, hogy ne lője ki ha sokáig inaktív pl. Energiagazdálkodás is befolyásolja véleményem szerint.
Ezért érdekel, hogy akinek kilövi a háttérben, hátha nála is beválik amit az S8 tud. :)

Menet közben vagy indulásnál? (Menet közben nekem még nem halt le szerencsére, indulásnál volt már hogy nem jött össze valami és utána el sem akart indulni, mindig kisöpörtem, újraindít, rögtön bezáródik, vár, kisöpör stb. :) Mondjuk én bétázom, szóval egy szavam sincs ilyenkor. :U )

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

(#12747) Dr V


Dr V
őstag

Nálam akkor lövi ki, ha a kijelző nem úgy lett lezárva, h a waze az előtérben maradt, hanem pl a zenelejátszó. Olyankor újra elindítom a wazet, majd úgy zárom le a kijelzőt és nincs bezárási problémám.

(#12748) zeon.hu


zeon.hu
nagyúr

Szófiába nem tervezett utat tegnap sem.
Igazából csak a városba beérve találta meg a célt, addig mást kellett használnom sajnos.

#?*@&!

(#12749) MunezXBK válasza Szili17 (#12746) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

S9+ -on használom.

Menet közben, de ma is megcsinálta egyszer.

(#12750) Donki Hóte válasza zeon.hu (#12748) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Nekem tervez utat Budapestről Szófiába.

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.