Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Juditta_56 #6044 üzenetére
Sokan azért használnak egy 25 ezres egyszerű célnavit, mert nem akarják a 80+ os telójjukat szétsüttetni a szélvédő alatt. Nekem most van úton egy note3pro és már azon filózok, hogy hol lesz a helye. Úgy gondoltam, hogy a szellőző kiömlőre keresek egy olyan tartót, ami egyben a klímával hűti is. Tudtok ajánlani valami ilyesmit? Létezik olyan, ami nem takarja ki teljesen a teló hátlapját?
-
MunezXBK
nagyúr
Nna, Waze letöröl, újra felrak és így működik.
Apaszka:
-
simico
aktív tag
Igen, a fő képernyőn ilyen vacak. De nem mindig, például ha csak a teszt kedvéért elindítom, akkor szinte mindig rendesen tudom mozgatni a térképet, max kisebb röccenések vannak. Ha viszont tervezett úton megyek, pláne ismeretlen helyen, akkor szinte mindig baromi darabos a térkép mozgatása, sőt, ilyenkor az egész UI baromi lassú (például rábökök a bal alsó gombra és kb 3 másodperc múlva jön csak elő a menü). Például hétvégén Pestről mentünk Kisorosziba és Szentendrén a piros lámpánál állva meg akartam nézni, hogy a hídon vinne-e és nem kompon (eszembe jutott, hogy valaki múlt héten írt kompos problémáról), de egyszerűen nem tudtam Tahitótfaluig elgörgetni a térképet, nem kicsit lettem mérges. Mindezt 2014-es csúcsmodellen.
sz_abika: igen, azt tapasztalatból tudom (minden nap arra járok), hogy kiadós nagy zuhé után ingyen alvázmosás van a vasúti aluljáróban
Most viszont semmi nem esett, ráadásul a Szabolcs utcába vitt volna az eredeti útvonal (az aluljáró nem volt az útvonalban), az meg ugye a lejtő teteje az aluljáró irányába, szóval fizikailag képtelenség ott még kis pocsolyának is kialakulnia
Más. Tegnap észrevettem, hogy eltűnt a magyar nyelv (is) a wazém beállításaiból
wtf?
Vasárnap nálam is eljátszótta a nincs GPS dolgot, de kiléptem és rögtön elindítottam újra, azonnal megtalálta a GPS-t.
-
Juditta_56
aktív tag
Nem tudom, ezzel most mi bajod van?! Előtte mentem ugyanúgy vagy 70 km-t, egyszer sem vesztette el a jelet.
Sajnos, a telómat, ha süti a nap, túlmelegszik és kikapcsol. Az első ülésre szoktam ilyenkor tenni, de ott aznap a 83 éves Édesanyám ült. Akkora különbség lenne az a 80 cm? Vagy mi?
Csípem, mikor ilyen konstruktívan szóltok hozzá... -
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
stickermajom #6024 üzenetére
-
LámaZ
addikt
válasz
Juditta_56 #6022 üzenetére
„elvesztette a jelet...a hátul ülő lányom kezében volt a teló - a szélvédő alatt melege van”
Jó hogy nem dugtad el a csomagtartóban. -
merqree
őstag
Kám és Vasvár között egy szakaszon nem volt beszinezve a navigacios utvonal, csak Vasvár előtt 400-500 meterre.
Ez valami terkephiba lehet, javitsatok MAJD ki, koszonom. -
simico
aktív tag
Szerencsére a fagyás és egyebek engem elkerültek, egy dolog viszont baromira idegesít, ez pedig a térkép használata. A kicsinyítés/nagyítás még mindig nagyjából használhatatlan, a térkép mozgatása pedig katasztrófa. Húzom az ujjam a térképen és másodpercekig semmi sem történik, majd valami iszonyat darabosan elkezd mozogni a térkép, persze a felét se követi le annak amit az ujjammal csinálok. Mintha valami képregényt néznék... egyszerűen lehetetlen az útvonal egy távolabbi részéhez odahúzni a térképet. A 3.9 verzióban nem volt ilyen gond, a 4-es tiszta telepítés után is ezt csinálja. "Öcsém, ez szar!". Ez és a mostanában többnyire szar útvonaltervezés elég volt nekem, inkább el se indítom mert csak felmérgesít.
-
MunezXBK
nagyúr
Nem tudom mennyire ON, de mióta 6.0-ra frissítettem, Waze nem lát GPS jelet, ez egyedi probléma?
-
Juditta_56
aktív tag
Nnnna, hogy én is panaszkodjak egy kicsit:
Megvolt az első navis hiba, gondolom, elvesztette a jelet ott, ahol piros, én nem láttam a képernyőt, mert a hátul ülő lányom kezében volt a teló - a szélvédő alatt melege van...
Mondta - a Waze -, hogy forduljak jobbra, majd balra, de balra már nem volt utca.
Mit mondjak, örömet okoztam, "kicsi" lányom úgy röhögött, hogy majdnem bepisilt.
Persze, azért odataláltunk az Auchanba... -
marsu.
senior tag
Szolnoknál 4-es főút Bp felé ezen része tényleg 70-es szakasz? Waze szerint igen, én viszont nem emlékszem, hogy láttam volna táblát. Lehet csak elbambultam. Trafi miatt kérdezem.
-
merqree
őstag
Budapest-Heviz ma delutan, fagyas es hibamentes navigacio.
-
LámaZ
addikt
válasz
viktorhu #6001 üzenetére
Akkor, szerintetek, próbáljuk ki? Soha nem navigáltam a Google Térképekkel.
Alul mindenféle tippek vannak:Népszerű tippek
• Pontosabb helymeghatározás: http://goo.gl/OgnOsv
• Hangnavigálás javítása: http://goo.gl/bDMK6P
• Hibás útvonalterv jelentése: http://goo.gl/hyOG6mTovábbi tippek
Látogassa meg a súgót: http://goo.gl/zganXzMost jut eszembe:
Anno azért nem tetszett, mert földutakon akart vinni. -
törölt tag
válasz
viktorhu #6001 üzenetére
Igen, az nagy előny, hogy közvetlen Google fejlesztés. Azzal, hogy Androidot használsz, már eleve hozzájárulsz jópár Google feltételhez. Nem feltétlenül kell aktív Térkép használónak lenned ahhoz, hogy infókkal segítsd a Térkép pontosságát. Tudomásom szerint a Waze viszont csak a saját felhasználóitól kaphat egyéni forgalominfókat.
-
viktorhu
veterán
válasz
Siriusb #5974 üzenetére
Meg a google maps azt is tudja, hogy általában milyen sebességgel járható egy út, nemcsak azt, hogy 10 perccel ezelőtt mennyivel ment végig rajta valaki. Múltkor szentendrei szigeten nulla forgalom mellett sárgával jelzett nekem egy útszakaszt, nem is értettem, hogy ez hogy lehet. Aztán odaértem, és kockaköves volt az út azon a részen, rendesen le kellett lassítanom, szóval ezért volt sárga, nem a nemlétező forgalom miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Politikai mémek
- Opel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest