Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
-
Szili17
tag
válasz
junkpod #12192 üzenetére
Nem indul el vagy nem lehet az autópályán tervezni? Nem ugyanaz a kettő. Ha előbbi, akkor semmi köze a matricás dologhoz.
Anyways, valaki múltkor mondta, hogy ő az autós fejegységen használja és hogy ott nem működik, mert régebbi verzió és nincs benne még a matricás opció a kliensben (és ugye nem is lesz).
Ekkor kérdeztem, hogy mi van akkor, ha kilép a fejegységen, a telefonján beállítja ugyanahhoz a felhasználóhoz a matricáit, mint amit a fejegységen használ (gondolom oda is be kell lépni vagy valami) és újra belép a fejegységen. Akkor is rossz?Nem azt mondom hogy megoldás, csak workaround lehet, ha tényleg működik. De nekem nincs olyan régi drodios eszközöm amin ezt lepróbálhatnám, no pláne autós fejegység.
Van valakinek ilyen, aki kipróbálná és leírná hogy működik vagy sem? Hátha segít itt 1-2 emberen...
-
petir
senior tag
válasz
fant0mi #12181 üzenetére
Többen írtátok itt az android verziot...
Hát a PH -n vagyunk
Saját példa : ( Nem tudom ki , hogy hány órát használja naponta a navigációt... Nekem szempont volt , hogy a mindennapi készülékem ne tegyem taccsra mert 1 dolog biztos nem egy akku és kijelzőkímélő az app . )
Én egy ezer éves S4 Minin használom, kertem az előfizumhoz egy adatmegosztó SIM--et havi 510 Ft.
Nem sajnálom a készüléket töltőn lóg, konkrétan már beleégett a kijelzőbe is a waze... es hat mivel oreg 2.3.3-as droid van rajta....jaaaa mégsemert 9.0 tessék lefrissiteni
Annyi alternatív optimalizált OS van - többek közt pont ezért , hogy régi telefonokon is tudd használni az új dolgokat.Az autós fejegyseggel természetesen más a helyzet ott ez azért nem ilyen egyszerű...
-
Szili17
tag
válasz
Faterkam #12190 üzenetére
Kérdés, hogy ezt mikor próbáltad.
http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/baleseti-hirek/teljes-utlezaras-az-m3-as-autopalyan-15Amúgy teljesen irreleváns hogy wifi vagy mobilnet, amíg képes kapcsolódni a hálózatra a Waze.
-
Faterkam
addikt
Páran írták, ha Wifin terveztek otthon, akkor össze-vissza tervezett. És tényleg, egy egyszerű Bp-Gyöngyös utat 1,30, 1,50 percre tervezett, matricák hozzáadva, (Pest, Heves, mert ezek vannak) erre Gödöllőnél le az M3-asról, pár km-rel tovább meg fel (tele torlódás jelentéssel). Kimentem a lakásból, a kocsiba mobilnet be, és lám 58 perc lett, végig a pályán!
-
rgqjx
aktív tag
válasz
intensa_man #12187 üzenetére
Ez a probléma sajnos nálam is létezik hónapok óta. (LG V30)
-
Winner_hun
félisten
válasz
intensa_man #12187 üzenetére
A fejlesztők nem olvassák ezt a topiikot...
-
intensa_man
tag
Ma nemzetközi viszonylatban többször leállt az app. Minden előzetes jelzés, vagy bármi nélkül egyszer csak bezáródott. Hozzáfűzés nélkül küldtem egyszer visszajelzést, azt hiszem Csehországból, J6 Samsungról. Ha a fejlesztőknek kell további infó, írjanak rám privátban.
-
petir
senior tag
válasz
Tressy #12180 üzenetére
Először én is hülyén álltam ez előtt a matrica feature előtt...
De annyira egyértelmű amúgy.Nem adod hozzá a matricát és nem visz fel a pályára! Ha hozzáadod akkor felvisz , es valaszthatsz orszagost vagy akár megyeit is...nincs kapcsoló nem kell babrálni mert magyarországon nincs funkciója!!! A kapcsoló azon országokban van ahol még kapus rendszer él pl olaszország, horvátország . Na ha itt a kapcsoló bekapcsolva van akkor nem visz fel a pályára. Ha kikapcsolva van akkor pedig pályán tervez Neked és a kapuk felé fog vinni.
-
Tressy
senior tag
Matrica használatát nem lehet kikapcsolni valahogy konfigurációban?Mint ahogy régen csak a autópálya/fizetős kapcsolókkal lehessen állitani a tervezést.Régebbi verziók használatát sajna igy sikerült kinyirni mert nem tervez autópályán akkor sem ha be van kapcsolva...
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Szili17 #12168 üzenetére
Nekem logikus így. A régi megoldás fizetőkapus rendszerre volt optimalizálva, pl. pár kilométerre fel sem vitt az autópályára, hogy spóroljon nekem pénzt. Ennek nálunk nincs értelme, és most, hogy a waze már ismeri a matricás rendszert is, jobb, ha azt használjuk itthon.
Ceterum censeo: NAGYON nem oké, hogy 50% körül van az ajjaj aránya, és sokszor csak a telefon újraindítása segít
-
hhenry
őstag
Sziasztok! mitől lehet az,hogy össze-vissza méri a pontokat?
-
Szili17
tag
válasz
radi8tor #12160 üzenetére
Ráadásul a fizetőkapus utak kerülése kikerült a főoldalról (és helyette ott vannak a matricák), a navigáció alá (ahol eddig is meg lehetett találni).
Nekem csak egy iszonyat hosszú változtam van a miértre, amit nem fogok ide postolni, de ha szeretnéd privátban megküldöm neked. Egy másik srácnak írtam le, utána azt mondta hogy "ez jó hosszú volt, de így legalább értem".
-
Márton
nagyúr
válasz
junkpod #12164 üzenetére
öőö BT kapcsolat van, de gyakran én kikapcsolom a telót, mert elég a hangnavigáció. Amikor viszont egy bonyolultabb kereszteződéshez érek, amit látni is szeretnék, visszakapcsolnám egy gombnyomással, de sajna ilyenkor fel kell oldani. A bicós app tudja, tehát elvileg megoldható.
-
Márton
nagyúr
válasz
intensa_man #12162 üzenetére
Összes/Vignette CZ?
-
intensa_man
tag
Sziasztok!
Cseh matricát akarom jelölni a Waze-ban, de nem találom. Melyik lenne az?
Köszi!
Megvan, béna voltam. Az összesben van...
Boldogat! -
Márton
nagyúr
Az megoldható, hogy ha kikapcsolom a képernyőt, majd vissza, akkor ne kelljen feloldani se húzással, se dupla koppintással, hanem azonnal menjen az app, mint pl. ahogy a BikeComputer Pro is tudja okosan?
Ami még zavar:
- ha megvan egy cím, utcanévvel, akkor elkezdem bepötyögni a városnevet, de ezt teljesen be kell írnom, addig nem írhatom az utcanevet, mint az igoban. Ha már egyértelmű pár karakterből a város, miért nem tudok rábökni, majd utána utcát beírni? Ha rábökök, már csak a városközpont lesz a cél, nem tudom szerkeszteni.
- ha már voltam egy címen, majd ugyanabban a városban egy másik utcába szeretnék menni, tudom-e az előzményekből kiválasztani a várost, majd az utcát átírni?
- amikor dugóba kerülök, bal oldalt megjelenik egy sáv, hogy kb. hány perc alatt érek át. Igen ám, de amíg az elején vagyok, a zoom gombot ráteszi a perc feliratra, így mégsem látom. Pont a lényeget takarja el.. Ez javítva van már?
-
radi8tor
MODERÁTOR
WAZE vagy Apple módosított valamit, hogy most telefonhívás alatt beleordítja WAZE a navigációs dumát a hívásba? Eddig olyan diszkréten csinálta, most meg olyan hangos, hogy nem hallom a másik felet.
És szerintem bénán oldották meg az új verzióban az autópálya matrica-kérdést. Ha nem kapcsolod be, hogy van matricád, akkor mellékutakon tervez annak ellenére, hogy engedélyezve vannak a fizetős utak. Fene se érti emögött a logikát.
-
knuckle
aktív tag
válasz
Winner_hun #12153 üzenetére
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a pikuláért akarja minden egyes alkalommal, hogy beállítsam a matricámat, ha van ha nincs?
Be van állítva, mégis feltúrja az ablakot állandóan. Próbáltam már, hogy kivettem leállítottam, újra be, és mégis... -
freddirty
senior tag
válasz
Siriusb #12131 üzenetére
Igen pont most volt ilyen. Cél kiválasztás még wifin, majd a kocsiban egy idő után jön a hülyeségével hogy nincs net. Persze a gmaps meg gond nélkül online tervez...
Ráadásul mintha az m5-öst kiradírozták volna. A gmaps rendesen azon tervezett a waze egyszerűen képtelen volt rá. Fizetős utak elkerülése persze nem volt bekapcsolva. Gondoltam nem baj majd menet közben áttervezi. Há nem soha egy métert nem tudott rátervezni ámde amikor csak tudott levezetést azt tervezett.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest