- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
madoxx #31572 üzenetére
Szia
volt már ilyen nálam is, valami nem volt megfelelő a kernellel, újra letöltöttem, majd újraktam a kernelt és utána tökéletes volt, próbáld meg újra letölteni és felrakni, nálam megszűnt a remegés.
(arra gondolsz, hogy a mozgó dolgok remegnek igaz? Pl nekem homescreen lapozásnál volt a legfeltűnőbb, illetve a beállításokban, mikor görgettem lefelé a listát.)
-
z123456789
addikt
-
SÖ
addikt
válasz
madoxx #23042 üzenetére
Azért nem vagyok abban biztos, hogy a kamera zörög. Amióta megvan - fél éve - mindig ment a rezgő motor. Tehát ugyan úgy zöröghet az aksi rezgő motorja, én arra tippelek. Ha ez zumm motor volna, már rég bedöglött volna, mert sokkal finomabb mechanika.
cukrosleves
Ted fel a NetLive appot. Ez mindig mutatja az éppen folyó adatforgalmat, és az azt generáló appot. Mind ezt az értesítési ablakban. -
-
-
Cooler96
aktív tag
válasz
madoxx #14525 üzenetére
jelenleg SaberMOD-on vagyok.Elégg szkeptikus vagyok a reklámokkal,hogy ezzel meg azzal van optimalizálvam eg ilyenek,de ez....tényleg gyors.4.9es gcc toolchain,-o3 optimalizálás és még sorolhatnám.Vele jön a sabermod kernel alapból,nevén nevezve sts kernel.4.8.2es toolchaain,linaro 3.4.49es legújabb.Ezek a bal,bal részek.Gondoltam adok egy próbát neki,nem csalódtam.Na nem fényezem tovább,próbáld ki.
Ajánlom,hogy nézegesd a commenteket,mert néha a legfrissebb rom nem kerül ki a főoldalra,pl a főoldalon 16.ai a legújabb,de van már 06/18 is(azaz mai).17.-e óta van halo-nk is,úgyhogy egyre jobban megszerettem,régóta ezzel nyomom,melegedéstől elköszöntem.
Ami kernelt illet,ha maradni akarsz a msotani romon,akkor is nyomd rá nyugodtan az sts kernelt.Nem kell rajta semmti állítani,mpdecision be van kapcsolva,úgyhogy mindent magának kezel.Governornak interactive,schedulernek sio,és nagyjából ennyi,a buffer size-t még felnyomhatod 2048ra.
-
Nedem
csendes tag
-
Oldman2
nagyúr
-
dogi01
aktív tag
válasz
madoxx #10793 üzenetére
Nekem jó öreg Cyanogenmod van fent. Sokat kipróbáltam már sok telefonon de ez a tuti. Nem túl bonyolult a felrakása, kb 10perc és semilyen gariveszéstől nem kell tartani. Érdemes kipróbálnod. ÉS sokkal töb funkció lessz a telefonodban, gyorsabb is lesz kicsivel, és teljesen stabil a CM.
itt nézhetsz videókat hogy miről is van szó.Ha komolyan bele akarsz vágni, és átgondoltad, akkor írj pü-t és segítek ha elakadtál!
@zorromoto: fapadosnak fapados, nekem a Chrome-ban az oldalra lapozás nagyon tetszik. De RAM, akksi zabáló :S
na meg gyorsítótárban folyamatosan pakol dolgokat, és azért nekem kicsit zavaró ha egy 80MB+ app van a 8GB-os N4-en -
TomPack
őstag
A toolkit megvan, de hiába nézegetem, nem birok rájönni, hogy mit kéne csinálnom, mit kéne pontosan letöltenem hozzá.
Az összefoglalóban sincs erről egy szó sem.Szerk;
Ahh, a root-toolkitet nézegettem...
A 9-es pont a nekem való?!
Elég hozzá a google oldaláról letöltött kb. 400megás .zip-file?
Tehát kernel, meg bootloader, nem kell hozzá semmi mást letöltenem? -
Flyme
senior tag
-
KillBorn
senior tag
csak fizetős van...a kernel úgyis ingyen van, szóval sztem megéri megvenni a hozzá készített appot, azzal is a kernel fejlesztőjét támogatjuk. Bármelyik kernelről is legyen szó. A warezben meg kitudja mi van...
Fauxnál max. a Color appot érdemes megvenni, a kernel úgyis a google forráskódján alapul, az UV meg a HSIC fix, illetve a hangszóró tuning megy app nélkül is.
Vagy ha OC-zni akasz akkor ott az 1200,- HUF-os app, de abban benne van a color control is.O$zkł: A matrix-al, fauxxal, a francoval, meg a Trinity-vel sem lőhetsz mellé. Én a Matrix vagy Trinity kernelt ajánlom, Nexus S-en nagyon jók voltak Matrixot használtam ott nagyon sokat OC-n, Trinity-t pedig mielőtt eladtam, de azzal nem bírta a NS az OC-ot, csak a stock beállításokt. A Matrix nagyon jó volt minden szempontból. Nexus 4-en nem annyira népszerű, de a minősége ugyan mint régen szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged