- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nexus 4-ről váltottam Nexus 5-re. Óriási a különbség felhasználói élményben. Ennél - legalábbis hardveresen - egy kicsit még jobb a G2, mert ott még nagyobb a kijelző (már akinél ez plusznak számít), és jóval nagyobb az akku. Persze szoftveresen bele lehet kötni a G2-be, de le lehet az OS-t cserélni AOSP-ra vagy CM-re, azok meg már elég közel vannak a gyári androidhoz.
-
válasz
David3 #55335 üzenetére
Nem a megállók. Ha megnézed, 2 pont között mindig egyenes van. Pontosan nem tudom mik, de vagy a mintavételezési pontok, vagy azok a pontok, ahol szerinte eltértél az egyenestől. Amúgy főleg a külföldi részen eléggé ritkák, ez nekem azt mutatja, hogy nem volt bekapcsolva a GPS.
-
válasz
szentkuti11 #52833 üzenetére
Igaz, de alig van valami különbség a kettő között. Ezt a modellszámok is alátámasztják: APQ8064 vs APQ8064T
-
Jó hír, hogy úgy néz ki, hogy a Nexus 6 5,2 colos lesz.
-
válasz
dragon1993 #52708 üzenetére
Hivatalosan semelyik sem elérhető nálunk (pontosabban az izraeli igen, de az csak Izrael térképét tartalmazza).
-
válasz
supercharley #52694 üzenetére
Tilos warez témában segítséget kérni a fórumon!
-
válasz
supercharley #52655 üzenetére
Nem cserélik ingyen, ha már régi a SIM?
-
válasz
supercharley #52650 üzenetére
Én azért tennék bele egy új SIMet az N4-be (nem barkácsoltat), mert lehet, hogy azzal is gond van.
-
válasz
Segnior_Barthez #52629 üzenetére
Mérnök embernek miért kéne tudnia az AAA elemek kódjait?
Amúgy a wiki nem említ olyan kódot: [link]
-
Képernyő fényerő állítására tudom ajánlani a Display Brighnesst. Jobban lehet vele spórolni szerintem, és nagyon egyszerű beállítani vele a fényerőt.
-
válasz
Just_Reboot #52076 üzenetére
Forgalmazta, pár napja rendeltem tőlük, valszeg az utolsót.
A G2-nek kicsit nagyobb a kijelzőse (4.95 vs 5.20), nagyobb az akkuja (2300 vs 3000) és Wolfson DAC van benne, ami sokkal jobb, mint az N5-é. Kb ennyi a különbség. Én csak azért nem G2-t rendeltem, mert az tuti sim lockos, az N5 meg tuti nem.
-
Na most vitték el a Nexus 4-et, hétfőn már Nexus 5-öt fogok nyomkorászni. Az életem egy szép időszaka zárult le ezzel.
-
Pl. a Lux nevű app tudja a minimálisnál lejjebb venni a fényerőt (általában), de root kell hozzá. Viszont nappal nem sok értelme van annyira levenni a fényerőt, mert nem fogsz látni semmit.
(#52042) Tjoke: tapasztalatom szerint ezek segítenek a fogyasztás minimalizásában a leginkább:
Greenify (roottal)
Keveset fogyaszto browser (pl UC browser)
Kernel/ROM is segíthet persze, de csodát nem lehet várni. -
-
Hát srácok, nem tanultam a Nexus 4 hibáiból, szóval rendeltem egy Nexus 5-öt.
-
válasz
ujhelyiferi #51819 üzenetére
Ehhez le kell cserélned a launchert.
(#51816) Stimpy001: a G2 sokkal jobb akkuban.
-
válasz
Cseri0058 #51748 üzenetére
7500
Amúgy még szerencse, hogy nem eBayről rendeltem, mondván, hogy majd én kicserélem, mert még ragasztva is van az akku, vagyis melegíteni kell, hogy kijöjjön, ahhoz meg nincs eszközöm.
(#51747) fokukac: az gáz. De tény, hogy a Nexus előtt Samsung telefonjaim voltak, azokat is töltöttem naponta, és 1 év után sem csökkent az akku teljesítményük, legalábbis nem észrevehetően. Azokat sem kíméltem.
(#51749) ujhelyiferi: a launchert le kell cserélni, ha ilyet akarsz. Milyet próbáltál eddig? A jobbak között van az Apex, a Nova, a Google Now, a Zeam és a Holo launcher (szerintem). Mondjuk a Google Now launcher pont azt nem tudja, amit te szeretnél, de a többi igen.
-
Na, akkut cseréltettem, mert úgy tűnik, meghalt az eredeti (10 hónap után!). Az utóbbi napokban még repülő üzemmódban is képes volt 30%-ot merülni úgy, hogy a wakelock detector semmit nem mutatott.
Viszont egyre jobban nem szeretem a Nexusokat. Oké, hogy nem kíméltem a mobilt, de hogy 10 hónap után már cserélni kelljen egy csúcsmobil akkuját, az szerintem felháborító.
-
válasz
aizen92 #51686 üzenetére
Most már én is lemondtam a Nexusokról, a következő telómnak annyi kritériumot fogok támasztani, hogy 2GB ram és 2 napos üzemidő. Az, hogy nem a legfrissebb az android, meg néha beröccen a GUI, kevésbé érdekel, mint az, hogy azért kell aggódnom egy erősebb napi használat után, hogy kibírja e hazáig a telefonom.
-
-
válasz
gipsztigris #51625 üzenetére
A különböző 3dmarkokat is összehasonlítod? Nem, ugye? Azért adnak ki újabb verziókat, hogy a friss fícsöröket is teszteljék. Akkor lenne a baj, ha nem emelnék a tesztprogramok verziószámát.
-
válasz
gipsztigris #51623 üzenetére
Semmi gond nincs ezzel, a 2 érték nem arra való, hogy összehasonlítsák egymással.
-
válasz
bodoraudio #51470 üzenetére
Ki van zárva, 2G-n nem lehet olyan gyors, mint 3G-n
2G Data Transmission Capacity (max):
- GPRS 40 kbit/s in practice
- EDGE 150 kbit/s in practice3G (min): a minimum data rate of 2 Mbit/s for stationary or walking users, and 384 kbit/s in a moving vehicle
-
Na, feltettem a CM-et, kíváncsi vagyok, mennyivel lesz jobb az akkuidő.
-
válasz
Tomix24 #51358 üzenetére
Custom launcher kell hozzá, szinte bármelyik tudja, így a Google Now Launcher is, ami Nexus 5-nél a gyári, de nálunk ezt kihagyták. Viszont utólag ez is feltelepíthető playből.
(#51359) NewmanHD:
Te nem látod, hisz a probléma ugyanaz pepitában. Nem a 4.4.4 az oka, hanem a user.Csak, hogy ez messze nem igaz. Ti nem vagytok átlagos felhasználók, akik - ma már - alap funkciókat letiltanak vagy nem használnak a telefonon, mint pl. a google szolgáltatásait.
-
válasz
C.Brigante #51281 üzenetére
5 és fél óra böngészés meg ilyenek?
-
válasz
madhat911 #51149 üzenetére
Warezban tilos a segítségkérés a fórumon, szóval kevés lehetőséged van.
1. megveszed
2. hagyod a fenébe
3. továbbra is erőlteted a warezkérdést ezen a fórumon, de annak ban lesz a vége(#51150) temes69: sajnos akkor nincs ötletem. Esetleg egy gyári visszaállítást ki lehet próbálni, mert abból kiderül, hogy szoftveres-e a probléma.
-
válasz
janosibaja #51119 üzenetére
Erre gondoltam. PC-re kell telepíteni.
-
Tudtátok, hogy a franco kernel updater ad google play achikat?
-
válasz
janosibaja #51091 üzenetére
Van valami különbség aközött, hogy megfelelő mentések után "Gyári beállítások visszaállítása" + SD kártya törlése, illetve hogy letöltöm a gyári ROMot, s azt rakom fel?
Ha nem módosítottál semmit a romon, akkor ugyanaz.
Lécci adjátok meg azt a progit, amivel a legegyszerűbben tudom újrahúzni stock ROM-ra, plusz rootolni a Nexust.
Android Toolkit, de fizetős.
Ha nyitva van a bootloader és rootolva van a mobil, de marad a gyári ROM, akkor az esetleges frissítés lejön OTA-n, vagy nem?
Lejön az OTA, a root nem probléma, de frissítés után újra kell majd rootolni.
-
Feltettem a stock 4.4.2-őt, átállítottam ART-ra, onnantól kezdve nem működik a wifi. Bekapcsolom, és a végtelenségig "kapcsolódik be". Visszamentem Dalvikra, a hiba nem szűnt meg. Mi a megoldás?
-
válasz
darthdenes #50763 üzenetére
UC Browser
-
válasz
szentkuti11 #50678 üzenetére
De a legnagyobb hátránya az akkuidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!