Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz korpicschess #7666 üzenetére
Tok helyett fóliát a hátára, romokat próbálgasd, egyéb hasznos cuccok itt vannak.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
twine
veterán
Nézd "egy mentalista"....
Viszon'látásraLassan csak összefújja a szemetet a szél
Légy üdvözölve,,
És persze gratulálok az új szerzeményhez....[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
üdvözlégy No nem mária
Bátorkodom kijelenteni hogy androidos pályafutásom óta ez a legjobb telefonom.Minőség érzetileg volt már jó (HTC desire ,LG optimus 2x),de megbízhatóságilag ez viszi a pálmát.
Ezt mint mellékesként írtam.
ROM-ok közűl tudom ajánlani a jól bevált AOKP-t. Engem meggyőzőtt.
Apropo : sonique : vetted -e az adást hogy a goomanager kiált hogy kijött Az aokp mr1 build 6 ?
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz korpicschess #7675 üzenetére
Ez nem S3,,ne félj nem pattog le,nem kopik
Nekem lassan két hónapja nincs rajta semmi, csak a hátlapon egy dbrand és az ég világon semmi baja...
Persze üres zsebbe rakom mindig,,,(#7678) korpicschess:
Ha a fekete műanyag keretre gondolsz,,azt meg aztán tényleg nem kell félteni,,,szerintem az főleg az "igénytelenebbik" fajtából való,,,és ezt a legnagyobb megelégedéssel mondom,,,Azon aztán tényleg nem látszik semmi szerintem, csak ha a flex beleszalad
Azt hittem a króm keretre gondolsz...mert az sem karcolódott nekem,,,pedig tényleg csak "normálisan" használom,,de közel sem úgy mint ha hímes tojás lenne[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz korpicschess #7678 üzenetére
Bumperre ne adj ki pénzt,,,,
De majd biztos kapsz ellenvéleményt is...
Aztán döntesz belátásod szerint...
Én a gyárival rendeltem aminek kifogástalan a minősége,,,a gombok is profik rajta,,,egy hónapig csak azzal használtam és azt hittem "az úgy jó..." aztán egy napig nem raktam rá,,,és soha többet nem volt szívem azzal használni,,,
voltunk még páran így a topicban....(meg vannak akik azóta is használják) ízlések és pofonok...
Szerintem felesleges,,,és kár annyira félteni,,,pedig ha valaki én aztán féltettem,,,két hónapot vártam rá egy butafonnal,,,mégis ezt mondom.... -
FearTomi
őstag
válasz korpicschess #7697 üzenetére
Linket mihez?
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
FearTomi
őstag
válasz korpicschess #7699 üzenetére
De működik az OTG...[link]
Amúgy az MHL kábelről annyit, hogy nem támogatja a Nexus 4...a SlimPortot támogatja
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz korpicschess #7708 üzenetére
-
premete
veterán
válasz korpicschess #7675 üzenetére
Rom és design ilyen nálam most.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz korpicschess #7768 üzenetére
" te is fiam korpi!?"
a kamerád adja ezt a hangot minden telefonodnál...
De remélem csak trollkodtál.....
mond hogy igen ....[ Szerkesztve ]
-
madoxx
aktív tag
Én Paranoid Androidot használok, de az akkuidő nagyban függ a kerneltől is.
Próbáltam gyárit, Franco-t, most Faux van.
Az utolsó kettő között nem éreztem nagy diffit. Jelenleg 2 napot simán elmegy, ha nem moderáltan használom.
Egyébként 1 napot simán kibír.A kamera mozog, az autofokusz miatt, annak lehet hallani a hangját.
(#7771) Madara:
Topic összefoglaló![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én használok, általában a legfrissebb nightlyt. Semmi baja nincs. Egyébként 10.1 a száma. :-)
-
sonique
őstag
válasz korpicschess #7818 üzenetére
gondolom hogy HDMI akkor kell hozza HDMI Licens ami drágitja a készüléket
és ugye az árát alacsonyan kellett tartani mas nem lehet ... szerintem[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
-
FearTomi
őstag
Az a lényeg, hogy az LG ebben látja a jövőt Ne kérdezd miért
-
twine
veterán
válasz korpicschess #7844 üzenetére
??
Most? stock rommal,,, "mit csinálsz" te azzal a szerencsétlen telefonnal hogy kétszer újraindult?
3 hónap alatt nem sikerült ilyet "elérnem..."
ez nem hangzik túl jól... azt hiszem az első héten volt két fc-m a maps el de az is megszűnt....
Persze csak költői a kérdés...[ Szerkesztve ]
-
Cuccok
tag
nézd meg talán hogy mi a különbség az MHL és a Slimport között és talán magad is rájössz...
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #7855 üzenetére
Azthiszem CM10.1 lesz a nyertes, már csak azt nem tudom milyen kernellel. Ajánlás?
Jó látni, hogy hőn szeretett telefonjaimra fejlesztők közül csomóan N4-gyel tolják.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
dodicsaba
aktív tag
válasz korpicschess #7912 üzenetére
Köszi de nekem csak ennyit ir hogy 4.2. Hol írja a 4.2.2 ?
BlackBerry Passport
-
TomPack
őstag
válasz korpicschess #7925 üzenetére
Próbàld ki a Maxthon-t, ha még nem tetted. Szerintem simàbb érzés mint az opera. De én épp a böngésző miatt vàltottam paranoid androidra. Ebben benne van a gyàri android böngésző. És még rengeteg hasznos aprósàg...
-
edward2
addikt
válasz korpicschess #7930 üzenetére
Akkor merüljön ki és legyen 2-3 komment amit az ember képes követni és lehet érdekli is, de visszanézek 2-3 naponta van 1000 komment 950 romokról. 50ből meg lehet 3-4 érdekelne de életben nem tudom elolvasni.
-
oneal1
senior tag
válasz korpicschess #7957 üzenetére
rendben, megpróbálom
-
Keeperv85
nagyúr
válasz korpicschess #7960 üzenetére
Szerintem a cserélt kamera lencsére gondol az újabb szériában.
-
FragMaster
addikt
válasz korpicschess #7960 üzenetére
Nem a bütykökre gondoltam, azok gyakorlati hasznát képes vagyok elképzelni szerencsére. A kamera is változott ránézésre.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
FragMaster
addikt
válasz korpicschess #7967 üzenetére
A régit ismerem, annak a minősége adott az újra leszek kíváncsi, ha egyáltalán belsőre is változott.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Keeperv85
nagyúr
válasz korpicschess #7977 üzenetére
Ekkora véletlen nincs szerintem. Normális esetben úgy visszavágják ekkora elcsúszás esetén, ha ez nem szándékos a CQA-n, hogy csak úgy zuhog javításra. Akkor szokták így módosítani, ha a villanó fényét nem jó szögben kapja el és beégnek a képek.
-
Straw
senior tag
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #8019 üzenetére
Közben ha valakit érdekel, amit twine is mutatott, ahhoz hasonló hátlapra való "leather skin":
[link]
Szerintem ennél nincs olcsóbb ilyenből.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Scooter74
őstag
válasz korpicschess #8019 üzenetére
A sima tető nélküli nilkint fogom rendelni rá!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #8034 üzenetére
Első körön én most egy neoprén tokot vettem. Remélem hamar itt lesz.
-
leslien
nagyúr
válasz korpicschess #8038 üzenetére
franco.Kernel updater,hasznos megèri
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz korpicschess #8042 üzenetére
U.a. a vèlemèny ,minden sötètebb! app az jó!
ha vki szeretne többet tudni a kernelről itt hasznos ifo ! figyelem ez a galaxy nexus ból van][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
milanmylo
aktív tag
válasz korpicschess #8059 üzenetére
Találtam megoldást
Locksreen Notification widget
Nagyjáól iOS stílus, csak nem elhúzod, hanem ráböksz, de remekül működikROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
premete
veterán
válasz korpicschess #8063 üzenetére
Furcsa, nekem jelez gtalknál és gmailnél is, hang+led.
-
twine
veterán
válasz korpicschess #8072 üzenetére
csak annyit tudnék monn'ani amit te is elolvasol a play-en,,,
Soha nem használtam a free-t,,(az ilyen jellegű programokból állt. a fizetőst veszem egyből...hogy "full" legyen,,,ne kelljen kotorni miért "szürkék" a menüpontok itt ott )
Ha jól emlékszem ég és föld,,,minden esetre a fizetőssel szerintem "nincs olyan" visszajelzés amit nem tudsz személyre szabni(nem csak a leddel kapcsolatban),,,megéri az árát[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz korpicschess #8070 üzenetére
Nekem nem jelez Gmail-nél, és Gtalk-nàl sem lezàrt képernyőnél. Mobilnettel most is kipróbàltam, úgy jó. Mikor feléled a kijelző, kicsit olyan mintha újracsatlakozna a wifire, mert a jelerősséget olyan szinten mutatja, mint amikor lezàrtam a képernyőt. Tehàt ha a router mellett max jelerősségnél lezàrom, elsétàlok messzebre ahol tudom hogy kevés a jel, ott ha felébresztem akkor làtom hogy maxon van,gondolkozik picit, beàll a helyes érték, és jönnek az értesítések.
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #8087 üzenetére
Megjött rögtön.
-
Endless
aktív tag
válasz korpicschess #8089 üzenetére
Nálam is ez a hiba volt...kérdés így mennyivel fog jobban merülni a teló.
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
TomPack
őstag
válasz korpicschess #8100 üzenetére
Akkor nem vergődök vele tovàbb. Beàllítottam a wifit úgy, hogy alvàs közben kapcsoljon ki. Remélem akkor àtvàlt majd mobilnetre, és akkor nincs para. Érdekes hogy eddig nem merült fel itt ez a probléma.
-
törölt tag
válasz korpicschess #8059 üzenetére
nem rossz a hangminősége, de nem is olyan kiemelkedő. kicsit nekem éles a hangja, lehet, hogy a sok magas miatt. viszont legalább tiszta a hangzás. a hangerővel nekem csak annyi bajom van, hogy eléggé fel kell tekerni, és néhány halkabb zenénél (régi Iron Maiden albumok masterelése még nem olyan jó például) már belelóg a "veszélyes hangerő" tartományba, ami csak azért bosszantó, mert ez relatív, a füles impedanciájától is függ, másrészt meg feldobál figyelmeztetést (persze ezt ki lehet kapcsolni). mivel 24ohm-os a fülesem, így kb másfélszeres vagy kétszeres hangerő kell neki, és ugye nagyjából 60%-tól jön a figyelmeztetés pont. ami az érdekes, hogy előtte a Meizu telefonon nem kellett ennyire feljebb hangosítani ezzel a fülessel, nagyjából +1 egység elég volt neki.
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #8106 üzenetére
Kicsusztam a szerkesztesi idobol. Ti milyen CPU gorvernort használtok?
Franconal alapbol interactive van beállítva. Jobb ez, mint az ondemand?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
ForRedGlory
félisten
válasz korpicschess #8111 üzenetére
Pedig mar eleg regota van, csak nem irkalok, mert szerencsere ezt mar nem kell agyon pimpelni hogy mukodjon,igy egyszeruen csakkkkk hasznalom
-
premete
veterán
válasz korpicschess #8124 üzenetére
Másold be a google fordítóba, ha nem érted: Herstellerangaben: Garantie: 24 Monate
-
premete
veterán
válasz korpicschess #8127 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Pőze
aktív tag
válasz korpicschess #8135 üzenetére
Nem tud.
-
törölt tag
válasz korpicschess #8106 üzenetére
szerintem a CM miatt nem fog változni az üzemidőd, ez leginkább a kerneltől függ. eleinte én is franco kernelt használtam, de annyira nem láttam jónak, mint amennyire fényezik. most intersectR van megint fent, ez pontosan annyit tud, ami nekem kell: stabil és takarékos.
ez a wifi "bug" szerintem amellett, hogy driver hiba is lehet simán, még arra tippelnék, hogy inkább egy olyan dolog, hogy egyszerűen ennél a telefonnál is, ahogy a legtöbb androidosnál, számítanak rá, hogy mobilnettel használja az ember. persze, amíg aktívan használod (letöltés, net, stb), addig megy a wifi, aztán lekapcsolja, hogy ne fogyasszon annyit. amikor jön értesítés, az mobilneten megjön, aztán ha feléleszted a telefont, akkor újra a wifi lesz aktív. persze ez mobilnet nélkül nem megy...
Picco: nincs olyan beállítás az extended desktop-nál, hogy statusbar visible? CM alatt van ilyen. illetve három állása lehetséges az extended desktop-nak: kikapcsolva, statusbar visible, statusbar hidden.
korpicschess: a márc. 27-i CM-ben benne van, meg gondolom azóta is az újabbakban.
[ Szerkesztve ]
-
Toika
tag
válasz korpicschess #8148 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Kiállítva valahol van esetleg?
Az erősebb hardver napi használatban menyire érvényesül? Játékok, működés? Vagy csak a benchmarkban domborít?
Nekem elsőre egész tetszett a 4.1.2-es Samsung Ui, gyorsan is működött. De még sosem láttam stock 4.2-es androidot.
Ami a Nexusban így (csak képek és videók) alapján nem tetszik az a kijelző méret és kihasználhatóság. A két teló kb egyforma fizikai méretű, de fizikai gombok hiánya + az alapból kisebb kijelzőméret már összeadva egész jelentős. Ezt szeretném leginkább élőben összehasonlítani.
-
mrdavid
aktív tag
válasz korpicschess #8124 üzenetére
az MM valóban kettő ad, nekem is onnan van, s itthon is két évig vállalja az MM a gariztatást
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
dombila
senior tag
válasz korpicschess #8179 üzenetére
Nekem ilyen Poetic van, teljesen elégedett vagyok vele.
-
Scooter74
őstag
válasz korpicschess #8175 üzenetére
Szia!
Ebben teljesen egyet értek veled, mert köztudott tény, hogy a superamolednek ez a hibája.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest