- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
válasz
Just_Reboot #6603 üzenetére
Nem feltétlen, csak úgy tudom, elég hasonló.
-
szoke12
őstag
Sziasztok! Nekem Lg optimus G-m van, és úgy tudom, majdem mindene passzol a nexus 4-hez.
Érdeklődnék, hogy mit érdemes feltenni? -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
A következő problémám van a készülékkel.
Ha elkezdek rajta babrálni (bármit), leáll, utánna ha bekapcsolom, vagy a Google logó után, vagy az induló animáció közben megint leáll. Ha töltőre teszem elindul, de első indulásnál majdnem mindig optimalizálja az alkalmazásokat. Amit próbáltam: factory reset és 5.1.1 (LMY48T) -es rom flash-elés bootloader mode-ból. Én az akkura gyanakszom, tudjátok esetleg, hogy lehet letesztelni, esetleg valami progival....??
Illetve, hogy mennyi kellene legyen a merülés és a töltés mértéke a gyári 2 amperes töltővel?
Még csak annyi, hogy az akku rendesen feltöltődik 100%-ra és nem csökken drasztikusan a szint...
Köszi! -
-
Nekem-8
tag
válasz
#74220800 #6597 üzenetére
Sziasztok. Adatmásolást végeznék Samsung S3 miniről --> Nexus 4 -re. A Samsung Kies -el lementettem az adatokat. A Nexust viszont nem tudom életre kelteni PC-n. LG PC Suite van fenn, de nem látja a telót se USB-n se Wifin. Más progi, ötlet? Google-ra nem akarok feltolni semmit, saját gépes ötlet érdekelne. Van valami Androidos progi ami képes adatmentésre és másikra visszatöltésre? kössz
-
törölt tag
Sziasztok!
1. Azt honnét tudom, hogy az akksim cserélésre érett? 1 éves refurbished verzió, most kb fél napot bír.
2. Ha igen, milyet érdemes belerakatni? Csak a gyári 2100 mAh-t, vagy érdemes nagyobb teljesítményű akksit hozzávenni?
Végtelen fegyver, örök élet!
-
KToM73
csendes tag
Sziasztok,
kezd a kijelzőm egyre több ponton érzéketlen lenni:
felül a keresés nagyító (pld telefon ikon-névjegyek keresés) és FB-ban keresés nem működik.(álló pozicionálásban)
2 napja "i" betűt nem tudok beütni, csak fekvő módban-egyébként szomszéd u-t és o-t sikerül csak bevinni.Néhány napja "megőrült" magától elkezdett mindenfélét bevinni az érintőkijelző, végül teljesen meghalt, gyári ROM visszaállítása oldotta csak meg a helyzetet, de a fenti hibák maradtak.
Valami ötlet?
Előre is köszönöm,
KToM -
NTonee
veterán
válasz
ktommy91 #6594 üzenetére
Persze, az i/o műveletek lényegesen gyorsabbak, így a rendszer sebessége is nő. Nekem csak annyi a gondom ezzel az egésszel, hogy természetesen olyan rom is kell hozzá, ami támogatja. Az meg nem annyira gyakori.
Most is ilyen inkompatibilitási dologgal szívtam N6-on. A belső tároló gyárilag titkosított, amit feloldottam (gyorsít a rendszeren). Gondoltam kipróbálom a cm13-at, ha már elindult a release. Erre szó nélkül visszaállította a titkosítást, mert nem támogatja a feloldást. Takaríthatom le megint a komplett telefont.
Ha van valami újdonság, miért nem veszi át mindenki? -
ktommy91
addikt
válasz
Ricardo #6590 üzenetére
A fájlrendszer.(azt hiszem hogy a data és cache partíciókon használ f2fs-t, arról nem találtam infót hogy a systemmel mi a helyzet) Szemeztem én is vele, de most nincs kedvem romolni. Itt egy teszt:File System Performance: F2FS vs EXT4 Ez alapján rendesen odaver az ext4-nek. Ha valakinek lesz kedve kipróbálni, akkor beszámolhatna a tapasztalatairól.
-
Ricardo
titán
Mi a konkrét eltérés az Ext4 és a F2FS Pure AOSP között?
-
hudyfiu
senior tag
Van végre új multiromunk bár még csak beta de működik
-
NTonee
veterán
válasz
extasymajom #6587 üzenetére
Nem, az a telefon egyértelműen hibás.
-
NTonee
veterán
válasz
extasymajom #6585 üzenetére
én fastboot format parancsokra gondoltam. Partíció formatálás, img flash, köv. partíció format, köv img, stb. Az nrt-t sosem használom, így nem tudom, hogy az miket tud csinálni.
-
NTonee
veterán
válasz
extasymajom #6583 üzenetére
Az egyetlen dolog, ami még eszembe jut, hogy a factory image összes komponensét manuálisan, egyenként flashelni, de wipe helyett formattal az összes előtt. Valahol az xda-n láttam egy ilyen leírást, de nem emlékszem, hogy hol. Nem tudom, hogy lenne e bármilyen hatása a dolognak, de szerintem nincs mit vesztened.
-
NTonee
veterán
válasz
extasymajom #6581 üzenetére
A szervizt. Semmiképp sem normális ez a helyzet.
-
extasymajom
aktív tag
Na srácot kálváriám folytatódik.
Gép win 7
több usb porton is próbálva.
Adott egy nexus 4 amire ugye semmilyen rendszert nem vagyok képes feltelepíteni úgy, hogy működjön is.
Letöltöttem az összes hivatalom rom-ot hozzá.
Csak és kizárólag a 4.2.2 (JDQ39) amivel hajlandó elindulni és működni hibátlanul.
Ezekkel el sem indul:
4.3 (JWR66Y) bootlop
4.4 (KRT16S) bootlop
4.4.2 (KOT49H) bootlop
4.4.3 (KTU84L) bootlop
4.4.4 (KTU84P) Ezzel egyszer elindult de random restartolt és bootlopba került.
Ezekkel elindul, néha mondjuk 50ből kétszer:
5.0 (LRX21T) bootlop
5.0.1 (LRX22C) elindul ha NRT-vel rányomok a „modified boot.img-re. de csak az első HR-ig utána bootlop
5.1.0 (LMY47O) elindul ha NRT-vel rányomok a „modified boot.img-re. de csak az első HR-ig utána bootlop
5.1.1 (LMY47V) bootlop
A lollikkal az a probléma, hogy nincs wifi. Nemhogy nem látja a hálózatokat, hanem be sem tudom kapcsolni a menüpontban.
Az NRT 2.0.5 kiadás.
Egyéb: amikor nrt-ben rootolok akkor jól megcsinálja, de mindig, amikor újraindítja a telefont egy fejezet végén akkor továbbmegy a fastbooton és egyből be akarja tölteni a rendszert. Ilyenkor manuálisan kikapcsolom, és újra belépek fastbootba és ha elég gyors vagyok, akkor folytatja a folyamatot.
Jelenleg 4 napja szórakozok vele és most felment rá a 5.1.0 LMY47o Jelenleg wifit is lát.
CMD-ből elraktam flash-all.bat parancsal. majd nrt-ből rányomtam egy modified boot.img-t ami nem futott le.
Most rootolom és felteszek egy TWRP-t aztán backup. Kiváncsi vagyok meddig lesz jó így.
A korábban elfogadott 4.4.4 (KTU84P) csináltam twrp-vel mentést és bootlop után próbáltam visszaállítani, de nem sikerült többé.Szóval passzolom a kérdést.
Ötlet, hogy mi a francot próbáljak még ki?
-
helltp
aktív tag
válasz
extasymajom #6579 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, de hudyfiu segítségével megoldottam közben. Fastbootban feltoltam rá egy TWRP-t, és azon alapértelmezetten be van állítva hogy lássa a pc USB-n. Úgyhogy le bírtam szedni, képeket CWM mentéseket, szóval mindent. Ajánlom mindenkinek ezt a módszert ha digitizer hiba miatt "kizárta magát" a saját telefonjából. Ez ugyanis úgyis működik ha teljesen gyári állapotban van a telefon (USB-hibakeresés nincs bekapcsolva, vagy nincs rootolva stb.).
Kis szépséghibája a dolognak hogy a TWRP nem megy gombokkal szóval factory resethez vissza kell flashelni a CWM-et.
-
helltp
aktív tag
válasz
hudyfiu #6576 üzenetére
Látom ugyan eszközkezelőben, de sárga háromszög van, NRT-ből feltettem a legújabb google drivereket, de az sem segített.
(#6574) extasymajom: Ameddig nem muszály nincs kedvem szétszedni egy teljesen gyári állapotú telefont. (Na meg az akksikat sincs kedvem hajszárítóval melengetni...)
-
hudyfiu
senior tag
válasz
extasymajom #6574 üzenetére
Ez nem mhl.
TWRP-ben most meg is tudtam nézni, gépre rá van kötve a teló és látom az adatokat rajta.
Szval simán le tudná menteni a mentést vagy nem is igazán értem mi a probléma, vagy ez miért nem megy -
NTonee
veterán
válasz
extasymajom #6574 üzenetére
Mhl valóban nem, de slimport megy. Az van is nekem otthon, a real racing jó buli 102centis tévén.
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen nexus 4 specifikus kérdésem lenne. Összetörtem a digitizert, és nem működik. Le szeretném menteni a rajta levő cuccaimat, de nem tudom berajzolni a jelszót... Van valami alternatív megoldás usbn keresztül gépről bevinni a jelszót, vagy bármilyen más lehetőség?
Mégegyszer mondom, nem lopott telefont akarok törni, a jelszót tudom, csak nem tudom bevinni, a telefont meg adnám elfelé, de amég rajta vannak a cuccaim, nem tudom eladni sem..
Egyébként rootolt, CWM 6.0.4.9 alapú PhilZ touch recovery van rajta (6.46.3) CM12.1 + HC párossal.
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap 4.4.4-es N5 experience rom-ot frissítettem 5.1.1-es N5 experience romra.. Háát.. a Lollipoptól rosszul lettem, értesítési felület egybe mosódik, húzóka a végén nincs is ott, csak a nagy semmibe vesző felület alját húzom fel-le, WIFI-t/3G-t 3× annyi katt-al lehet vezérelni nem a szokásos rövid kattra ki/bekapcs, hosszúra pedig wifi hálókat mutatja. Minden túl van bonyolítva, szintén értesítési felületnél egyszerre cseszi oda a kapcsolókat és az értesítéseket, nem pedig külön váltogatva. ÉS az óra és a dátum is elfoglal egy rakás helyet még mind efelett, állandóan scrollozni kell mindenhez, meg huszonöt almenübe belépni. A rendszer amúgy OK, de nem lehetne a Kit-Kat felületet visszabuherálni rá?
Mert visszamenni nem akarok, csak az értesítési felület nagyon zavar.
-
extasymajom
aktív tag
Tuti nem, sőt még mindíg szopok vele. Most lolli rom van rajta és nagyon extra dolgokat művel.
Felment rá a gyári lolli rom, persze a szokásos bootlop fogadott. Közben sokáig nem foglalkoztam vele csak állt a polcon. Azóta laptop csere volt és most elővettem de megint nem tudom összehozni, hogy az ADB lássa a telefont, sajnos elfelejtettem már hogyan csináltam anno. USB driver letöltve de sehogy nem ismeri fel a gépet. Még kikapcsolt álapotban rádugva is tök fura dolgokat ír ki az eszközkezelő.QHSUSB_DLOAD meg ismeretlen eszköz stb. Minden taktusban más és más a szöveg.
Aztán egyszer csak mikor össze volt dugva a géppel és épp bootloppozott, ott hagytam tök sokáig és mire ránéztem már látom, hogy bejött a nyelv választó menű. Persze rohadtul nem érzékelt semmit a kijelző így csak a hangerő gomb és a power maradt mint alternatíva. Hát újraindítottam azóta megint bootlop.Ja extraként már csak akkor tudok recoverybe vagy fastboot modba belépni ha gépre van dugva.
Csak magában atelefont még bekapcsolni sem tudom. LG szervízben 1905Ft a javítása ha csak szoftveres a gond. Szóval valszeg elviszem mert ez nem pénz érte. Azért nem tudom mi az az 5 forint -
csubi91
csendes tag
-
NTonee
veterán
válasz
csubi91 #6560 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de épp nem régen volt egy ilyen N4 a fórumon és nem tudtunk vele mit kezdeni. Csináltam egy stock rom telepítőt minden szükséges fájlt mellécsomagolva, ez nálam működik, annál a telefonnál az sem működött. Nem e véletlenül az a telefon került hozzád? Próbált a srác toolkitet, gyári telepítőt, custom romokat, de semmire sem volt hajlandó.
-
csubi91
csendes tag
Sziasztok, van egy nexus 4-m. Ugy vettem hogy megakad a betoltesnel, egyfolytaban tolt, de nem all fol a rendszer. A bootloader nyitva van rajta cwm is. Feltettem ra egy gyari 4.2 ami elindult de nagyon laggolt, nehezen erzékelt. A tobbi gyari rom nem tolt be. Mi lehet a baj? Kernel problema? Koszi a segitseget!
-
defy456
aktív tag
Ubuntu touch hogyan áll? Érdemes már napi használatra feltenni?
-
Tjoke
tag
Ja és még annyi h telelpítem mondjuk az új cm nightly-t, akkor az elején ki írja a twrp recovery-ben h E: Unable to mount '/usb-otg' piros betűvel.
-
Tjoke
tag
Sziasztok, még nem írtam a mélyvízbe , de ti talán többet tudtok segíteni, olyan kérdésem lenne hogy cm12 alá milyen kernelt tegyek ami aktiválja az otg-t?AK kernelt kipróbáltam synapse-ban bekapcsoltam az otg-t de nem ismerte fel az pendrive-ot, pedig kapott külső áramforrást.Pont így csináltam mint ebben a videóban, ilyen usb hub-al, https://www.youtube.com/watch?v=GG1lgjUDbN0, kérlek segítseget.
-
appel
őstag
Alakulóban...
http://goo.gl/CBvm5Q -
Konair
csendes tag
Sziasztok!
Melyik kernelt ajánlanátok 5.0.1-hez? Igazából a stock nekem tökéletes volt, csak OTG miatt kéne új.
Segítséget előre is köszönöm!
-
törölt tag
Tudom majd ha kijott, de nincs valakinek infoja, hogy Omni mikor varhato? Kisse lassuak a sracok.
-
NTonee
veterán
válasz
RootRulez #6541 üzenetére
taskerben esetleg valami lehetőség?
(#6542) DMG: a custom romok is az android forrásból dolgoznak. Ha valami hiba van ott, akkor az a custom romokban is benne lesz. Milyen bugra gondolsz? A süket telefon dolog például cm-on is előfordul.
LiquidSmooth LP romot használok, eddig nem akadtam bele semmi komoly problémába. -
DMG
senior tag
Sziasztok!
CM12-ről valami tapasztalat? Vagy valami stabilapp Custom ROM? Már nagyon unom a Stock bug-okat, a folyamatos rebootot, és már nagyon felraknék valami ROM-ot, és ha van Stock-nál stabilabb, akkor nem mennék vissza a KitKat-ra, ha nem szükséges.
Előre is köszönöm!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
CM12-őn van mód arra, hogy egy alkalmazásnak engedélyezzem repülőgép üzemmódba tenni a telefont? 4-es androidon volt egy Airplane helper, amivel ezt meg lehetett oldani, de 5-ösre tudtommal nincs GravityBox, így az nem működhet...
-
RootRulez
félisten
Euroskank féle CM12-őt használ valaki? Anno DEFY-n iylet használtam és jó volt...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ki melyik GAPPS-ot teszi fel a CM12-höz? Én pl most egy 2013-as CM11-hez valót tettem fel, mert az volt kéznél, de látom van többféle is
Köszi: RR
-
hudyfiu
senior tag
Az hogy van hogy csak a crdroidban van magyar szótár az alap billentyűhöz? Nem lehet valahogy átültetni?
-
zooom3r
tag
válasz
#59070464 #6523 üzenetére
Hátha tudsz segíteni. Feltettem a legfrissebb Omni-t (omni-4.4.4-20150118-mako-NIGHTLY) a legfrissebb Gapps-al, de nem enged bejelentkezni az alkalmazásokba. A Play-ből tudok telepíteni, de amikor futtatom pl a Google+-t nem enged belépni. És ez így van az összes Google alkalmazással.
Van valami speckó engedélyezés Omni alatt? -
törölt tag
válasz
Just_Reboot #6524 üzenetére
Ilyesmire gondoltam.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #6512 üzenetére
- Szimpatikusabb policy.
- Navbar vastagság állítás.
- 15% akku alatt kikapcsolható idegesítő popup, hangjelzés.
(funkcióban számomra a CM semmivel sem tud többet, mint az Omni)Még valami. De ezt nem tudom jobban leírni, hülyén is hangzik, szóval ne kérdezd meg hogy értem.
A CM is ingyenes, de az Omni ingyenesebb.
-
qltsar
veterán
Sajnos egy időre, vagy végleg elhagyom a fórumot, ideiglenesen sikerült szerezni egy Huawei G620S-t, egy darabig elcsettegek vele, aztán vagy újra nex 4, vagy nex 5. Nektek kitartás meg minden
!
-
Ricardo
titán
-
qltsar
veterán
Köszi srácok!
Google dashboard-on ottvannak a playstorral használt telefonok IMEI számai, így el tudtam juttatni a rendőrségnek
.
Amúgy vicc, hogy nem tudok se SIM kártyát, se telefont venni személyi igazolvány nélkül...
.
-
Ricardo
titán
válasz
RootRulez #6509 üzenetére
Cm12-n jelentkezett a hiba?
Anno Galaxy S, és az S2 is CM romot kapott, teljes megelégedéssel használtam, de az S3 esetén mint ahogy írtam nem vált be. Karácsony óta van meg az N4. Ezen még nem próbáltam a CM-et. Jó lenne tudni hogy A CM 11 volt e a ludas.
Az első két Galaxy-n még nem 11 volt az S3-n már igen . Neked a nexuson a 11 okozott ugyanolyan hibát.
Remélhetőleg csak a CM11 volt bugos.
Utólag belegondolva lehet, hogy az S3-n is ki kellett volna próbálni mondjuk a CM10-et
-
Ricardo
titán
válasz
RootRulez #6503 üzenetére
Én az S3-on találkoztam ilyennel. Újraindítani sem kellett elég volt újra hívni az illetőt, de ez akkor is nagyon bosszantó volt. Legsűrűbben CM alatt jelentkezett de szinte az összes (nem gyári alapokra épülő) rom esetén előjött időnként.
Végül ez vezetett a telefon cseréhez, pedig szerettem az S3-am. Gyári (alapú) romon tökéletes volt, leszámítva a sebességet.Most az N4 5.0.1 el teljesen jól használható. Hozza amit elvárok.
-
qltsar
veterán
Srácok, sajnos tegnap kiraboltak, és vitték a Nexus-t. Van elvileg otthon full mentésem a telefonról, valahogy, az IMEI számot ki lehet szedni belőle? Nem találom a garancia papíromat :S. Vagy esetleg Store tárolja valahol, vagy valami? :S
Köszi!
-
RootRulez
félisten
Feltettem a legutolsó CM11-es nightlyt, de csak fennállt a hiba, most feltettem egy CM12-es Nightly-t. Hát asszonynak gyári Android L van a N4-én, és már azon sem tetszett, szóval ez a CM12 sem adja annyira.
-
-
pcnet
addikt
Az előbb pont ezt írtam én is havernak. Unom a mókolást, vagy WP vagy tablet mellé egy nyomógombos alap Nokia.
Lolli hálózatot dobálta el, material UI-t se bírom megszokni, Kitkat alatt 3%-onként esik az akksi töltöttség, 4.3 alatt push bug... Most komolyan tegyem vissza 4.2.2-t?
-
NTonee
veterán
válasz
én még egyszer sem futottam bele ebbe, viszont a másik topicban többször említettek ilyet, még stock romnál is. Én LS LP romot használok HCR PRO kernellel (ez megszűnt már). Elég gáz az akkuidőm, de nem találok jó caf-os kernelt sajnos.
Igazából már nagyon unom a romolást, van frissebb verzió is az LS LP-ból is, mint ami fent van épp, de nincs kedvem már kínlódni sem vele, stock-ot meg nem fogok használni. Lassan dobom a fenébe az egészet, aztán váltok WP-re, ahhoz legalább nem is lehet nyúlkálni.
-
fatal`
titán
válasz
Kétszer jött elő nekem (carbon rom), kernel csere mindkét esetben megoldotta, nem igazán értettem a dolgot azóta sem. Először fent volt a semaphore, azzal mindvégig ezt csinálta, majd váltottam AK-ra, azzal 1-2 hónapig jól ment utána előjött ez a tünet. Most hellscore van egy ideje, ezzel eddig jó, így meg néha a touch screen fagy meg és csak a reset segít. De mostmár hamarosan jönnek a használható custom LP romok, mostmár nem variálok vele.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tom mi lehet a gond, pár hete csinálta először, azóta előfordult párszor. Telefon kicseng, felveszem, nem hallom a hívó felet és Ő sem engem. Ez olyankor igaz visszafelé is, tehát hívnák valakit és már azt se hallom, hogy kicseng, tehát, mintha nem működne a hangszóróm és a mikrofonom sem. Elsőre újrainítás sem oldotta meg, tolnom kellett egy Clear Cache-t és egy Clear Dalvik-ot, után megoldotta, a többi esetben elég volr egy sima újraindítás. A gond tuti szoftveres, mert újraindítás megoldja...
-
törölt tag
Voltam és Omni-ra tértem át. Kezdei időkben kerneleztem, de aztán a fracno b@szakodásával beleuntam és inkább a stabil rendszer, mint a kétséges és némi plusz funkciók. Használom olyan dolgokra is a készüléket, amikor nem történhet fagyás, random reboot. Amig nincs Omni, addig a stock 5.0.1-t használom, root-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest