- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Nem tudom kinek mi lehet a probléma, mivel nem olvastam most a topicot mielőtt neki kezdtem , a régi adb és fastboot dolgokkal álltam neki, 10perc alatt fent is volt hiba nélkül és már megy is minden szépen
Amúgy valaki, tud changelogot , hogy a mi legújabb lollipoppunk , miben is lett javitva a "régihez" képest?
-
Benex
senior tag
Valaki használj valamilyen xda-n lévő Lollipop romot? Ha igen melyiket?
-
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Telenornál vissza küldtem a telefont gariztatni és egy számomra nem érthető dolog van.(hiba az volt, hogy nem müködött a bill zár gomb)
Azt mondták, hogy kicserélték a gombot (hw csere) és szoftvert frissítettek. Na én a készüléket előtte persze frissen újra tettem, stock rom 4.4.4-es és a "frissítés" nekik nem tudom mit jelent, mert 4.2.2-vel küldték vissza a telefontValaki érti a logikát vagy csak rosszul mondták el nekem , hogy miket csináltak vele vagy csak én vagyok ezen így meglepődve?
-
Benex
senior tag
Valami port verzióról van már valami hír? Nagyon kiszeretném probáéni már az android L-t
-
Benex
senior tag
Sziasztok, aki használ slim romot, tudna mondani egy vélemény rá? Akksi idő érdekelne(de maga a rendszer h gyors e, mennyi beállítási lehetőség van stb) mert nekem pa 4 beta2-vel Franco 200 plus-sal nem az igazi. És már amúgy is romolhatnekom van
Előre köszönöm szépen
-
Benex
senior tag
Mi lehet a baj?
PA 4 bétát szeretném feltenni , de 20 percig is bootol és semmi nem történik, és akárhányszor tettem fel , ez van. CWM-ből is a legfrisebb van fent.(6.0.4.3).
Más:
Gondolkozom még OMNI romon, valaki használja azt???Előre köszönöm a segítségeteket
-
Benex
senior tag
Sziasztok, melyik most a legstabilabb/jobb rom? Nézegetem a cm-et de az omni rommal is nagyon szemezgetek.... Na meg itt van a pa4 béta is.
Véleményeket szeretnékelőre köszönöm
-
Benex
senior tag
Boldog és updatekban gazdag, hosszú akksi idejű új évet kívánok minden fórum tagnak
-
Benex
senior tag
válasz
RootRulez #39468 üzenetére
A te érdekedben nem küldök apk-t , néha nagy baromságok vannak. És 99%ban nem jelez semmit a fb app.Álatlában én is m.facebookot használok.(De ha nagyon szeretnéd irj PÜ-t és elküldöm)
Nah, elcsiptem, néha ilyen az UI , de alig tölt be valamit, akad, és ha kilépek és vissza akkor a régi jön be.Feltételn irok ide ha végre már új külsö lesz.
-
Benex
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek
Facebook beta : nekem már párszor csinált olyat h elinditom és félig igaz, de flat stílusban jött be, kiléptem utána megint a régi UI, szerintem már nem sok kell az új UI-hoz
-
Benex
senior tag
válasz
Misi1980 #39319 üzenetére
Ilyen nekem is van néha, és egyik barátom nexus 4 én is van ilyen h nem működik a power gomb. Nálam úgy jelentkezik h lezarni nem tudom a kijelzot, de ha hosszan nyomom felkinalja hogy kikapcs stb... És ilyenkor kikapcsolom és újra indítom és jó (mióta 4.4.2 van azóta nincs ilyen,(le is kopogom) és hozzá teszem h ez anno galaxy nexusnal is volt)
-
Benex
senior tag
4.4.2-őn ART alatt, jól működik a viber??
4.2.2-4.3-as időkből nincs sok jó emlékem róla h 1 órát is kibirt volna egyhuzamban beszélgetésben.
Előre köszönöm a válaszokat -
Benex
senior tag
Most leptem meg magam karácsonyra egy skullcandy füllessel, kérdésem hogy a neutron playeren kívül, melyik lejátszót ajánljátok? (neutron nagyon nagyon nagyon csúnya szvsz)
Másik kérdés, hogy mindig látom G+on ezt az "auto awesome" képet, hogy kell csinálni? Meg most hogy kell ezt a rázom, és hó esik dolgot?
Előre köszönöm a segítséget
-
Benex
senior tag
Szerintem ARTon optimalizálnak ezzel a sok frissítéssel. Írtam h nem működött pou nevű játéknál a hogy pou oldalra menjen telefon dontogetessel, most megy, GPS status nevű app is forog, eddig az sem. Szóval szerintem ez miatt van
-
Benex
senior tag
NewmanHD és petipetya köszönöm a válaszaitokat
-
Benex
senior tag
Egyik ismerösöm irta, hogy nem frissít 4.4.1-2-re mert más ismerősének nem megy a swiftkey3 vele , összeomlik. Na már most én csak azt használok, és nálam pöpec, semmi baja. Másnál is így rendben van , vagy tényleg vannak bugok vele 4.4.1től???
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #37627 üzenetére
De h szívtam
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #37619 üzenetére
Szerintem ez a szó majdenm olyan mint h muszáj és muszály . Értem a különbséget közötte, és elnézésedet kérem ha most ez miatt nem tudsz majd aludni
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #37609 üzenetére
Updetelve az is , úgy h egyenlőre naprakész legyen
Olyan mintha az animáció idő sokkal gyorsabb lenne és ez nem hiszem h placebo, nagyon feltünő nekem, de lehet csak nekem
-
Benex
senior tag
4.4.1 alá van mód százalékos akksi jelzésére? És esetleg center clockra?
-
-
Benex
senior tag
Szóval felteszem flash-all.battal a 4.4et ami S végü, majd cwm és feltudom flashelni a 4.4.1es updatet? Vagy muszáj azzal a slideos valamivel? Vagy valaki össze tudja nekem foglalni hogy hogy is kell úgy h ne rontsam el?
Nagyon hálás lennék érte(ha aki segít és Debreceni, vendégem lesz egy sörre
)
-
Benex
senior tag
válasz
eladogeppc #37398 üzenetére
Ht ha 4.4-ed van akkor pl. whatsapp nem fog menni , 4.4.1-el már igen(használom is)
Szerintem annyiban észrevehető , hogy ha rámész valami appra rögtön tölzi is be , nincs semennyi várakozási idő. Nem nagy a különbség még most art vs dalvik között, de észrelehet venni. És ez idővel csak gyorsabb, jobb lesz -
Benex
senior tag
válasz
Kunsztler #37389 üzenetére
Volt a kezemben nexus 5 , oké kinézetben nagyon szép (öszintén elgondolkoztam a cserén csak a külső miatt , annyira szép/tetszik) de sebességben kb ugyan az mint a nexus 4. Semmivel sem gyosabb (kb 10-15 percig próbáltam). Szvsz nem éri meg a csere, de ez mindenkinek a maga dolga.
-
Benex
senior tag
válasz
eladogeppc #37387 üzenetére
Settings/Developer options /Select runtime.
Ha nincs developer options akkor 7x nyomogasd a Build number-t .
-
Benex
senior tag
Valaki segítsen, egy ötletem van erre hogy hogy tudom megoldani hogy camera swipenal hogy a G+Photos jöjjön be, ha 4.4.1 OTA zipbol kiszedem a camera / gallery apk-t. Működhet?
-
Benex
senior tag
válasz
#59070464 #37212 üzenetére
Köszönöm
Google Sound-ot meg oldottam úgy h root Explorer /system/app/Google ears (ha jól írom
)kitoroltem, telepít play-bol és ki is próbáltam és működik
amúgy a camera sokkal gyorsabb lett
amúgy azt segítsen valaki megoldani, hogy a kameranal ha oldalra húzom akkor a G+ Photos jöjjön be és ne a gallery? Sokkal jobban tetszik az, és egyszerűsítené hogy rögtön abba lépek be. (stock 4.4.1-en úgy tudom h már így lett)
-
Benex
senior tag
CM11 ARTon nagyon durva az appok megnyitási ideje!!!
-
Benex
senior tag
válasz
#59070464 #37095 üzenetére
Indult is a letoltes
lehet már majd csak holnap kora reggel írok róla, sőt lehet h csak akkor is teszem fel. Bár nagy az izgatottsag, (de a fáradtság is:| ) kit Kat alapból kurv@ gyors, cm eddig mindig gyorsabb volt mint a stock, szóval most el se tudom képzelni milyen gyors
Akksi időtől félek kicsit, 10.2 eléggé kurv@ sz@r volt...
-
Benex
senior tag
Cm11et és hozzá gappsot tudna nekem linkelni valaki?
végre haza értem
-
Benex
senior tag
Tudtommal a forumon van 1-2 ember aki romot fejleszt v. módosít. Szeretném kérni , hogy aki ilyen PÜ-ben irjon már,segítséget szeretnék kérni.Előre nagyon szépen köszönöm
-
Benex
senior tag
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #36526 üzenetére
Nálam is alapból ki van kapcsolva.
-
Benex
senior tag
válasz
ignaczsanyi #36468 üzenetére
Tedd sokáig toltore, és hátha bekapcsolni. (nem biztos az esestol van ez, előfordul ritkán ez a piros led dolog, egész estés /napos töltés megoldhatja)
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #36424 üzenetére
+1
Én is sokat töltöttem már fel, és semmi hiba nem volt. -
Benex
senior tag
Barátnőm rá tette a telefonomra a Pou nevű agy radír játékot, és most vette észre, hogy az ugrálós játékoknál a telefon jobbra ill. balra való döntésekor nem reagál semmit sem a telefon.... Ennek lehet közé annak h ARTon vagyok? Vagy valami más lehet?
Előre köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari