Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Szerintem a 8 gigás kevés, alapból 5 giga alatt van a felhasználható terület.
Ha pár nagyobb progit is telepítesz (jákékok esetleg), vagy tartani akarsz rajta zenét, filmet...esetleg fényképeznél / videóznál néhányszor és nem akarod rögtön letölteni róla, az mind foglalja a helyet, és gyorsan kevés lesz az az 5 giga.
Persze ha a fentiekből nem sokat, vagy semmit nem akarsz jellemzően használni, akkor nem kell sok tárhely...ez felhasználási szokás kérdése, viszont saját tapasztalatból azt mondom hosszabb távra jobb a 16gigás ha most nem tudod eldönteni. -
z0d1AK
nagyúr
Mint már fent le lett írva párszor, bármelyik microUSB-s töltővel tölthető. Sony mobilokhoz 850 mAh-es adnak, a legtöbb telefonhoz meg 1000 mAh-est. A Nexus 4 töltője 1,2 A-es, ilyet is lehet találni, de akár 1,5 és 2 A-es töltővel is tölthető. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor vegyél LG töltőt, bár a szabvány miatt teljesen mindegy.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bilux
veterán
Ubuntu for smartphones, we go hands-on (video)
Confirmed working on my N4 using the following instructions:
1. Download quantal-preinstalled-armel+mako.zip and quantal-preinstalled-phablet-armhf.zip from: http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-tou...ntal/mwc-demo/
2. Push files to sdcard
3. Reboot into recovery (using CWM here..)
4. Flash quantal-preinstalled-armel+mako.zip
5. Flash quantal-preinstalled-phablet-armhf.zip
6. Reboot and enjoyP.S.: This method retains CWM recovery. I haven't tried flashing the imgs via fastboot yet though..
User video az ubuntu-ról nexus 4-en
Egyáltalán nem rossz
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
saltanus
aktív tag
szereny velemenyem szerint igy a napi sajtot kovetve nap szinten a Google I/O majus 15. szerintem bejelentik a 4.3 es en pl nem tudom elkepzelni h ezt ne egy google keszuleken mutatnak be.
(szerintem amugy a 5.0 KeyLimePia vagy barhogy is nevezzek majd szerintem majd csak az ev vegge fele lesz esetleg vagy csak jovore)
en szemely szerint nagyon orulnek a 32 GB verzionak mert nekem pl anno nem tettszet h csak 16 GB van es nincs benne memory sd bovitesi lehetoseg.
szerintem ez 32 GB, LTE és 4.3 rajta siman hihető... -
sompetike
aktív tag
-
Viper26
nagyúr
Megpróbálom, bár ezt találtam:
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
petipetya
nagyúr
Ez nekem is piszkálja a csőrömet, ezért tettem egy próbát. Kollégám ugyanazokon az androidos telefonokon a friss térképet kapta tegnap, míg az én gmail címemmel még egyiken sem ajánlotta fel a Play a frissítést.
A Chrome viszont nálam frissült most reggel.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
-
korpicschess
veterán
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Tegnap belefutottam én is miután kipróbáltam ezt a framework adatörlésés ota előrébbhozást (mindjárt bele is írom a tegnapi posztomba). Google fiók törlése - visszarakása oldotta csak meg. Volt közben egy play áruház cache törlés is, de nem tudom, hogy ez végül kellett-e.
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest