- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
válasz
werszomjas #34340 üzenetére
Koszonom szepen.
Catroot-nak is koszonom. -
LógaGéza
veterán
válasz
werszomjas #30601 üzenetére
Innen bármit választhatsz, egy csomagban fog jönni
Még gondolkozok azon is, hogy írok az iPhone-osoknak is, meglátjuk mennyien leszünk.
Eddig úgy számoltam, hogy mindennel együtt maximum 3500Ft-ból ki fog jönni (kivéve ha ugrik egy nagyot a dollár), szerintem ennél csak kevesebb lehet. -
Algotis
addikt
válasz
werszomjas #29727 üzenetére
Nemsokára megtudok mindent és akkor írok
-
membrandj
nagyúr
válasz
werszomjas #29670 üzenetére
Na! Én is defy-ről váltottam!
ár/érték arányba akkoriban nagyon jó telefon volt a defy.
-
Bilux
veterán
válasz
werszomjas #28192 üzenetére
Akkor tényleg igaz lehet a pletyka hogy gyártásban marad a 4-es?
-
papi77
addikt
válasz
werszomjas #28192 üzenetére
Az már az LTE-s lesz,nem?
-
w333
félisten
válasz
werszomjas #27434 üzenetére
-
válasz
Nem feltétlen minden készüléken fent van, nálam alul van mindkét oldalon két kis vonalacska.
-
defy456
aktív tag
válasz
No para, nekem is ott van. Jobb oldalt kicsit erősebben, de baloldalt is ott van az.
-
dombila
őstag
válasz
Nekem egyik sarokban sincs ilyen, mind sima. Ez repedés lesz...
-
válasz
werszomjas #27431 üzenetére
Nincs megrepedve, az az illesztés. A gyöngy meg biztos valamelyik koreai tesztelő leányzó karkötőjének elveszett darabja.
-
Criton
veterán
válasz
werszomjas #27134 üzenetére
LG-s Gari papír nekem sincs, de be tudtam regelni az LG oldalán, meg a speedshop szerint 1év eu gari= lg garanciával.
(#27138) randras_83 : nekem anno a partneroval voltak nem kis gondok, új telefont vettem amiről aztán kiderült, hogy valaki megvette már angliában és valahogy pestre került, ahol a partnero meg új telefonként árusította.
-
randras_83
addikt
válasz
werszomjas #27134 üzenetére
Lehet, partnero-s a telefon...ezért nem is értem, ott nem szokott probléma lenni, mármint a gariztatással.
-
fatal`
titán
válasz
werszomjas #26411 üzenetére
Nincs már a play storeban, minden országban elfogyott és nem is lesz.
(#26412) Criton: Akkor nem kis szerencséd volt.
-
Slukkica
őstag
válasz
werszomjas #25387 üzenetére
Pont ezért mert development telefonon. Ha tudnád hogy ki mit művel evvel a teloval, szerintem csak nézel hogy ilyen is van
Csak azért mondom hogy amikor én neki esek....
Nem igen vágják hogy mi is történik :-)
-
kovsol
titán
válasz
Nexus7 -re feltettem egy paranoid romot, de megbántam. Sokkal nagyobb a reakció idő és hamarabb le is merül. Jöjjön ki a stock 4.4 és megy vissza rá a gyári.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Hát úgy néz ki nem érted ennek a telefonank a lenyegét
Ez erre van kitalálva. Google fejlesztői telefon. A fejlesztők fejlesztenek rá (mert lehet), mi meg jól feltesszük azt amit fejlesztenek.
aúgy nem kap meg minden frissítést azonnal, mert a JLS36G a legújabb AOSP, N4-en meg az offisöl JWR66Y, a 36G csak custom romban érhető el. Tehát mégis megkapja a legújabbat azonnal
Mert gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, lehet tuningolni, buherálni, színeket állítani, egy tizedesjeggyel újabb kerneleket fetenni, nightly, undervolt, overclock, otg, JLS36G, adb reload bootloader, fastboot flash recovery recovery.img. A laikusok ezt úgy sem értik, nekünk erre van igényünk.
Amúgy én nem szoktam custom ROMot feltenni (mert sztem mindenre elég a gyári), csak kernelt, mert az igen sokat dob mind sebességen, mind fogyasztásonLOL asszem elfáradtam melóban.
-
madoxx
aktív tag
válasz
werszomjas #25362 üzenetére
Akkor már inkább hazaviszi valaki, ha két rosszból tud egyet csinálni.
-
w333
félisten
válasz
werszomjas #25123 üzenetére
Google -nak a meghibásodás esetére biztos van egy raktár cserekészülék !
Ha elfogyna a csere készülék, biztos vagyok benne hogy Nexus 5 -re cserélnék !(#25124) Krisztián
Aki Play -n keresztül vette és elfogyott a csere készülék, annak szerintem igen !
-
dnelb
veterán
válasz
werszomjas #25123 üzenetére
gnexet meg n4re cserélik?
-
tildy
nagyúr
válasz
werszomjas #24506 üzenetére
2-t engedett emailcimenkent, nem lakcimre neztek. A szallitasi dij mindenkepp van a playbol.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
werszomjas #24506 üzenetére
Csak ez az opció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged