- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
zorromoto #42840 üzenetére
Az akksi nem probléma, mert töltőre tudom közben dugni. Sajnos az idő rövidsége miatt nem tudok beszerezni kamerát hozzá.
Lényeg amúgy egy honlap tesztelésére kéne felvennem a nexus 7-em képernyőjének tartalmát. Mást nem nagyon tudtam kitalálni, a telefont tartó állványt már megcsináltam és mivel fHDban rögzít a képminőséggel sem lesz gond.
Köszi mindenkinek a segítséget, most el is kezdek egy stress tesztet és reméljük nem fog újraindulgatni. -
haligali72
aktív tag
válasz
zorromoto #38991 üzenetére
Ez a Dalvik/Art opció (hogy mindenki szabadon választhat) valószínűleg nem kis munkát jelent egy romfőzőnek. Szinte a nulláról kell felépítenie a romot, és nem is hasonlít az előzőekhez, meg még nem is végleges ez az art mizéria na meg senki sem szeret hiába dolgozni két hétig hogy aztán kezdje újból az egészet mert kijött egy komolyabb frissítés....Nem biztos hogy igazam van de szerintem várnunk kell még egy kicsit, hogy kiforrjon ez az egész artos dolog
-
Pompi
nagyúr
válasz
zorromoto #37046 üzenetére
(#37046) zorromoto
És hogy sikerűlt ? "Nekem TWRP custom recovery van fent és felment az OTA zip, sőt, azzal installáltam"
melyik menupont alatt csináltad ? mert nekem se sikerűl twrp-vel(#37056) Criton
twrp-vel hogyan raktad fel, meg honnan szedted le hozzá a 4.4.1-et? wipe volt utána?Innen letöltöttem a 4.4.1 KOT49E OTA zip-et. Betettem a telefonon a gyökér könyvtárba. Bebootoltam a recoverybe, aztán ott install menüpont. Kiválasztottam az állományt, kiikszeltem az aláírás ellenőrzést és már ment is. Nem csináltam utána wipe-ot.
Root elment, de utána ugyanezzel az install módszerrel telepítettem a SuperSU-t a recoveryből. -
Criton
veterán
válasz
zorromoto #29716 üzenetére
Jelen pillanatban így fest, de itt szerintem az akkumulátor hőmérsékletét mutatja, mert a GSam Battery Monitor is ugyan ezt az értéket jelzi.
francoKernelUpdater szerint viszont mindig 10fokkal melegebb a CPU.
Most meg nem tudok képernyőképet menteni, mert hogy a tároló használatban van, ez mitől lehet?
-
-
tariattila
veterán
-
törölt tag
válasz
zorromoto #24334 üzenetére
Majdnem mondtam, hogy ha lusta vagy, akkor előbb inkább állj neki keresni, de szerencsére örömöm felülkerekedett a k;#va gyors ROM miatt.
[ROM] [AOSP] [4.3] [JWR66Y+JSS15Q] [PSX] [v6] [9/14/2013] Pure Speed X
[KERNEL][4.3 JSS/JWR][Linaro 4.8.2 ][-O3]( (( NEO * 011 )) )[ 15-09-2013 ]Beállításokhoz már lusta lennék, de egyszer már leírtam, szóval szerencsédre csak egy privát üzenetből kell másolni.
Trickster MOD Kernel Settings:
GENERAL
Read ahead: 1024
Scheduler: FIOPS
Min: 192
Max: 1836
Governor: InteractiveSPECIFIC
(optional) Force Fast Charge: ON
FSync: OFF
Temperature Throttle: OFF
GPU Governor: Ondemand
GPU Max: 533
Hotplug Control alatt az enabled 1-ről 0-raTitanium Backup-al mindössze három dolgot kellett törölnöm:
Picasa Uploader v1.3.242047
Sound Recorder 4.3-e…ad.20130914.131814
Phase Beam 1.0
[Tény, hogy egyik miatt sem lesz 2x gyorsabb a telefonom és továbbra sem tudok dual boot Ubuntu-t telepíteni a 8 GB-os Nexus-omra.]FDroid / AdAway majd kelleni fog a reklámok miatt.
Máshoz (még) nem nyúltam. Többet egyenlőre segíteni nem tudok. Ne kerekedjen felül rajtad lustaságod.
-
C.Brigante
veterán
-
törölt tag
válasz
zorromoto #22609 üzenetére
Visszafog ugrani, hiába állítod. Nem tudom miért van a lehetőségek között, de nem tudod 1026 MHz alá vinni a CPU órajelét. A CM kernele ugye a stock kernelre épít és ott sincs erre lehetőség. Biztos van oka, hogy nem lehet lejjebb vinni (nem kiemelkedő, de én így is elégedett szoktam lenni az üzemidővel). Ma 7 órát trackeltem Strava-val. 9%-t fogyasztott a GPS, óránként (Foursqure, pár sms és minimális böngészés volt közbe). Szerintem ezért még ne válts ROM-t, használd, ha nem is tetszik, legalább tapasztald ki. Tudd, hogy ha váltasz később, ott miről maradsz le vagy mivel kapsz többet.
-
pcnet
addikt
válasz
zorromoto #22538 üzenetére
Nekem google szolgáltatások harapott 11%ot az akksiból éjszaka. 44%os töltötséggel tettem le este a telefont és reggelre 33%on volt. Google szolgáltatások 21 perc CPU használat, 14 óra 20 perc ébrentartás.
Akku használatban első helyen van 23%al. Reboot volt. Nekem is hol előjön, hol meg napokig semmi. Ha mindenkinél egyszerre jelentkezik, akkor viszont Google mókol valamit a háttérben.
Jah, hogy Neked androidOS... Az nekem most 3%.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
zorromoto #21770 üzenetére
Nekem elsődleges a telefon sebessége/simasága és stabilitása. Utána jöhetnek a fícsörök és a többi. Sajnos egyszerre mind nem megy. Nem tartom kizártnak, hogy maradni fogok a cm stock kernelnél (és a ritkább, de manuális frissítéseknél, így CyanDeltát bizonyos okok miatt hanyagolom).
crDroid-ot ki sem próbáltam. A globálisan két legnagyobb (CM/PA) ROM főzdéje közül, ha egyik sem fog beválni, akkor másik sem.
-
dnelb
veterán
-
törölt tag
válasz
zorromoto #20946 üzenetére
Igen, én is sajnálom, hogy nagyon lassan fejlesztik, mert amúgy jó volna...
Egyébként tényleg kicsit bazári, meg az a sok swag baromság...Mintha csak 13 éves kiccsávók fejlesztenék.
cukrosleves: Nem próbáltam a crDroidot, annyira nem kellenek ezek a cuccok, hogy mást feltegyek. Kicsit olyan ez, mint a Linux Mint: egy Ubuntura épülő rendszer, ami meg Debianra épül. Akkor már inkább használom az első változatot, mert a Debian kicsit ingerszegény (ahogy az natúr AOSP), de a Mint meg már késésben van, mert meg kell várja, amíg frissül, amire épül, és utána frissíthetnek csak.
-
törölt tag
válasz
zorromoto #20940 üzenetére
Most pár napig hazsnáltam a 3.9x-es PA-t, mert kíváncsi voltam rá, meg főleg a 4.3-ra, de nem nagyon győzött meg, nem az én fejlesztési irányom. Olyasmiket pakolnak bele, ami amúgy tök hidegen hagy.Igazából a CM nekem tökéletes, illetve kellene még egy centerclock mod, és annyi.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
zorromoto #20929 üzenetére
CM lényege, hogy puritán, csak néhány alap dologgal van benne több, mint a Stock-ban. A változások inkább magát a rendszert, lényyeget érintik, nem a csili-vili külsőt.
Amúgy a színezés meg Launcher függő, tegyél fel egyet, és úgy színezel, ahogy akarsz és oda igazítod. -
törölt tag
válasz
zorromoto #20473 üzenetére
Nos, amióta kijött a 10.1.0 CM-ből, azóta folyamatosan az a bajom volt vele, hogy az Android OS process szívta az akksit, és akár a stable, akár a nightly változatot tettem fel, nem szűnt meg a jelenség. Ezek után tértem át AOKP-ra, mert az volt mér régebben viszonylag szimpi, csak ők elég lassan fejlesztenek sajna, és én meg ki akartam próbálni a 4.3-at, ami jelenleg szinte csak PA-ból van (tudom, hogy van egy rakás rom még xda-n, amibe már beletuszkolták, de azok jó része CM-re épül, és CM-ből még experimental sincs s 10.2).
Eddig egyébként nem olyan rossz a PA, bár én kb semmilyen extra funkcióját nem használom, mert amiket a srácok fejlesztenek, azok nekem nem kényelmesek. Próbáltam a Pie-t, a Halo-t, de nem volt kényelmes sajnos. Viszont a rom egész stabil, eddig semmi gondom igazából nem volt vele, most a 19-es faux kernellel fut. -
TomPack
őstag
válasz
zorromoto #20123 üzenetére
Igen, teljesen egyetértek. Heggesztésre a legjobb alap, nem sok készülék tudhat maga mögött ekkora fejlesztőcsapatot, és nem véletlenül.
Mi meg ki akarunk maradni a jóból, és elalmásodunk, mert ez a gyári, ennél jobb nem is létezhet.
Pedig itt nem arról szól a romolás, hogy hogyan tegyük használhatóvá a telót mindennapos használatra, mert arra a gyári rom teljesen alkalmas, nem úgy mint a telefonok 95%-ánál, hanem teljesen magunkra/egyedivé szabjuk azt. Mert rengeteg érdekes fejlesztés van rá.
Erről kéne itt beszélgetni a google fejlesztői telefon topikjában. -
-
válasz
zorromoto #18630 üzenetére
Ha ez be van kapcsolva, akkor a betűk és a számok alapján is keresi.
Tehát ha mondjuk fel akarod hívni "Kis Bélát" akinek a száma 06301111111, akkor ha megnyomod az 547 gombokat, akkor egyből kiadja mert ezek kombinációjából kijön a "Kis". De ha elkezded írni, hogy 0630111 akkor is felajánlja.Akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged