Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz mrdavid #2844 üzenetére
Szia
Én német országból hozattam a nexus 7-et, a Saturn-os eladó hölgy történetesen pont magyar volt, (faterom elkáromkodta magát, magyarul, amikor nem kapott számára elfogadható választ egy kérdésre erre megszólalt a hölgy, hogy ne fojtassuk inkább magyarul xD )
A hölgy azt mondta, hogy mindegy hol vetted, beviszed egy saturn-ba és megoldják a garit, vagy vihetem az asus-hoz is, mert ők is nekik küldik tovább.
Persze felmerült bennem a kérdés, hogy lehet ez így működik német o.-ban, de ez még nem garancia arra, hogy Magyar országon is így megy. Apa gyakran jár arra így ha gond lenne ő kiviszi, de még nem volt szükség rá szerencsére
Mind1, szerintem megoldják "házon belül" a Saturn illetve MM-osok.
Eddig nagyon úgy néz ki, hogy február 6-án ér ide az enyém uk store-ból, már nagyon várom
-
ilyen_85
senior tag
vegyes érzéseim vannak, gyűlölöm az Lg-t, mert nagyrészt szar termékei vannak, s pofátlan szokott lenni ha már az ember megvette a terméket... mégis ezért a telefonért elkezdtem rajongani :S
Mind1, sokat nem várok az Lg-től, ha gond lesz benyelem a szállítási költséget s elküldöm angliába gariztatni. Csak legyen már itt ...
-
ilyen_85
senior tag
válasz FragMaster #2864 üzenetére
nem minden termékük egyértelműen rossz, ezt aláírom, de a tapasztalataim alapján nagyrészt "túlzottan is optimisták" a termék tulajdonságainak ismertetése során. A lényeg a lényeg én kerülöm a márkát ahogy csak tudom, remélem nem ez a telefon lesz az amit úgy fogok emlegetni, hogy "bár ne szegtem volna meg a saját szabályomat...."
-
ilyen_85
senior tag
Csütörtök óta végre nekem is megérkezett, egyelőre belakom, de eddig meg vagyok vele elégedve. A 2 giga rammal végre életre kelt a one x-en néha köhögő droid =] A kijelző is remek, eddig pozitív csalódás minden téren.
-
ilyen_85
senior tag
Köszönöm az ExDialer-t épp egy ilyet kerestem, mert a gyáriban nincs "prediktív" keresés.
Pár nap használat után ismét csak azt tudom mondani, hogy LG telefon ellenére pozitív csalódás
Külső:
Jó a fogása, össze van rakva rendesen, remek a hangszóró, tiszta érthető a másik fél hangja hívás közben, a one x-nél lényegesen hangosabb. Ott mindig maxon volt a hangerő, a nexus esetében a minimumon, vagy metrón kettővel felette. A telefon gyönyörű, más mint a one x, de picit jobb érzés kézbe venni, az x ettől eltekintve még most is jobban tetszik. De a nexus is remek.
Térerő:
furcsamód alacsonyabb mint a one x-nél, de a jel mégis erősebb, értem itt ezalatt azt, hogy suliban egy alagsori teremben szoktunk lenni, a htc-t ilyenkor repülőgép módba tettem, mert nem volt egy egységnyi térerő sem, hívást sem tudtam indítani, a nexuson bár csak egy egység van, de hsdpa-n még a net is működik.
Belső:
Már írtam, hogy szárnyal a droid a két gigabájt rammal, de minden nap mosolyt csal az arcomra Az X is nagyon gyors volt, de a nexuson minden csak úgy megtörténik, folyamatos, akadozás nélkül teszi a dolgát. Ami viszont tényleg tetszik, az az, hogy soha nem zár be semmit, ha hívásom érkezik mindent ugyan ott tudok folytatni, ahol abbahagytam.
Kijelző:
Mikor pár éve lecseréltem a galaxy s-t a nexus s-re... nos majdnem elsírtam magam az első este, ahogy megláttam, a halvány kéken derengő "feketét", a mosott színeket, rossz volt ránézni a telefonra.
A One X-nek remek volt a kijelzője, a fekete este még mindig harmatos volt, de nagyságrendekkel jobb, mint a nexus s. A nexus 4 kijelzője még ennél is jobban tetszik, szépen a színek, nem túl szaturált, de szép, a fehér is fehér, a fekete is megfelelő, s jobb mint a One X feketéje.
Akkumlátor:
Hiába a plusz 300 mA, javulást nem érzek a One X-hez képest. Egy napot éppen kibír az én tempómmal. Mondjuk én sokat is nyomkodom. De... végre egy nexus, nem ugrik a gari ha rootolom, ha új romot teszek fel, ha nem rázódik bele az aksi, megpróbálok egy másik romot, vagy egy másik kernelt. A One X erre nem képes.
Kamera:
Nos én nem nagyon szoktam használni, jópofa a sphere, a panoráma is jól működik, de soha nem használom őket.Amire kell, a telefon kamerája, arra tökéletes, ez is és az előd is rendben volt.
Összeségében, ahogy gondolom érezni is, elégedett vagyok, nem bántam meg a cserét, a One X is remek készülék, de a nexus bizony jobb nála. Én csak ajánlani tudom
Remélem hasznos lesz valakinek ez a pár sor, ha épp vásárlás előtt áll.
-
ilyen_85
senior tag
én is ma találtam rá, eléggé bejövős , ma ha hazaérek meg is csinálom
találtam hozzá egy elég komoly skin-t is, plusz egy pár beállítást már megálmodtam, majd csinálok printscreen-t róla
pl itt van az alulról felnyíló notification, ami mellé elfér a három softkey egy vékony sorba, így nem foglal sok helyet, plusz egyszerűbb elérni egy kézzel is
(#3795) Gergi
Gergi, ez normális a gg2 vékonyabb mint a normál karcálló üveg, amit látsz az a kijelzőn az érintést érzékelő réteg mintázata, teljesen normális
xda-n is parázott rá egy két ember, de ez ilyen, fogd fel dizájn elemnek xD
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz defy456 #3958 üzenetére
ne szórakozzatok a cm-mel, próbáljátok ki a paranoid androidot, remek cucc, gyors, teszi a dolgát szépen, nincs bug, hiba nélkül megy, jó az üzemidő, a hybrid mód pedig betegesen jó
Komolyan régóta romolok már, kivéve a one x-en, de ennyire jó főzött romot nem láttam még
-
ilyen_85
senior tag
válasz forintuser #3970 üzenetére
Szia.
Nem még nem próbáltam mert olyan romot szerettem volna ami a lehető legközelebb áll a gyári romhoz, ezért választottam a paranoid androidot.
-
ilyen_85
senior tag
válasz rum-cajsz #4037 üzenetére
Én is felpakoltam tegnap a 3.00-t, a 2.99-hez képest a lényegi újítás szerintem a hívásoknál tapasztalható 1 mp-es késés kikapcsolása volt, a másik pedig a színek, most alapból a "bright" fényes beállításokat alkalmazza a kernel.
Az eredmény kb olyan mint a One X kijelzője, a dolgok olyanok mint ha a kijelzőre lennének festve, vagy nem is tudom hogy mondjam, elképesztően szép és a színek gyönyörűek, nem túl szaturáltak de mégis majd le másznak a kijelzőről, remek kis rom
Alig várom, hogy reggel végezzek a munkában ma reggel 9-től nyomom holnap reggel 5-ig xD, de ha egyszer hazaérek szét témázom az arcát szegény romnak Valami nagyon minimált akarok összehozni, ha kész lesz teszek fel képeket
-
ilyen_85
senior tag
-
ilyen_85
senior tag
szia
én sem láttam sajna gépről a mappát, muszáj voltam jobb híján feldobni dropbox-ra és onnan a gépre, de legalább már van egy backup-om atomstabil helyen is xD
(cirka 3 óra feltöltés után... )
Viszont javaslom, hogy hozz létre egy írható mappát a gépeden és oda másold fel a telefonról mondjuk egy esfile explorerrel (ez a megoldás nem jutott eszembe reggel 2-3 körül...), ami fel tudja fedezni a megosztott mappákat wifin (azért ezt javaslom, mert nekem más program nem igazán látta a mappámat)
-
ilyen_85
senior tag
válasz ilyen_85 #4338 üzenetére
lejárt az idő, de mindjárt elsírom magam
"ingyenes lesz" a Real Racing 3!!!
Mielőtt valaki örülni kezdene a link megtekintése nélkül ... hazudtam... nem lesz ingyenes, vagy fizetsz, vagy brutál sokat kell várni.Vásárlásoknál, javításoknál, tuningolásnál vagy fizetned kell játék pénzzel, vagy várnod kell egy bizonyos időt. Ezzel nem is lenne gond, de a cikk író brutális várakozási időkről számol be, állítása szerint miután felinstallálta játszott vele elsőre kb 2.5 órát, amiből 30 percet töltött a pályán és két órát kellett várnia javításokra, autóvásárlásra, meg ilyenekre.
Persze vehetsz "időt" (komolyan, valamelyik EA-s manager megnézte a lopott idő c. filmet s bevillant neki, hogy ahhhaaaa hát így lehet jobban lehúzni a kis k0cs0g0ket...) 20 coint 2 $-ért kapsz. Ami 6 órányi várakozást tud kiváltani...
Komolyan... ezek betegek... mondják azt inkább, hogy a játék 3000 forint, de ne szúrják el a szórakozásomat ilyen szarral!!!
-
ilyen_85
senior tag
híres lettem
azóta változott egyébként a kijelzőről alkotott véleményem, mert egyes kernelekben s egy program segítségével is be tudod állítani a kijelzőt, nos azóta bizony a nexus kijelzője az etalon
kíváncsivá tettetek a 4.2.2 -vel remélem nálam is javul valamennyit az akksi idő. Jó lenne.
A progi neve nem jut eszembe, talán majd linkeli valaki
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Ugyan ... ne siettesd, mindenkinek eljön az ideje
Neked meg, ahogy hallom lesz jobb elfoglaltságod is, kétlem, hogy a kicsi mellett lesz időd rootolni
De ha már rootolsz érdemes lesz megnézni egy backup lehetőséget egyenesen a felhőbe. Már sokat gondolkoztam rajta, hogy miért nem lehet azokat a mappákat szinkronizálni, amik előbb utóbb úgy is visszamásznak egy új rom telepítése után, ráadásul ugyan oda. Találtam egy cikket s pont erre nyújt megoldást egy ingyenes program segítségével, bevallom soha az életben eszembe nem jutott volna erre a névre keresni a play-en
Felhő alapú backup Sandisk Memory Zone -nal.
Most nálam is időszerű kíváncsi vagyok a 4.2.2-re, így ismét romot cseréltem, PA feb 18 build (visszamentem stock-ra, de a kijelző arcul csapott a "fergeteges" gyári beállításokkal, muszáj voltam visszatérni a Paranoid Android-hoz)
-
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok
A ki milyen romot használ-hoz az én nevemhez is oda lehet írni a PA-t remek rom nagyon bejön
Viszont szeretném a kijelzővédő fóliát használók véleményét kikérni, ki milyet használ? Most szeretnék rendelni egyet. Valami olyan kéne, ami nem színezi meg a kijelzőt, a paranoid-os színeket nem szívesen áldoznám be. Tehát az invisible shield sajnos nem opció
Viszont hasonlóan strapabíró fóliákat használ valaki? Skinomi, Spigen, hasonlók? Kinek mi a véleménye?
A másik, az a bumper, eddig elég sokan dícsérték a poetic bumpert, azt is megrendelem a fóliával együtt. Vagy van valami ami jobb azóta nála?
Köszi a segítséget előre is.
-
-
ilyen_85
senior tag
Nos elkezdtem összevadászni a bumpereket amik nekem tetszenek.
Jelenleg ez a három tetszik, bár a poetic borderline bumper 3 csillagos értékelése eléggé zavaró, alig több az 5 csillag mint az 1 :S
Google Nexus 4 (LG E960) Bumper Case - Black
Black - Google Nexus 4 Ringke Fusion The Best Selling Premium Hybrid Hard Case [Eco Package]
plusz 1 tpu
Square One [Mercury] Slim Fit Flexible TPU Case [Retail Package]
Fóliáknak még nem néztem utána
-
ilyen_85
senior tag
A fenébe... a lényeg maradt ki a hozzászólásból ... tehát a felsorolt bumperekről, vagy a tpu case-ről van valakinek gyakorlati tapasztalata, vagy rendelkezik esetleg valaki ilyennel?
-
-
ilyen_85
senior tag
válasz mrdavid #5656 üzenetére
fenébe
A fizikai paraméterei a toknak engem is érdekeltek volna, de sehol nem találtam még róla infót, nekem a poetic bumper jön be de tartok tőle, hogy nálam is ugy szét fog esni, ahogy pl. Amazon -on is irták az emberek.
Épp az előbb írta valaki hogy poetic -et használ, mennyi idős, neked nem válik szét a műanyag és a gumi szerű anyag?
Más:
Nekem most jelentette be a snapdragon battery guru app, hogy eleget tanult, s most már elkezdte a takarékoskodást. Pár nap múlva vissza kell néznem s megmutatja hogy megy a dolog.
Kíváncsi vagyok rá nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz sonique #5767 üzenetére
Én inkább megvárom az optimalizált változatot remélem sikerül jobban megcsinálni mint anno a real racing 2t a hox ra ott is szaggatott az elején, de egy két frissítés után remek volt. Nem úgy mint a most wanted. Az talán még most is szaggat (nexus 7 en pedig tökéletes... pedig ugyan az a soc ki érti ezt?)
-
ilyen_85
senior tag
válasz knyitogato #5839 üzenetére
Szia, én úgy tudom nem az eredeti, de egész jónak tűnik, a fólia témában még mindig nem jutottam előbbre, de a bumperből ez még a poetic lesz.
-
ilyen_85
senior tag
Pa rom-hoz:
a 4.2.2-höz fel KELL tenni az új baseband-et és a rádiót, különben szenzor hibákat kaphatsz, bár a leírás szerint biztosan lesznek gondok vele.
A pa rom 1 hsz-ban azt írja, hogy két forrásból tudod beszerezni, hivatalosan a google-től (fastboot-ból kell feltenni), vagy cwm-ben feltehető zipből.
Köszi a bumper ajánlást elég jól néz ki, én is, s még pár ember jelezte, hogy csatlakoznának, most akarok egy bumpert beszerezni. Eddig a poetic és egy hivatalos bumper hamisítvány van a beszerzési listámon, linkeltem is 100-150 hsz-al feljebb.
-
ilyen_85
senior tag
válasz DjTaRsY #6067 üzenetére
BUILDS STARTINGG FROM MARCH 2ND USE GOOGLES NEW 4.2.2 DRIVERS.
YOU MUST BE UP TO DATE REGARDING YOUR RADIO (AND BOOTLOADER)
OR ELSE NO 4.2.2 ROM WILL WORK FOR YOU.A március 2.-i verziótól kezdve a Google új 4.2.2-es drivereket használja. A rádió és BOOTLOADER -nek napra lesznek kell lennie vagy egy 4.2.2-es rom sem fog neked működni.
Nekem elég egyértelműnek tűnik....
Sheratan: A TWRP csak annyiban más, hogy a menü pontokat meg tudod érinteni, s nem a hangerő gombokkal kell kiválasztanod amit szeretnél.
Ettől még nem biztos hogy jobb lesz (főleg nem bkv-n rizikózni hogy eltalálod a kívánt dolog menüjét vagy valami mást sikerül csinálni a cwm-ben)
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz sonique #6109 üzenetére
a biztosabb kezelés bkv-n pedig nekem igenis egy feature xD
Ma is a 7E-n raktam fel a marcius 3.-ai PA-t, s bizony nem szerettem volna véletlen valami másra nyomni, miközben a sofőr épp kiéli magát a volán mögött...
ízlések és pofonok
A mai napon mindenkinek írok, aki írt nekem privit bumper rendelés ügyben, lesz 1.5 óra szabadidőm alvásra kevés, így nekiállok amazon-t regisztrálni, s megrendelni ami kell
-
ilyen_85
senior tag
-
-
ilyen_85
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813