- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
-
FüligJimmy
csendes tag
Möglássssuk. De inkább ez törjön, mint a teló.
Van tapasztaltod/tipped a gyári fóliáról? Meddig hagyjam? Igazából azt se tudom, hogy és mire érdemes cserélni. Ez az első tapizós telefonom.
Akksicseréről tapasztalat/infó?
Illetve még régebben írta az egyik fórumozó, hogy egy n4 szériában rosszul (?) rakták össze a kamerát és emiatt zörög, illetve behatárolt az élettartama. Erről vélemény/tapasztalat?
@Látod? Kellett neked válaszolni a hozzászólásomra, csak még több kérdést generálok.Bocs, Ntonee-nak ment volna a válasz
-
adabra
senior tag
Nekem is USA-ból jön majd N4, és itthon rendeltem egy eredeti LG töltőt. Ugye nem azt akarod mondani, hogy (ellentétben az S2-ével) ez sípol?
Van egy gagyi kínai töltőm, talán ilyen. Az tényleg sípol, de csak akkor ha be van dugva és nem tölt semmilyen eszközt. És valószínűleg a töltőfeszültség sem túl frankó, mert a Nexus One-om érintőképernyője meghülyül, ha ezzel töltöm (nem ott érzékeli az érintést, ahol valójában hozzáérek). Utálom is emiatt, csak végszükség esetén használom...
-
zezoka
őstag
-
gery2123
őstag
Vágom én hogy antenna, nfc.... De tudok rendelni olyat gyáriba amin rajta van, legyen 120 dollár. A garancia szerintem akkor úszik ha töröd a hátlapot, vagy nem? Na marha úgyis cserélni kell, akkor miért pont feketére? Félreértés ne essék, nekem bejon ez az összeállítás, csak egy kicsit megmozgatta a fantáziám :-D
-
madoxx
aktív tag
Egyelőre várat magára
Akit érdekel, hogy PA-n hogyan lehet PIE+Statusbar:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37936543 -
Kokufuu1986
tag
Nekem egy Desire S-em van, szegénynek már sok a baja... One vagy N4 lesz belőle. HTC-nél pontosan hogy van a garancia vesztés? Ha jól emlékszem, xda-n olvastam, hogy a bootloader állapota - LOCK - UNLOCKED - RELOCKED, és emiatt nem lehet nyomtalanul eltüntetni... vagy más is van?
Azért is érdekelne, mert a DS-emet már root-olva vettem, és tervezem ezt a One-nal is... -
FearTomi
őstag
Ne dramatizáljuk túl a helyzetét, teljesen érthető az amit mond. Miért választana házon belül mást, ha neki a N4-tetszik? Egyszerűen vagy megszokja a méretét a telefonnak, vagy vissza vált iPhone-ra. Kissebb méretű droidos telóra amúgy én sem váltanék, mert nincs olyan amin olyan döccenő mentesen futna a droid mint ezen.
-
TomPack
őstag
Kár, hogy a mobil tesztekben, tulajdonságokban nem elterjedt szokás a kijelzőidő ismertetése. Laptopoknál, meg táblagépeknél általában ott van az info, telóknál meg az ember járhat utána, pedig sokkal könnyebb lehetne az összehasonlítás, és a választás. Talán a gyártók is jobban észbekapnának, és minnél több Ma-t belepasszíroznának a gépekbe.
-
TomPack
őstag
Szerintem van ennél gyengébb akksiidő is. Xperia Ion-om jóval kevesebbet bírt azonos méretű kijelzővel, ugyanilyen intenzív használat mellett.
Mondjuk, az már lehet, hogy átlag alatti teljesítmény, ha délután 1-kor töltőre kellett dugni, ugyanígy
az N4 legalább kibírja estig. Szerintem ebből a szempontból sem kell szégyenkeznie. -
premete
veterán
Nálam átlagos, igaz, franco kernel/kipucolt rom/-50 mV undervolttal megy, így szinte azonos a fogyasztása, mint a többinek volt, azok is hasonló paraméterekkel, mint pl. az s3 volt (a hox például átlagon aluli volt nálam).
A Razr Maxx HD az elképzelhető, hogy háromszor ennyit tud (2x 1.5 Krait, csak ne lenne arany árban). -
TomPack
őstag
Nekem franco kernel van alatta. Ha nyomkodom, érzetre ugyanúgy bírja mint a gyàri, de készenlétben óràk alatt esik csak le egy szàzalékot... A gyàri szerintem sokkal jobban merült, de lehet csak azért, mert új volt a teló, 2-3 töltés utàn màr a paranoid figyelt rajta. 4 óra kijelzőt netezéssel kibír. Sebességben nàlam az antutu 19500-at írt. 1x futtattam csak le. A gyàri romra 17000 körüli pontot adott.
-
mumk1
addikt
Tudomásom szerint Angliába már használható hivatalosan is a Wallet.
Itthon a magyar kártyát ugyan engedi felvinni, de a fizetésnél hibával visszadobja. A Wallet indulásakor a Google adott ki egy prepaid kártyát, ajándék 10$-al, az még működött itthon is és sikeresen elhasználtam.Sajnos ezt a kártyát a Google már visszavonta.
@premete
Én megkajáltam a Burgerbe.
-
FearTomi
őstag
Aksi idő nekem átlag 26 óra. Most 14 óra után van 60%-on 2 és fél óra kijelző + sync, viber, whatsapp , Bike race , zenehallgatás, böngészés, 15 perc telefonálás, szóval sztem azért annyira nem rossz
Amúgy a kb. nekem is életem legjobb telefonja, a Nokia 3300-as, a Motorola E398 és a SE C902 után
Úgyhogy inkább azt mondom, hogy a legjobb androidos telefon amivel eddig találkoztam.
-
törölt tag
nem benéztem, én értettem az eredeti hsz-t, csak nekem úgy tűnt, hogy Keeper erre reagált, hogy a rootolás mit okoz.
Keeperv85: a rootolás nem okoz bootloader nyitást. a folyamat úgy néz ki, hogy előbb nyitja az ember a bootloadert, aztán mehet a root. viszont a toolkit, amit a legtöbben (kényelemből) használnak, az ezeknél mellékesen törli a telefon tartalmát is. ez egy plusz információ csak, azért hangoztatjuk többen itt, hogy nehogy valakit meglepetésként érjen. nem védeni akarom a toolkit-et, vagy ilyesmi.
-
szponzor
senior tag
FastTech-en is napi kb. 30 új termék jelenik meg, néha akad közte 1-2 töltő is. Nekem nincs semmi problémám az enyémmel a LED-et leszámítva, de azt egyrészt úgyis eltakarja a monitorom, másrészt meg a kisebbik verzión nincs is LED. A kupont meg érdemes használni, még ha nem is nagy összeget lehet vele spórolni.
-
szponzor
senior tag
Nekem a Large verzió van belőle, de ha újra rendelnék, akkor a kisebbet rendelném, mert azon nincs LED vagy legalábbis nem ilyen nagy, viszont a működésére semmi panasz nincs. Kicsit felmelegíti a telefont, de legalább olyan gyorsan tölt, mint USB-n keresztül és azóta jött a FastTech-hez új töltő, konkrétan ez! Igaz, hogy drágább, de ha beírod vásárláskor kuponnak, hogy TENOFF, akkor 5% kedvezmény.
-
mrdavid
aktív tag
azt mondod ?
akkor szerviz mi?
reméltem h ezt megúszom, igaz h gariztat az MM, de mire ezek megoldják... meg ugye nem állandó probléma ezért szerintem vernem kell majd az asztalt...
most fel tettem egy másik camera appot, kiváncsi vagyok, azt fogom használni, ha azzal egy hétig nem jön elő a nyüstölés alatt, akkor lehet h nem hardveres nem?:S
-
sonique
őstag
-
sonique
őstag
igen én is nezegettem amikor rendeltem a fekete börhatásut utánna par napra rá lett fekete titanium
szal legközelebb az jönnem gondoltam volna ilyen lavinát inditok el evvl a screen protector dologgal
de legelabb lesz valaszték mindenkinek köszi az ajanlásokat megnézem öket ..@twine
gondolom ingyenes verziot hasznalnad a toolkitböl
és 4.2.2 van már a tieden gyarilag mert az nem fog menni csak manuálisan vagy 1 fontal tamogatod a fejlesztöt a nexus 4 toolkitnél és kapsz kodot meg frissitheted arra ami tamogatja a 4.22 isnekem is ugye börhatésu van sztem ne fog ez lekopni nagyon
nekem annyi bajom van csak vele hogy a széleit nem sorlyázták le és igy elég fura@mcsabi84
igen sajnos a mai napon valami történt a goo.im szerverével mert rengeteg dev folder tünt el én is hasznaltam volna ma egy nexus7 hez de semmit nem tudtam letölteni
legtöbb rom és fileok elérhetetlenek
-
twine
veterán
süti nagyon a kis vas
Arról a feketéről kaptam valami e-mailt,ránéztem de nem "adja" annyira, mint ez az "ezüst"..Szerk:
Ha lekopik a bőrhatású dbrand ,azt hiszem meg is van mi lesz a következő vásárlásom
Ezen, ha végighúzod az ujjad /körmöd érzel barázdát,vagy sima a felület? -
törölt tag
nekem olyan másfél-két napot megy mostanában. eredetileg megvolt a 2+nap (EDGE-en), de amióta HSPA hálózaton használom, azóta kicsit többet fogyaszt. fényerő 10%-on, mert beltérben még így is túl fényes, és kültéren is látható. most 23 órája megy, még van 38%-om.
más: ez a TWRP miért jobb a CWM-nél? eddig nem volt semmi bajom a CWM-mel sem.
-
zorromoto
senior tag
pedig látod hogy van ilyen.
Akkor a fűszerezés: wifi on végig, fényerő nálam most nem autómata volt hanem olyan 35-40%-on ketyegett(nekem elég itthon). sync folyamatos, 1 gmail és 1 pop3 fiók 15 percenként, 2 db időjárás widget 15 és 30 percenként frissitve. 3G folyamatosan mellette ha a wifi elszálna.jah és kb 40 perc pofázás gsm-en.
hát ennyi
-
twine
veterán
Engem egy ilyen kép kielégít telefonnal...
A általatok emlegetett "fókuszproblémát" nem tapasztalom,,,,Nem akarok vitázni,,,Elhiszem hogy van,,és elhiszem hogy probléma,,,
Én eddig nem tapasztaltam vele problémát,,, akármikor fotóztam, mindig sikerült oda "lőni" a fókuszt ahova szerettem volna.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest