Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
XXLGSM.hu mennyire számít zugGSM boltnak? Telenor nem jöhet szóba, ott nem fogok előfizetést venni. Melyik itthoni üzletet javasoljátok? Kik a nagyobb üzletek? MM-ben még mindig nincs itthon?
-
törölt tag
válasz Aerodyn #12046 üzenetére
Nem tudtam, hogy a Telenor független készüléket árul. Ez összességében jó, mert osztrák MM-be 369 EUR. Az 110 ezer Ft. De ki is kell menni érte. Gondolom az 5 EUR postázás saját országán belülre vonatkozik. Viszont tőlem 50 km-re van a legközelebbi MM (gari esetére), a legközelebbi Telenor pedig 1 km-en belül.
Ez a Praktukum hogy is van? Letöltöttem a kártyás árlistát. Háromféle árat látok:
- Limit +Net és Limit ajánlat (1 év hűség) 124990 Ft
- Praktikum, Praktikum Ász, Praktikum +Net kártyás (hűség nélkül) 129990 Ft
- Listaár (hűség nélkül) 180990 Ft <- LOLHol nézted te a 123k-s árat? Nem a 129k-s verzióra gondolsz?
Az az eldobhatós történet?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Milyen sebességet szoktatok mérni nagy átlagban Bp-n és mondjuk Győrben? És azt milyen csomagban? Kíváncsi lennék erre a maximimális 42 Mbit-re.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Amarton #12480 üzenetére
CM jobb, mint a PA? N7-en nekem PA volt a best magasan, ezért kérdezem.
*PA = ParanoidAndroid ROM.
FearTomi:
"Sosem lesz olyan se a HTC ONE, se a S4 vanilla droiddal mint a Nexus..."
Szóval a Google "kiad" egy következő Nexus-t One és S4 név alatt, ami nem lesz jobb, mint az N4?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
N4 (True HD IPS Plus) mellett közvetlen látott már valaki N7-t (LED-backlit IPS LCD)? Nekem eddig minden eddig látott kijelző közül az N7 vitte a prímet színhűségben. N4-t jobbnak vagy rosszabbnak mondják/mondjátok? Csak más? Utóbbi esetet hogyan lehetne leírni?
-
törölt tag
Akinek van N4 és N7 lenne még egy kérdésem. Mi a helyzet a THD-s játékokkal? Tudtommal ezt csak Tegrás gépekre lehet telepíteni (N7). N4-en nem néznek ki olyan jól?
-
törölt tag
válasz gery2123 #12667 üzenetére
Az oké, de én én arra gondoltam, aki kipróbálta már.
N4: pl Shadowgun
N7: pl Shadowgun THDLáttam YT-n összehasonlító videókat, azon igen csak látszik a különbség. Arra gondoltam, hátha van aki esetleg játszott már ezzel, egymás mellett a gyakorlatban, a két készülékkel.
-
törölt tag
Telenornál már csak 118 785 Ft a netshop ár! Mennyire T-Mobile-os a Telenor? Náluk is ugrál az ár, vagy ha nem akcióznak, hanem szimplán csak csökken egy készülék ára, az náluk nem szokott össze-vissza (főleg felfelé) ugrálni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi a gyakorlati előnye és hátránya egymással szemben a CyanogenMod 10.1 és PranoidAndroid ROM-nak?
-
törölt tag
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, tartva attól, hogy félelmem nehogy beigazolódjon. Online megrendelés esetén vajon ki tudnak-e szolgálni kérdéssel. Félelmemet sajnos csak megerősíteni tudták, mert hogy nincs és semmilyen egyéb információval nem tudnak szolgálni, hogy a beszerzés mennyi időt venne igénybe. Így marad plusz hat ezer forintért a bolti vásárlás. El is kezdtem vidékről körbetelefonálni a környező üzleteket. Szerintetek (30-as hívószámkijelzéssel) felvette eddig bárki is a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz korpicschess #12844 üzenetére
Nem értem. Mind a kettőben 2GB van Én biztos nem cserélném el az N4-t S3 LTE-re. Eleve jócskán sz@rabb az XDA-s support az LTE verzióra. S4-en már elgondolkoznék, de csak ha egy árban lenne az N4-el. Bár lehet úgyis inkább az N4 mellett döntenék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor is kevesebb a support. Bár a 2GB vonzó lehet, ha az LTE annyira nem is. Megnehezíti a döntést. Jut eszembe, benéztem, mert S3 LTE-t cserélnél N4-re. Azt azonnal lépd meg! MIUI eddig minden készüléken borzadály volt. Mondjuk ez a ROM a design-ról szól, semmi másról, szóval nem panaszkodom. Főleg nem a nem megfelelő topicban.
-
-
törölt tag
válasz TomPack #12931 üzenetére
Dettó. Családban lévő Xperia U-ra, GB-ről ICS-re frissítettünk a Sony saját softwarével (PC Companion). T-Mobile-nél kértünk egy GB downgrade-t, hogy újra használható legyen a telefon. Isten óvjon minket a Sony-tól! XDA support is szinte nulla, talán ez sem véletlen (ámblokk a Sony készülékre).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor azt írjátok, hogy az S3/S4 laggol a Nexus 4-hez képest, az custom ROM esetén is tartja ezt az álláspontját?
-
törölt tag
Srácok! Hol most a legolcsóbb a N4 8GB Black dobozos, bontatlan, új? Az XXLGSM és a GSMHome olyanokkal operál, hogy 83k az OEM minden nélkül és 89k a dobozos. Ennél olcsóbban van valahol dobozos, ami megbízható üzlet?
-
törölt tag
Látom jó itt a kedv. Talán utolsó kérdésem mostanában. Ha az N4 (E960) 82k újonnan, mennyit adnátok egy GNex-ért (I9250), szintén újonnan?
-
törölt tag
Ezt már megnéztem a GSMArénán is, de Nexus-nál a tökéletesre hajazó optimalizáció miatt nem biztos, hogy kétszer gyorsabb a valóságban a kétszer gyorsabb készülék. Ettől függetlenül GNex elvetve, túl magas az ára, vagy csak az N4-é túl alacsony.
A ROM-okkal majd szépen elleszek, már csak egy Ringke Fusion tok fog kelleni. "Szerencsére" csak USA-nak van, tehát pár hétig vigyáznom kell rá. Remélem a Nérónak lesz holnap raktáron és remélem a 82k, ami tényleg új, bontatlant jelenti, mert akkor autóba fogok ülni.
w333: Ok.
LeadZeppelin: a "házi" support számomra annyi nem lenne mérvadó, mert még a Google készüléket sem stock ROM-al akarom használni. Azért pár napig kénytelen leszek, arra az esetre ha hibás. Nehezen fogom kibírni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor ma irány a Partnerogsm!
Nem tudom mitől bizsergek, volt már, használtam N7-t pár hónapig.
-
törölt tag
Nektek is kituremkedik a hatlapon az IMEI szam? Nem fog az lekopni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Apple notebookok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.