Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Félreérthető voltam. Awaiting for shippment és Awaiting delivery az, amire én gondoltam. Amíg az első van, addig nem adták még fel, ha a második, akkor meg feladták és várhatom, hogy megérkezzen. Az egyik termék január 19 lett rendelve. A másik csak 2 napja. Ezeknél Awaiting delivery van azóta. De akkor ezek szerint most meg kell várni az ünnepek végét.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Még szombat vasárnap munkanap és hétfőtől indul, de ott is szoktak már előtte szabadságot kivenni az utazások miatt, de február 7 előtt ne igazán várj reakciókat.
De ha átadták szállításra akkor az eladó azt nem tudja befolyásolni, nem igazán tud mit mondani neked.
Ne kívánd ezt: nem nagyon akarják shipping-ről delivery-re állítani, kapd meg aztán te jelzed hogy delivery, ha az eladó csinálná akkor az már gond lenne. Az legyen már kézbesített amit meg is kapunk.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Kértem egy hivatalos állásfoglalást az express one-tól, azt és mellé a google transelate-ről csatoltam képet. Ezt szerencsére végül elfogadta az aliexpress és kapok refundot a hiányzó termékről.
Viszont azóta leadott rendeléseket nem nagyon akarják shipping-ről delivery-re állítani más terméknél. Konkrétan 2 is van ilyen. Eladónak is írtam, az se reagál. Ha jól tudom nincs pedig még ünnep náluk.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
#csakszólok
#soseaddfeltegnap megjött két aliexpressről még 2021 októberben rendelt kis méretű csomagom
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
titán
válasz macilaci78 #180688 üzenetére
Csak a termék nettó ára, ahol a bruttó ár kiírás van ott le kell vonni a beszámított áfát.
De ha áfát kell számolni nálunk, akkor az áfa alapba már benne kell lenni a szállítási költségnek. -
farkas-j
őstag
válasz zeon.hu #180675 üzenetére
Típust nem ajánlok, de felhívom a figyelmedet arra, hogy a WiFi repeater minimum megfelezi a sávszélességet. Ha eltudnád kábelezni a netet az adott helyre, akkor egy WiFi accespoint-ot tudsz rátenni. Ez nem csökkenti a sávszélességet és stabilabb kapcsolatot eredményez. (Ha van esetleg használaton kívüli routered, azt be lehet konfigurálni vezetékes accespoint-nak.) Esetleg beruházol egy nem olcsó MESH rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
pooty
tag
Arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy ebayes rendelésnél mindig a posta fogja vámkezelni? pl Economy Shipping-et?
Mert hogy itt nem nagyon lehet válogatni a szállítási módok között. -
titán
válasz grizlisandor #180684 üzenetére
150 € értékig az eBay és az AliExpress beszedi az áfát, ha ennél több az értéke akkor már normál vámeljárás keretében a szállítónak fizeted. Eddig a határig vám sincs.
Az AliExpresnél a AliExpress Standard és AliExpress Saver esetén 98 % hogy nem lesz a posta kezelési díja, az eBay-nél nem tudod pontosan hogy milyen nyomkövetéssel küldik és nincs ilyen szállítás mint az Alin.
Természetesen ez a postai díj csak az EU-n kívülről származó nyomkövetési azonosítók esetén van. EU-n belüli eladóknál csak az áfa van. -
t72killer
titán
válasz ollie #180682 üzenetére
Esetleg az segít kicsit, hogyha 5GHz-et ad tovább, akkor 2.4-en egyel kevesebb a zavarforrás. És ha jól értelmezem számít a fogyasztó-repeater sebesség is: nem mind1, hogy biciklivel vagy gyalog mégy a vasútállomásra.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
zeon.hu
nagyúr
Mi az ajánlott wifi repeater, ami az 5 GHz-et szórja tovább?
Esetleg a 2.4-ből csinál 5 GHz-et.#?*@&!
-
titán
válasz grizlisandor #180671 üzenetére
150 €-ig nincs vám, az áfát meg kifizeted akkor amikor megveszed. Ennél a módnál kap egy EU-s feladású, általában belga postai azonosítót és ezért nem vonatkozik rá a postai vámolási folyamat, ezért nincs kezelési díj fizetés. Esetleg lassú lehet a szállítás annyi a hátránya.
-
vacs
veterán
válasz grizlisandor #180671 üzenetére
Jó eséllyel elkerüli a magyar postát, így minden egyéb költségtől mentes!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
#akció
Xiaomi Redmi AirDots 2
$8.24 (kb 2700 Ft)
Ingyenes AliExpress Saver Shipping-el!(^)(>.<)(^)
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
válasz Zsoleszhun #180647 üzenetére
Ezt a játékot amúgy sem értem nagyon.
A moneyhop legalább szórakoztató, de az akadozik gyakran vagy megakad.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
_q
addikt
Felhívtam, de nem vette fel. Az ügyfélszolgálat szerint meg 1 csomagot küldtek, abba kellett lenni 2 db kisebb csomagnak, de nekik arra nincs rálátásuk. Ezt igazolja is hogy 1 tracking number volt mind a két csomaghoz és az ali írja is hogy kombináltan küldték.
-
_q
addikt
Rendeltem aliról néhány percen belül 2 terméket, 2 külön eladótól, de mind a kettőt saver shipping-el. Az aliexpress ezt 1 kombinált csomagban küldte elvileg, az eredetileg 2 külön tracking number alá beszúrtak 1 tracking numbert, ami mind a kettő terméknél megegyezett. Tehát 2 terméket 1 kombinált csomagban küldték el.
Azonban én csak 1 terméket kaptam, 2. hiányzik. Nyitottam dispute-ot, de bizonyítékot akar az ali. Most itt komolyan mi a bizonyíték ? Elcseszte az ali erre meg most nem akar refundolni.One express-el is beszéltem, azt mondták ők nem tudnak mit csinálni, mert az ali intézi ilyenkor a kombinált csomag küldését. Ők ilyenkor 1 db csomagot kapnak amiben 2 terméknek kellene lenni.
Mit tudok tenni?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Neki is rendelkezésre áll ez az információ, még a szükséges címke és doksi is letölthető bármely Posta vagy logisztikai cég oldaláról.
Ha a liitokala akksiról van szó akkor nem is értem, több ilyent küldtek normál könyvelt postai küldeményként, pedig akkor is élt ez a szabályozás. Keress másik eladót, vagy esetleg EU-ból szállítót az nem repülővel hozzák.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Kérdeztem az eladót, hogy mit jelent a Seller's Shipping Method szállítás, ezt a választ írta:"Battery is a special goods by airmail,aliexpress itself have not shipping method can ship this battery to your country,but,we can use netherlands post to ship it to you,so,this is seller shipping method."
Ez most postán fizetős lesz?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
titán
válasz digitalentum #180652 üzenetére
Annyi idő amit a várható kézbesítésnél írtak. Még mindig ezt az oldalt. Ez majd akkor éled fel ha beérkezik a konténer és átadják a GLS-nek.
-
digitalentum
csendes tag
Ez a cucc Hongkong-ból kb. mikorra várható, hogy megérkezik hozzám (BangGood - Inclusive of VAT)? Milyen oldalt javasoltok a csomag követésére? LINK
[ Szerkesztve ]
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
gyapo11
őstag
Az biztos, hogy a 20 W-os uv-cső másodpercek alatt ontja az ózonszagot, az 5 W-os uv elemlámpánál ezt nem érzem. De elvileg talán lehet a lednek is 300 nm-nél rövidebb hullámhosszú fénye, nem tudom, leginkább 365 és hosszabbat látok.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
titán
válasz Janos250 #180648 üzenetére
Ez van: Shipment is held pending clarification of goods valuation. A DHL representative shall attempt to contact the importer for further clarification or proof of valuation if required by Customs.
Elméletben küldenek e-mail-t a hiányzó dolgok bekérése miatt, ha az akitől vásároltál jól adta meg az adataidat akkor meg is kapod.
Nem küldték vissza sehova.[ Szerkesztve ]
-
Janos250
őstag
Összesen ennyi információ van róla:
Tracking #: 5017198546
EuroPacketEz nem ebay, hanem a JLCPCB nyomtatott áramköri panel gyártó kínai cég, akiktől már többször rendeltem, mindig minden rendben ment, jó minőségű panelt küldtek olcsón, gyorsan. Most valamiért a németeknél akadozik.
Még ennyit tudok róla:
https://www.dhl.com/de-en/home/tracking/tracking-express.html?tracking-id=5017198546&submit=1&tid=expresstracking-de-22Közben még kiegészült ezzel:
2022/01/26 07:31:00 Uncontrollable Clearance Delay
2022/01/26 03:11:45 Clearance DelayAz amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
Janos250
őstag
Mi miatt mehetett vissza Lipcséből Hong Kongba? Meg fog érkezni?
"2022-01-25 19:47:41
Customs status updated
2022-01-25 19:47:00
Clearance Delay
2022-01-25 02:48:31
Clearance Delay
2022-01-25 01:06:00
Processed for clearance at LEIPZIG-DEU
2022-01-25 00:37:00
Arrived at Sort Facility LEIPZIG-DEU
2022-01-24 20:00:00
Uncontrollable Clearance DelayJLCPCB is clearing customs, no worry on customs clearance. Any questions, please contact support@jlcpcb.com.
2022-01-24 14:34:38
Customs status updated
2022-01-24 14:42:00
Departed Facility in HONG KONG-HKG
2022-01-24 12:20:00
Processed at HONG KONG-HKG
2022-01-23 19:28:48
Customs status updated
2022-01-23 16:23:00
Processed for clearance at LEIPZIG-DEU
2022-01-23 16:00:00
Clearance processing complete at LEIPZIG-DEU
2022-01-23 15:41:00
Arrived at Sort Facility LEIPZIG-DEU
2022-01-23 03:38:57
Customs status updated
2022-01-23 03:08:00
Departed Facility in FRANKFURT-DEU "Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Zsoleszhun #180640 üzenetére
Tudjuk-e, hogy ez valóban fertőtlenít, tényleg UV-val, vagy csak humbug?
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ezt innen megvehetem vajon, és ha igen akkor hogyan?
Mennyire valós ez? [link] -
spileraaa
senior tag
Aliexpress standard shippingel már 6 napja Magyarországon van de nem mozdul pedig előtte kb minden második nap jött róla új információ így nem tudom mikor érkezik meg Romániába ha ennyire lassúak de ez nem futár kellene hozza? azok hogy ilyen lassúak?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
gixxergabi
senior tag
Nekem csak az összecsomagoltat hozta express one.
A többivel a posta szivat.
Egyik 13dika óta a helyin van kézbesítésre átadva, 2x mentem be, de hülye indokokkal nem kaptam meg. Írtam ügyfélszolgálat, de az meg a szokásos sablon 30 nap van kivizsgálni... -
atiska007
senior tag
válasz kigyi_23 #180634 üzenetére
Aliexpress Selection Standard-el, január 14.-én rendelt csomagomat ma hozta az Express One
Azt kell mondjam, ez szép teljesítmény!AliExpress Saver Shipping-el, január 4.-én rendelt, 2db-os összevont csomag viszont még csak "Departure to country of destination" állapotban van
[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
kigyi_23
addikt
Standard-el rendeltem igen az elvileg Express One-os. Akkor lényegében mindegy, hogy egybe rakják vagy sem. Ez nekem még új nem nagyon rendeltem Kínából amióta megváltozott a rendszer. Régen bármelyik napon érkezhetett csomagom annyi volt úton folyamatosan Egy ideje lejöttem a szerről.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
titán
válasz kigyi_23 #180632 üzenetére
Ha összepakolják akkor az nem postai szállítású lesz és nem az a vámolás történik amire gondolsz, majd itt Budapesten a Cainiao logisztika pakolja össze miután át estek a vámos formai dolgokon és azt fogja szállítani az Express One.
Nincs összevárás, ha egyidőben (1-2 nap) kerülnek a logisztikára csak akkor lesz egybe rakva a több küldemény és csak azok amelyeket a Cainiao rendez.
A normál postai szállításút nem pakolják össze, azt eleve a eladó tenné meg, de akkor minden tőle van véve. -
kigyi_23
addikt
Jól összelogisztikázzák a rendeléseket ali-n Nem tudjátok nagyjából mennyi időt várnak össze rendelésekkel egy csomagba? Azt látom, hogy sorra ugyanazt a követési számot kapják ezért gondolom az ali összerakja majd egy fóliába az egészet, de tartok tőle, hogy a nagyobb pack már felkelti a vámosok figyelmét
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
spileraaa
senior tag
válasz citkar #180614 üzenetére
Többségében hallgatók a tanácsra de eleve sok helyen szoktam utána kérdezni így igen néha más tanácsára hallgatók!
De ennél csak itt kérdeztem rá és én is mondtam neki max valami gyerek játék cipő tartott ha kapsz de jah valószínűleg fel sem adják
Csak azért kérdeztem rá ha nekem nem hisz akkor ha le screnelem nektek hátha fog!
Bendegúz Erdély nem csak Székelyföldböl áll!
Amúgy azok még nálam is tényleg makacsabbak büszkék és mindenben okosabbnak hiszik magukat lásd oltás terén utolsók közt vannak![ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Beni2360
félisten
válasz HKorn #180617 üzenetére
Nézd meg ott az árát az már áfás. Csak áfával lehet már rendelni, vagy itthon afazzak.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dzsolo
senior tag
Én csak a Youtube prémiummal szenvedtem, de mióta az egész család elköltözött Indiába azóta nincs problémám vele. Spotify, youtube music számomra ugyan az, szóval elég az egyik, és jóval olcsóbb is az utobbi.
A defenderben nem bízom, bár az én gépemen az fut
Köszönöm az infókat. -
HKorn
veterán
20mm-es szilikon szíjat szeretnék rendelni, régebben Aliról rendeltem, de most ÁFA fizetés miatt nem tudom mennyire éri ez meg, tudtok esetleg ilyesmire tippet?
Köszi
Run&Ride
-
t72killer
titán
válasz tlala #180615 üzenetére
Köszi . Kisebbekről már találtam youtube vidit, abból is az jött le, hogy olcsó hús = híg lé . Megpróbálok keresni erre a konkrét példányra még, hátha ez elviselhető kategória.
-
veterán
válasz spileraaa #180610 üzenetére
Ha valami túl jó, hogy igaz legyen, akkor az vélhetően nem igaz.
Mondd meg a szomszédodnak (is), hogy ne rendeljen innen, átverés.
Vagy küldje el az anyósának, ha nem kedveli 😃
MOD
Egyébként rafkós módon ott van a paypal logó is az oldal alján, csak nem fizethetsz rajtuk keresztül[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
t72killer
titán
Mobiltelóhoz előtétlencséket próbált már valaki?
Ilyesmi kistelére gondoltam, 100mm effektív fókusz környékén:
-
spileraaa
senior tag
szomszédom akar innen rendelni menyire megbízható oldal?
vagy a termék menyire lehet jó? és honnan lenne a szállítás?https://www.marsttery.com/?language=ro&main_page=product_info&products_id=193
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz Dzsolo #180596 üzenetére
Decemberben vettem én is egy 1 éveset, egy hónap múlva, januárban már nem működött (az előző amit vettem, az mondjuk végig érvényes maradt). Ezért nem fogok fizetni.. Azóta a csak a Win Defendert használom. Én se találtam a múltkoriban eladót Ali-n, ebayen viszont van. Elvileg amúgy nem is árulhatnának ilyen kulcsokat, pláne nem ilyen kétes eredetűeket. Nyilván nem azért kerül tizedannyiba, mert akciós, hanem mert nem igazán legál
Spotify ugyanez. Amit régebben vettem, 6 hónapos, 1-2 hetente írni kellett az eladónak, hogy csináljon valamit, mert megint nem vagyok prémium csomagban (családi csomag, ilyenkor mindig átrakott másik "családba" és újra prémium voltam). 3 hónap után újat kellett vennem, mert azt írta az eladó, hogy annyiszor váltottam, hogy nem enged többet a rendszer. Vettem egy 3 hónaposat másik eladótól, másfél hónapig minden oké volt, aztán megint csak free csomagom volt. Írtam az eladónak, persze a store már megszűnt, így hiába is várnék bármilyen választ.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest