- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smith Ügynök
tag
Sziasztok!
Dhgate-ről ha Kínából rendelem DHL-lel, akkor vámmentes lesz a szállítás?
Tudja valaki?köszi
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz MittuDomain_ #171295 üzenetére
Hová vitték és kik ?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
őstag
válasz MittuDomain_ #171279 üzenetére
3 db 3D nyomtató?
Egy nem is elég? -
Ciccuka
veterán
Ez mennyire lehet jó forrasztó?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
-
törölt tag
Milyen 2 portos toltot ajanlotok, ami hozza a 3 eves de most meghalt blitzwolfom minoseget?
-
betyarr
veterán
ezekből a ladda akkukból lehet úgy rendelni az ikeából,hogy egy csomagban több 4db csomagos akku jöjjön egy postai díjért?mintha úgy rémlene,hogy nem lehet "combine shipping"-et kérni náluk.vagy de?
-
MittuDomain_
őstag
válasz fateless #171269 üzenetére
Nálam 4 év statisztikái, a trend nem túl bíztató:
2017: 137e
2018: 396e
2019: 447e
2020*: 541e (eddig!)*de a valódi költés 2020ban eddig 120e, mert elkezdtem vezetni az elárazott cuucok refundját ami visszajön /most én is meglepődtem, mennyi elárazásra rárepülök hátha alapon /, meg ha eladok pár dolgot.
Teszem hozá ebben minden külföldi rendelés benne van (qwertee pólók, fényképező + obik Amazon-ról, 3db 3D nyomtató + filamentek, stb.), de akkor is k sok...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Ra3
őstag
Hogy számoltad ki, beszoroztad a feldobott összeget a mai dollár árfolyammal? Mert 9 éve nagyon nem annyi volt mint most.
Nekem ~2700 dollár kevesebb mint 4 év alatt, de én is rendelek máshonnan is.
Ez nem is mind az enyém, egy jó részét már el is adtam, vagy alapból kérésre/eladásra rendeltem.Szerintem egyeltalán nem gáz, én ezt úgy veszem hogy egy csomót spórolok azon hogy nem kell a világbajnok áfát kicsengetni, meg felesleges dolokat se szoktam sűrűn venni, illetve ha hónapokig nincs használva akkor előbb-utóbb minimum árában eladom, de legtöbbször plusszos a vége.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
macilaci78
nagyúr
válasz gyapo11 #171274 üzenetére
Ő úgy spórol sokat a külföldi rendelésekkel, hogy sokat is költ mellette.
Én például nem rendelem meg 2$-ért sem a Xiaomi tollat, ahogyan itthon sem veszem 100 Ft-ért az eldobhatót, mert tele vagyok kényelmes tollakkal. Más meg mindent összevásárol, hogy legyen a tartaléknak is tartaléka.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gyapo11
őstag
Mivel egy kínai webshopból pont olyan egyszerű vásárolni mint egy itthoniból, viszont a kínai vagy ingyen vagy olcsóbban küldi, ráadásul fele-harmada az ára, ezért elég logikus, hogy még a 300 Ft-os cuccot is kintről veszem. Másrészt a villany-gáz-kuka-internet-víz-kaja minden évben többszöröse a kínai vásárlásoknak (nálam kb. tízszerese, nálad lehet hogy nagyságrendileg hasonló), és azt csak itt tudom fizetni, így már nem is olyan sok.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
kenand
veterán
válasz Savageboy #171257 üzenetére
LADDA tényleg sokkal jobb mint a LIDL/Aldi által forgalmazottak, azok feltöltés után 1-1 nappal már 0-án vannak ha nem használod őket...(pedig a reklám felirat egészen mást ígér....) és nem is bírnak sokat
(#171263) Mizsala
Előfordul, hogy fennakad és papírt kell küldeni, de 0-sal majd átjön.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
-
veterán
Huh, azt hiszem, rendeznem kell a soraimat.
Az aliexpress megint kinyomta a statisztikát amiben 1,322,533.66Ft a költésem 9 év alatt náluk. Mindez úgy, hogy a drágább dolgokat (tabletek, telefonok, okosórák, stb) rendre a gearbest, banggood, geekbuying és társai oldalakon veszem (régen meg a tinydeal és társain).
Csak néhány másik ilyen boltot néztem meg, és már 4M-nál járok 10 év alatt. Oké, hogy ajándékokat is, itthoni eszközöket, egyebeket is megveszünk kintről, de akkor is, ha mindet összeszámolnám, félmillió felett lennék éves szinten.
Ez már gáz.
Most arra jutottam, hogy ritkítom az idelátogatást, hogy ne vegyek meg minden vackot. Remélem, ti nem vagytok ilyen gázok...
Ez tíz év alatt egy autó áraBakker, hozzánéztem az ebayt és az amazont is, csak ebben a hónapban 87k (meg 167.000 fényképezőgéphez, de az külön tétel), 10 év távlatában meg még közel 3M, valamint a számítógépek, de azokat megint külön számolom.
Úkra elkezdem tételesen vezetni excelben, az korábban segített visszafogni...
Oké, most körbenéztem a lakásban, technikai eszközök, bútorok is, lakberendezési tárgyak innen vannak, de akkor is durva szembesülni a tükörképünkkel.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
sambenez
addikt
válasz vadasz70 #171266 üzenetére
Nekem ez vált be.
Baseus SUCH-01 -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Autóba keresnék befúvó rácsba csíptethető mágneses telefontartót, tudnátok segíteni kinek melyik vált be. Kicsit idegenkedek tőle mert a szellőzőrácsba nem vagyok biztos h nem ficcen le, vagy rosszul gondolom?
-
Bajgunar
aktív tag
válasz darkrock #171264 üzenetére
Igen. Ua.
Annyi, h ezen nincs "kampó".
Én direkt olyat kerestem, ne kelljen fűzögetni.
Csak beakasztod felül a függönybe.
Ali-ról csak annyi a bajom, h amit eddig ott rendeltem (ok ~4-5 cucc), az ilyen min. ~2+ hónap volt mire ideért! Ok, van ilyen ebay-ről is. De az általában 3-5 hét és itt.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Tim82
félisten
válasz Mizsala #171260 üzenetére
Akkor szerintem félreértesz valamit.
Nincsen kiskapus megoldás tudtommal, ugyanezt a nyomtatványt kell kitöltened és beküldened a postának, csak nyilván ha a rendelés értéke alapján nem számítanak fel (vagy elengedik) ÁFA-t, vámot, akkor nem fogsz fizetni semmit.
2018-ban volt utoljára hasonló esetem, akkor 39 USD-s rendelésemre (akkor aktuálisan 42 USD volt a "határ") ugyanezt a nyomtatványt kellett kitöltenem és beküldenem, a postát megjelölve, mint vámkezelőt. Mivel mellékeltem Paypal-bizonylatot a rendelésről és annak megfelelően töltöttem ki az árura vonatkozó részt is, nem kellett fizetnem érte semmit végül, a postai vámkezelés díját sem persze, ami a nyomtatványon fel van tüntetve.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mizsala
tag
-
Tim82
félisten
válasz Mizsala #171258 üzenetére
Itt tudod letölteni az oldalon az "egyszeri import vámkezelési megbízás" szövegrészre kattintva.
A jövőre nézve: az itteni összefoglalóból eljutottam a "külföldi rendelések" topikig, annak összefoglalóját átnézve megtaláltam a posta honlapjáról ezt a linket.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mizsala
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, ma kaptam egy sms-t és email-t is a postától, hogy vámkezelendő küldeményem érkezett. Meglepődtem, mert soha nem rendelek 20 dollár feletti értékben.
Találtam 2 rendelésemet, ami ugyanazon a nyomkövetési számon van, tehát a kedves kínai barátom összecsomagolta nekem egybe. Holott kétszer fizettem szállításért, de ez most mellékes.
Az egyik termék 8.80$ szállítással együtt a másik pedig 14.49$ szállítással együtt. Ha ezeket összeadom, kijön a 23.29$. Ez a 22 EUR határ alatt van.
Szerintem ezt nem kellett volna hogy megfogják, de mégis fenn akadt. Ez most mi? Csak bepróbálkoznak?
Néha olvasom ezt a topikot, és eszembe jutott hogy van ilyen formanyomtatvány, amivel hivatkozhatok hogy nem vagyok köteles a 10EUR alatti ÁFA tartalmat kifizetni.
Kerestem az összefoglalóban és a topik hozzászólások között is, de magát a nyomtatványt nem találom, amit el kellene küldenem nekik. Mindenhol csak azt találtam tanácsként, hogy ezt kell használni
Tudna valaki segíteni, hol van ez a formanyomtatvány?
Gondolom ha ezt megküldöm nekik a termékekről készült screenshottal, az elég lesz, hogy elengedjék.
Köszi előre is a segítséget! -
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
AA-AAA akkumulátor és töltő kombót keresek.
Egérbe, kontrollerbe kellenének az akkuk, így mindegy hogy hányszáz óra alatt töltenek fel, inkább az lenne fontos hogy minél tovább bírják, és minél több töltési ciklust kibírjanak. Nem akarok tűzveszélyes holmit sem kifogni, ezért inkább kérdezek
Örülnék annak is ha könnyen bővíthető lenne később az akku-szettem, további AA vagy AAA akukkal, amiket esetleg töltő nélkül meg lehet vásárolni.Első körben két töltőt szeretnék megvenni, nagyjából 8 darab AA akkuval.
Ismertek ilyen minőségibb terméket?
-
zsiz
őstag
Nekem ilyen karácsonyi világításból van itthon vagy 20-30 darab. Nagyon szép, meg jól néz ki, meg minden, csak elemmel nem lehet győzni. Kis fénnyel sokáig elmegy 3 ceruzaelemről, de persze az első pár estén a legszebb, mikor még új az elem benne. Valahogy át kellene alakítani őket telefontöltősre (kb 4 jut egy ablakba, így ennyi mehetne egy töltőről). Nincs valakinek ötlete rá?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
patomi
őstag
válasz gixxergabi #171244 üzenetére
Nagyon úgy tűnik. Gyári is csillióba került pedig.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #171247 üzenetére
Havi az szerintem irreális, hetivel simán megoldható lenne a töltés menedzselése.
Köszönöm, továbbítom ezeket.
-
Ciccuka
veterán
Az eredeti EcoCut Pro szépen egyenesre vágja. Már amennyiben az ablaktörlőlapát is minőségi volt.
A régi autóknál volt a jó, ott nem kellett az egész ablaktörlőlapátot kidobni, hanem elég volt egyszerűen az ablaktörlőlapátgumit kicserélni (mert ki lehetett).
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
A következő, viszonylag speciális igényre keresek kütyüt (hátha van valakinek tapasztalata):
- valamilyen övre akasztható vagy karkötő-szerű kivitel
- GPS koordinátákat tud valamilyen módon (pl. mobilnetes sim segítségével) távolról egy okostelefonra továbbítani, ha a telefonról lekérik (nem szükséges állandóan továbbítania, csak ha "megpingelik" a telefonról
- ebből adódik az, hogy megbízható okostelefonos app kellene hozzá
- lehetőleg hosszú üzemidő.Tulajdonképpen a "gyermek nyomkövetős karkötő/óra" felnőttek számára is elfogadható változatát keressük, mert jelen esetben egy agyvérzésből lábadozó (fizikailag jól lévő, ám komoly memóriagondokkal küszködő) rokon esetében könnyítené meg azt, hogy meg tudják keresni családtagjai arra az esetre, ha elkóborol (mivel nem lehet 0-24 órában vigyázni rá sajnos).
Előre is köszönöm.
-
8
senior tag
Egyszer volt ilyen vágóm, hullámosra vágta, pedig mindent a leírás szerint csináltam. Előtte 1 csíkot húzott az ablaktörlő, után ötvenet.
Ahogy itt ajánlották vegyél bosoko-t vagy ha nem sajnálod rá a pénzt akkor bosch-t. Nálam az SCT Hybrid is jól bírja, most is van ilyen, 40.000km után is jó.Arra érdemes figyelni, hogy ha gyárilag a régi típusú rugós (fémkeretes) lapátok valók az autódra, akkor sima aerodinamikussal nem válthatóak ki! Nagyon más a lapátnyomás eloszlása.
Vannak spec, retrofit aerodinamikus típusok (ezek sajnos általában elég drágák), illetve burkolt rugósok amik jobban néznek ki (pl sct hybrid), csak azzal lesz teljesértékű, csíkmentes, foltmentes, egyenletes és csöndes a törlés.[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
oszy
veterán
Köszönöm a sok ablaktörlős tapasztalt megosztást.
Elöl nekem is volt már bosch a régebbi autón, de az is hamar tönkrement. A mostanin valeo van, de pár hét után húz egy csíkot, de szerencsére ez nem a látótérben van. A hátsó is valeo, nem tudom miért ment ilyen hamar tönkre. De arra jutottam, hogy tényleg a törlőt érdemes venni, nem pedig ezeket a vágókat.Én is szoktam nedves törlőkendővel törölni a gumikat.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
őstag
válasz DeFranco #171230 üzenetére
Itt a pont Nedves törlővel szoktam végig húzni néhanapján az íveket, ha szelesebb idő van, mert olyankor rengeteg a por. Mostani autóm esőszenzoros, azt száraz időben kikapcsolom, de pl. esős időben hasznos, mert csak akkor töröl amikor érzékeli, hogy adott mennyiségű vízcsepp csücsül a szenzor hub-nál, így szárazon sosem töröl.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
veterán
válasz AndrewBlase #171228 üzenetére
Kamu, felesjtse el.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
edk-
őstag
Ez a webshop 110% kamu.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
denko
senior tag
sziasztok,
Éjszakai lámpára wcbe ( akkus) van valami best buy / valami kuponkód?
-
Ra3
őstag
válasz DeFranco #171230 üzenetére
Ez igaz, sokat számít az olyan apróság is hogy a kocsit hogy programozták. Egyszerű dolog, nekem ha szélvédőt mosok akkor pár mp-ig nyomja a folyadékot és csak utána kezd karistolni a lapát, sok kocsinál látom hogy egyből csinálja mikor még száraz az üveg.
Néha azért ha látom hogy sok a retek kitörlöm a lapát alól, meg időnként befújom ablakmosóval is.
2.5 éve vettem a kocsit használt Bosch lapáttal, 30ezret mentem vele, és még mindig hibátlan, csendes, nem csíkoz, ilyet veszek rá ha beadja a kulcsot megint.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
DeFranco
nagyúr
halkan jegyzem meg hogy ez a csíkozó ablaktörlő pont olyan mint a gyorsan elfogyó wc papír...
nyilván hamarabb lesz gatya az ablaktörlő ha az utcán áll az autó, a tulaja pedig annyit sem tesz meg hogy a lapát élére rakódó porcsíkon legalább átemelje a lapát indulás előtt, nem hogy még két mozdulattal lesöpörje a szélvédőről a rárakódott porréteget.
legális, csak akkor nem kell csodálkozni hogy a bosch lapát is beköhög fél év után, gyakorlatilag ennyi erővel 120-as csiszolópapírral is lehetne simogatni.
mindemellett a valeo is ki tud húzni éveket ha valaki rászán pár mozdulatot és vigyáz rá, nekem is 3-4 évet elment simán a valeo probléma nélkül.
ezek nélkül az infók nélkül meg tényleg kb. vak vezet világtalant a vitában.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Nekem 3 évese a bosch ablaktörlőim és egyik sem csíkoz, a normálisat kell megvenni 4+ezer forintért. Bosoko van a másik kocsin, 1 éves, az sem csíkoz.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Csabex #171220 üzenetére
Tavaly ilyenkor, mindenszentek-kor cseréltem én is az ablaktörlőimet Bosch-ra. Már most nyikorog, csíkoz. Szóval szerintem is szar. Ennyi pénzért meg pláne.
Ennyit a harmadáron vett leg-gagyibb tecsós is kibír.Ezt a webshopot ismeri valaki? Megbízható? Tesóm akarna innen rendel(tet)ni valamit, de én még nem is hallottam róla.
Miért mindig én???
-
őstag
válasz ztibor #171223 üzenetére
Ja nem is vita, csak hogy írtad keveset bír, aztán arra kaptam fel a fejem Közbe eladtam az autót velük és a mostanin is Bosch van, így lett behozva. Németeknek is bejön
Igazából a Bosoko-t nem ismerem, de a Bosch, hogy keveset bír azt nem hittem, bár manapság aztán mindenhol gyártanak mindent..."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
ztibor
senior tag
válasz Csabex #171220 üzenetére
Ezen nem érdemes vitázni, 15 éve nálam van az autó és az első 8-9 évben Bosch volt rajta a 11. kerületi Homasitából véve. 14 éve került 4500-ba a szett.
utána vettem a tescoban ilyen himihumi akcios vackokat, szerintem vagy 2 pár még mindig megvan mert annyira gáz volt
Az utóbbi pár évben van Bosoko, idén tavasszal cseréltem a második garnitúrára.
Legyen elég hogy nálam jobban teljesít töredék áron a Bosoko.[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Kocsiba keresek szivargyújtó bluetooth audió vevőt ami rendelkezik 3.5 jack kimenettel jó a hangminősége és van rajta usb port is, amit teló töltésre lehet használni. Melyik típus az ami vállalható ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
-
DJGABI
addikt
válasz Bajgunar #171213 üzenetére
bosoko tényleg jó, legalábbis totalcar-osok is ajánlják. nekem annyira nem vált be, a valeo valahogy jobban törölt, márkásat kb sose vettem, ja de egyszer tescoba bosch akciós volt, de az se váltotta meg a világot szerintem se, ráadásul hagyományos volt, ezek az íveltek százszor jobbak
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Bajgunar
aktív tag
Én ezt vettem nyáron ~700Ft-ért.
Egy vágásra király. De most cseréltem pont szerdán ablaktörlőket...
Másodikra már nem vágta le jól.
Na de ablaktörlőből sem veszek, csak ilyen 850 Ft-ost! Bőven király! Egy kibír egy tavasz-nyár szezont. Most cseréltem. Az király lesz nyár elejéig.
UA tudja, mint a 3500 ft-os!
Semmivel sem jobb a drága, mert 5x-ös áron van. Nem vettem észre semmi jobbat benne.
Sőt! Ugyanaz a gumi van benne!!! 10-8-ban igen. 1-2 más csak.
Bosoko -t vettem 850-ért, 700mm-est kúton.
Ugyan az némelyik bosch is, vertex meg valeo is. Echte ua, külalakra is, stb. Talán vmelyikben van több rögzítő fej.
Felesleges drágát venni.
Ami meg zavar. Nekem pl peugeot 307-em van. S nincs megkülönböztetve, h bal, jobb oldal. Ezek meg úgy vannak kialakítva, hogy a menetszél leszorítja.
Nah a 3500ft-os bosch is ugyan olyan sz@r. Egy irányú mind...
Vegyél inkább olcsóbb ablaktörlőt. Arra jó +1 vágásra. Aztán csere.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
DJGABI
addikt
Fillér szegzualizálás. Múltkor nekem mondjuk jól jött volna: utas oldalon a régit már levettem, kapkodtam, úgyhogy a patent nyilván eltörött, utólag néztem csak, ami otthon volt és fel akartam volna tenni nyilván vezető oldali, hosszabb volt. Na mondom remek, reggel meló, sem kedvem sem esélyem nem lesz venni, úgyhogy szakadó esőbe, ablaktörlő nélkül mehettem boltba lapátért.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Ciccuka
veterán
Egyébként, amiről én írtam az az eredeti
ECOCUT pro Wiper Blade Cutter
néha akciósHa szaggat, akkor ott más probléma is lehet.
Öreg az ablaktörlő lapátgumi, vagy nem megfelelő szögben áll vagy nem megfelelő lapát van benne.
Szaggathat akár a ablaktörlőmotor hibájából is.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Olyan ablaktörlőknél lehet jó, ahol csak az él sérült meg.
Az egyik sarkát nem fogja jól megcsinálni, marad némi sorja. Ha pedig a másik felülről is megpróbálod az eszközzel, akkor ott a sarkán túlvágja kicsit. Ilyen jobb minőségű lapátokat lehet így vagy úgy javítgatni (egy darabig még jó lehet talán), de sok jóra nem lehet számítani. Az él eltűnik és tompa lesz, így a tapadás/súrlódás is erősebb lesz, ami jobban hajlítgatja a tengelyénél, ezért könnyebben leválik a maradék él.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Ablaktörlőgumi "vágó" Ez pénzkidobás vagy van haszna?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
válasz gixxergabi #171199 üzenetére
Van értelme, de ezek mind ugyanolyan alapon működnek.
Ráz, csíp, főleg ha nem jól van felrakva, vagy nedves a nyak. Ettől függetlenül nekem bevált.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest