- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz nimfas #173397 üzenetére
Nekem épp ma fogyott ki az elem a TeckNet egérből.
3 hónap után, semmit nem csinált, új AA elem kellett bele.
Amúgy szeretem, halk, kézre áll... csak kéne még oldalra +2 gomb...
De a többi ajánlott egér, jóval drágább, mint ez volt.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
gyemipapa
senior tag
válasz nimfas #173397 üzenetére
Én [ILYET] használok, több mint egy éve, nagy, kézreálló, napi 4-6 óra használattal is csak kb. kéthetente kell tölteni. Gyors, érzékeny, rendszeresen játékra is használom, gyakorlatilag észre sem venni, hogy nem vezetékessel játszom. Semmi késleltetés. Nekem nagyon bevált, le nem cserélném.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
nimfas
addikt
válasz wwenigma #173385 üzenetére
Most néztem meg a Xioami egér videót, a 8 órás üzemtől nem volt elájulva, továbbá mondta a srác, hogy wireless módban csinál olyat, hogy nem ébred fel ha bekapcsolod a gépet. USB stick kihúz, visszadug.... próba 2.
De a minimális, szinte semmi késleltetéstől el volt ájulva.
Nekem egy "Picipuha" vezetékes egerem van, már lekopott róla a felirat félig, de egy jó wless egeret vennék ami méretben is legalább akkora...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
nagyúr
Üdv. Kollégák ez a "nixie óra" valami átverés lehet ennyiért? Alin 30k körül van.
#173394 Bendegúz98 : Csakhogy kb 1/3 ár. 70 napja bejegyzett domain, ha jól látom.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz pocokxx #173389 üzenetére
Nekem is volt ilyen és nagyon jó, de eladtam mert már nem kellett a vevő is meg van vele elégedve.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Segitseg kellene,olcso es jo hdmi switchet keresnek,2 eszkozt kuldenek a tv-m bemenetete.
[ Szerkesztve ]
-
Bajgunar
senior tag
válasz koxkids #173375 üzenetére
Az semmi...
Én ~jún. közepén "vettem" egy egér görgőt G9-be. Eladóval 'vitázok' ~2 hónapja, h ugyan már, de merre jár?.
Nov. 24-én elvileg beérkezett az országba.
Még mindíg sehol....
Okt. közepén vettem mástól. ~3 hét és itt volt.
? Jó, korrekt a srác. (eddig). Ő sem tudja hova lett... Visszautalja, ha nem jön. De megbeszéltük, h még várok kicsit.
Kedd-en szokta hozni postás a cuccokat. Meglátom, hoz e vmit.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
silvergod
őstag
nincs semmi gond a csomagoddal..folyamatosan mozgott 20. óta...még
Liege be van Belgiumban...mondjuk 20 napja ott áll,ha elindul...innen kb 2 hét még minimum[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz w.miki #173364 üzenetére
Xiaomi egér videó: [link]
8 óra akkuról pedig egy 900mAh-s Li-Ion akkupack van benne...Logitech G304/G305 inkabb amivel a videoban is hasonlitjak...egyebkent brutál elektronika van benne.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Ezen még ne legyél kiakadva. Szeptember elején rendeltem Alirol egy cipőt, pontosan szeptember 3.-án. Erre ők feladták október 5.-én...
Nyomkövető alapján:
- Október 8. Ningbo China, Október 14. Ningbo China, Október 27. Ningbo China, November 18. Ningbo China, December 15. Ningbo China....
És nem akarnak refundolni, mert 2021.03.01.ig kitolták a védelmet...pedig nekem az a cipő pont november elejére kellett volna...
LINING Official Store
[link]
Pedig nem egy kis bolt...[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Beni2360 #173367 üzenetére
Nekem ez a páros működik már 2 éve.
Sajnos a fejhallgató fejpántja megrepedezett kicsit reparálni kellett, de érezhető késése nincs.Ausdom AH3 aptX Low Latency Wireless Headphones Bluetooth 4.2 Over-Ear Foldable Bass Boosted Headset Lip Sync Sound for Gaming
Ugreen Bluetooth Transmitter 4.2 for TV Headphones PC APTX 3.5mm Aux Bluetooth Adapter Optical Audio Music Bluetooth Transmitter
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
pn4hvq
senior tag
válasz koxkids #173378 üzenetére
A PostNL FB oldalán üzenetben rá tudsz kérdezni, elég hamar szoktak válaszolni.
Én is azt tapasztaltam, hogy az elmúlt 1-2 hétben lassabb lett a csomagok mozgása. -
őstag
Sziasztok!
Van egy csomagom ami nagyon nem akar megérkezni..
LT388598916NL11.20-án rendeltem Aliról, de egy jó ideje nem akar megmozdulni, és a furcsaság, hogy a 10 nappal később rendelt csomagok már Budapesten vannak a postánál.
Lehet elkeveredett? -
CHIPman
nagyúr
válasz Ciccuka #173372 üzenetére
Wired/wireless switch
The Xiaomi gaming mouse has wired and 2.4G wireless two connection modes. The wired connection method is
selected during entertainment,which is more stable and the transmission speed is super fast.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Beni2360
félisten
válasz Digitalpimp #173370 üzenetére
Mondjuk nekem 7 m a vezeték és azt tanácsolták inkább az AVR-be dugjam. De a feleségem hallani sem akar erről.
Az új LG TV-n külön van kimenet fülesre és együtt a belsővel.
Még ilyen precízen nem ellenőriztem és van a hang beállításban szinkronizációs opció.
Csak egy ilyenem van de bőven megfelel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
válasz gyapo11 #173368 üzenetére
Sokszor az adásban is késik kicsit a hang, már többször észrevettem. Nem feltétlen a te technikádban van a hiba. Bebaxna, ha egy méteres vezeték darabon késne bármi is. Hacsak nem ellenállás anyagból van. Mondjuk akkor is csak halkabb lenne, de nem késne.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
gyapo11
őstag
válasz Beni2360 #173367 üzenetére
Az az érdekes, hogy még a vezeték is tud késni. Lg tv, scarton kapja a jelet a dvd felvevőből, és rca-n meg megy szintén a felvevőből a hang az erősítőbe. Ha a tv hangja is megy meg a hangfalak is, akkor visszhangos, ha valamelyiket lekapcsolom, akkor persze jó, egyenként mindkettő jó, csak a tv-ből nem jönnek mélyek. Fejhallgatóval egy nagyon kicsit lehet látni, hogy előbb mozog a száj és utána jön a hang, még éppen nem zavaró de már majdnem. A tv saját hangszórója tökéletesen időben szól. Ez egy lcd tv, előtte képcsöves Panasonicon néztem ugyanezzel a felállással, ott ez nem volt, pontosan időben szólt a hang az erősítőből is és a tv-ből is.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Beni2360
félisten
-
-
Beni2360
félisten
válasz #39868659 #173362 üzenetére
Akkor én feladtam az ajánlásokat.
Nekem azért nem késik a hang mert a vezetékes fejhallgató egy vevőbe van dugva és gondolom a két egység közt nincs késés vagy én nem veszem észre.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
w.miki
veterán
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
digitalentum
csendes tag
1.500,- Ft alatt nincs olyan BT cucc, ahol nem késik a hang.
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
Beni2360
félisten
válasz Metacska #173357 üzenetére
Minőség és 1500 Ft nem egyezik a kasszánál.
A minősége jó de az látszik az árán is.
Ezzel nem szabad spórolni szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz #39868659 #173354 üzenetére
Jogos mellé linkeltem, nekem olyan van ami mindkettőt tudja.
Ez a jó link
Én a vezetékes jó nagy kagylós fejhallgatómat dugom bele az LG TV meg nyomja már válogatás nélkül.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DJGABI
addikt
válasz dugesz77 #173342 üzenetére
NES/SNES-re simán elég kb bármi. Egy TV box igényesebb, alapból van háza, meg droidra kismillió emulátor van, de AML S905-re asszem egyszer láttam valami géming OS-t is. A kontroller már kérdésesebb. De PS4/XO megy Bluetooth-al, szerintem az a definitív. keretet mondjuk nem írt, de kb 20-asból áll meg ez is.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném az okostévém hangját BT fülesre továbbítani, hogy a család megzavarása nélkül tudjak esténként TV-ni. Vettem egy ilyen eszközt: [link]
Jack csatin keresztül hozza ki a hangot, és a TV USB csatlakozójáról vesz áramot. A cucc működik, de rettentően interferál. Van egy folyamatos alapzaj, sistergés, gyakorlatilag élvezhetetlen.
Vannak ennél minőségibb eszközök, esetleg tapasztalatból tud valaki ajánlani?
Köszönöm!
-
kenand
veterán
Banggood Cseh raktár EU priority mail milyen szolgáltatóval jön?
Nem jött meg, ez a csomagszám amit a Banggod utólag írt: A000092011250BD8, de nem posta, nem DPD.. -
tag
Szia.
Mi a store promo kód? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Erosito jack-jebe kellene egy bluetooth dongle, hogy neha agybol, telelefonrol lehessen nyomni egy kis youtube-ot.
Tudtok olcso/megbizhato termeket ajanlani? -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
vmi jó retro konzolra(mario, pacman, sonic, ilyesmi játékokra) van vmi bevált ötlet?
Van egy jó pár fajta ebből is természetesen.Köszi!
-
vottokar
senior tag
válasz gyapo11 #173332 üzenetére
Párásító. Anno fiam születésekor bepróbálkoztunk valami olcsó (10K körüli) párásítóval.
Ha nem tekertük fel a teljesítmény lófenét nem ért, Ha feltekertük öt perc után tocsogott körülötte minden a víztől, de akkor sem vitte fel a páratartalmat a szobában.
Fiam asztmás lett így vennünk kellett télre valamit (panellakás, fűtés indítás után gyakorlatilag porszáraz lesz a levegő )
Vettünk egy Boneco fenetudja hányast olyan 40000Ft felett. Ez óránként képes majdnem 1l vizet porlasztani szinte néma csendben egy vízcsepp nélkül. Sajnos ha csapvízzel van feltöltve, fehér por borít mindent egy óra alatt. Van hozzá valami vízszűrő-lágyító betét, de sajnos igen drága, és bár a gépkönyve cca. 1 hónapos élettartamot ígér neki, nálunk itt olyan vízköves a víz, hogy szűrőcsere után egy hét alatt megjelenik a finom fehér por.
De amúgy tökéletesen teszi a dolgát, (mérhetően és érzékelhetően). kicitromsavazom hetente és olyan, mint az új. Szerintem olyan hat éve vettük és azóta megy fűtési szezonban."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
-
tonyrulez
őstag
válasz jjeahh #173319 üzenetére
Ultrahangosom van, csapvíznél az a gond hogy benne lévő ásványi anyagokat is szétporlasztja, és emiatt fehér port is fúj ki, nem csak párát. Igaz most kevésbé csinál port mint tavaly.
kdavud86 "Ultrahangos parasito max illatositonak jo. Ha paratartalmat akarsz novelni, akkor erdemes tarcsas gepre beruhazni"
Hát nem tudom a smartmi milyen gyorsan párásít, nekünk egy 5literes tartályos van, reggeltől estig simán kiürül. És a páratartalom is rendesen felkúszik (nem gép szerint, hanem távolabb elhelyezett időjárásállomás szerint)
4 8 15 16 23 42
-
edk-
őstag
válasz tillatrilla #173321 üzenetére
A termosztát nagy hiszterézisének a problémája úgy oldaható meg, hogy minél közelebb tesszük a fűtőtesthez, amit szabályoz. Az enyémet a radiátor oldalára kellett akasszam, hogy ne lengjen a szoba hőmérséklete. Persze csak rádiós esetén oldható ez meg.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
gyapo11
őstag
válasz jjeahh #173324 üzenetére
Azt hiszem én a létező legkisebbet vettem, mikrousb-n lehet tápot adni, szépen fújdogálja a permetet. Próbára bakapcsoltam, a víz is elég szépen fogyott, mert 5 %-ot emelt a páratartalmon fél óra alatt, szóval szerintem az ultrahangos is működik, csak combos kell, mondjuk 5-10 W között fogyasszon. Nem árt ventilátorral szétfújni a ködöt, hogy a cseppeknek legyen idejük elpárologni és ne essenek le ott helyben. A csapvízben vízkő van, ami nem tűnik el, vagy a bútorokon lesz, vagy a lamellákon, mindkét helyről le kell szedni, ami plusz munka. Ennél jobb a klíma kondenzvíz, amiben nincsenek sók, tehát nyom nélkül párolog. Ioncserélt víz akkor jó, ha minden ion hidrogénre és OH gyökre van cserélve, tehát sómentes víz. A gyógyszertári desztillált is jó, csak az aranyárban van.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
spileraaa
senior tag
válasz jjeahh #173319 üzenetére
lehet nem illik de ha húgodnak szüksége van rá avasd be mond hogy te 40-50$ szántál volna ajándékra de annyiból nem jön ki
ha beszáll veszel neki egy ilyet és örülni fog nekién örülök hogy nem spóroltam mert utólag lehet úgyis e-hez a termékhez kötöttem volna ki
aki már sokat kipróbált és nekem is ajánlotta az tuti nem beszél a levegőbe hogy eddig ez ami a legjobban ami bevált a többi nem tudta jól megemelni a páratartalom értékétvagyis megspóroltam magamnak sok sok bosszankodást mert hogy nem párásít rendesen pluszba meg teli szórja a levegőt fehér porral ha ultrahangost veszek féláron
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Beni2360
félisten
-
törölt tag
Hali!
3D falmatricat keresek. Brick wall sticker a neve. Na, a helyzet az, hogy itthon 900-2000 Ft/db. Ilyen 70*77 centi körüli. Kint találtam nyolcezer helyen, de egyik sem fekete. Fekete passzolna a konyhába. Belga, spanyol, cseh vagy olasz raktárból kellene.
Pl: [link] , de EU raktárból csak fehér, zöld, anutám kedvenc színe a babakék stb. van csak. Találtok valahol feketét is? -
jjeahh
nagyúr
válasz kdavid86 #173322 üzenetére
Ez biztos? Mert a 4-5L méretűeknél azt írja 25-30 négyzetméteres szobába elég, sőt, van amelyiknél asszem 40-et ír, ráadásul a nagyrészük nem illóolaj-kompatibilis (?), amelyik az, ahhoz oda is van írva. Az, hogy egy 5 litres párásító nem jó párásítani, fura lenne, mivel pont erre szánták . Sajnos hosszú távú tapasztalat ezek szerint a topikban sincs az olcsóbb Deermákról, csak ezt találtam: [link] . Na de ha ennyire nem ajánljátok, akkor hanyagolom. Csak hát fura, hogy arra sehol egy cikkben sem térnek ki, hogy az ultrahangosak nem elegendőek páratartalmat növelni, inkább egyébb negatívumokat szoktak felsorolni, pl. vízkő por a bútorokon.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Telefon töltőt/ usb adaptert vagy mi a neve keresek.
Nincs nagy igény, 1 usb, 5V/2A - t tudjon, és ne gyújtsa fel a lakást (folyamatosan be lenne dugva) .
További előny lehet a lehető legkisebb méret és oldalt elhelyezett usb.
Van valami ami ajánlott és olcsó? -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a termosztáttal kapcsolatos válaszokat!! Egy 12éves Honeywell-t cseréltem le,persze van egy régebbi Computherm q7rf is,most is ez kapcsolja a kazánt.Sajnos a kínai hiába néz ki jól,1 fok hiszterézise van alapból,ezt csak felfelé lehet állítani.És léptetni is csak fokonként lehet. Aki megszokja a 0.2,vagy 0.5 hőingadozást,és a 0.5 lépéseket,annak a +/-1 fok sok. Vagy hűvösnek érezzük,vagy nagyon melegnek.Mindegy,elengedem ezt a dolgot. Veszek egy új q7-et,és rendben lesz minden.
Üdv: Attila
-
dan1
tag
Xiaomi Air Purifier 2c 80.49$ store promo kóddal!
LINK -
jjeahh
nagyúr
válasz sambenez #173318 üzenetére
Kösz! Ja, elhiszem, hogy jobb a smartmi, de ennyit nem szánok rá (ajándékba lenne húgomnak ). Ultrahangos érzékeny a csapvízre, ha gyakran takarítjuk? Nekem egy kis ultrahangos illóolajas Doterrám van, azt gyakran takarítom, egyelőre bírja, de előtte volt 3-4 olcsóbb 100-200ml ultrahangosom és azok mind nagyon hamar behaltak. Kár, hogy a mini Doterra kb. egyáltalán nem növeli a páratartalmat, ahhoz túl pici. Ha az ajándékba vásárolt párásító beválna, akkor magamnak is vennék majd egyet .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
sambenez
addikt
válasz jjeahh #173314 üzenetére
Nem tudom mit olvastál.
DE. A smartmiben nincs semmilyen szűrő. Van benne egy lassan forgó tárcsa amin több lamella van így nagyon nagy felületen tudja a vizet párologtatni. Szinte semmi hangja nincs. Ráadásul nem lesz tiszta vízcsepp minden a készülék körül és nem rakódik le az a hószerű vízkőfolt sem sehova. Ja, és még a levegőt is tisztítja miközben párologtat.
Plusz a csapvíz sem okoz neki gondot. Ha meg lerakódna a vízkő lamellákra a tárcsa teljesen szétszedhető, és egy ecetes áztatás után mintha új lenne. De ha neked jobban bejön az ultrahangos vedd azt. -
kenand
veterán
válasz tillatrilla #173303 üzenetére
Én is próbálkoztam kínaival, de nem jött be. Vegyél egy refurbished Tado-t , Ugyan kijelző csak akkor világít ha megnyomod, de webről, telefonról mindent állíthatsz, vehetsz hozzá okos szelepeket is.
Support segít, ha elakadsz. -
nagyúr
válasz Donki Hóte #173313 üzenetére
akkor változott, nekem csak -0,2
15-17 éve vettem"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dr.NX #173308 üzenetére
Közben elkezdtem utánnaolvasgatni és... meg vagyok lőve . Biztosan rosszabb az ultrahangos? Mert az olvasottak alapján mivel nincs mozgó forgó alkatrész, csendesebb, éjszaka nem zavaró és szűrőt sem kell cserélni benne, csak egyszerűen kitakarítani és kész. Gondolom az a hátránya, hogy kevésbé hatékony, de ha így is elég lenne és tartós, akkor... (?).
-
veterán
-
nagyúr
válasz Donki Hóte #173310 üzenetére
+0/-0,2
nincs +0,2°C"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
veterán
válasz #39868659 #173306 üzenetére
+1 javaslat a Computherm programozható termosztátokra. Nekünk is ilyen van (a Q7 RF verzió), szerintem teljesen jó, fél fokonként lehet állítani a be/ki kapcsolási hőmérsékletet.
A hiszterézise állítható is, tehát akár +/- 0,5, vagy +/- 0,2 fokra is lehet állítani a be és kikapcsolási tűrést.
A hőmérő résznek a pontossága is elég jó, nagyjából a valós hőmérsékletet mutatja, de ha lenne kalibrált hőmérőd, akkor lehet állítani bennük a hőmérsékletkijelzés pontosságát.
Igaz, hogy drágább, mint egy kínai termosztát, de a szolgáltatásai is jobbak
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nagyúr
itthon Computerm q7, 0,2°C-os tűrésre állítva
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
törölt tag
Computerm q7. 6000parszaz penz. 15 evente kibirhato szerintem. Bar a homersekletmeresi pontossag ezeknel +-0,5 °C ugyhogy pont baromi mindegy mit jelez ki tapasztald ki a kinait ala vagy fele mer es ennyi
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Szobatermosztátot gázkazánhoz (sima két vezetékes) vett már tőletek valaki itt? Vettem egyet [link] ,de 12év alatt hozzászoktunk a 0.5 tűrésű hőfokhoz,és ez nagyon furcsa,mivel 1 fok a játék. Amúgy eléggé jó,szép,tiszta kijelző,nagy számok,háttér-világítás,de ez az 1 fok,ezzel nem tudunk kibékülni. Lapos,falra szerelhető kivitelt keresek,nem süllyesztettet. Csak a kapcsolószál van,nincs fix hálózati feszültség. Tudom,hogy így könnyebb lenne a találat is,de sajnos nem így lett vezetékelve régen.Köszi előre is!
Üdv: Attila
-
spileraaa
senior tag
2 hete hasznalom es mindent penzt meger
de aki ajanlotta az elotte kiprobalta kb az osszes tipust es ez valot be mert ezt lehet csapvizel is
SMARTMI
(az ujabb generacio viszont tud nagyobb szobat is parasitani de az lattom mar elfogyot a smartmi 2)lengyel raktarbol nagyon hamar itt volt
es jelenleg is eleg jo arban van 1000 pontert vettem 10$ kupont anyival olcsobban vettemErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Van bevált párásító? Valamelyik Deerma? 15-max 20 négyzetméteres szobába elég a 2.5L verzió? Ami a legjobban aggaszt, hogy csak annál írja, hogy korrózióálló az anyaga, ezek szerint a többi Deerma normál csapvízzel nem használható, mert tönkremegy? Csak tisztított vizet szabad ezekbe tölteni, mint az illóolajas párologtatókba? Használja valamelyik típust valaki normál csapvízzel legalább fél éve folyamatosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest