Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senior tag
válasz varmi2 #143110 üzenetére
A pénzt a postásnak kell kifizetni átvételkor, 27% ÁFA + 3500 vámkezelési költség.
Jobban jársz, ha Priority Line szállítást választasz, a szállítás több, de akkor a vámolást a GearBest elintézi helyetted. Egyébként van Gearbest topik, és általában inkább az Amlogic alapú TV boxokat szokták itt ajánlani a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz varmi2 #147968 üzenetére
Pont ezen ment a vita pár éve a projektoros topicban, ott ugye jellemzően a hosszabb kábelek a menők, tehát egy gagyinál hamar kibukik, ha az gagyi. Megvolt ez a 3000Ft-os kábelem, mások meg jöttek a 10x-es árú kácsa és tsai kábelekkel, akkor felajánlottam asszem 150 ezrest, ha leülünk nála, én csak a kábelt viszem, 10 teszt műsor a kedvenc filmjével, a saját tévéjén, ahol már tudja, milyen zöld a fű, meg milyen kék az ég, és 10-ből csak 3x kell eltalálnia, melyik a saját, drága kábele... Na akkor csendben maradtak, előtte persze minden okos látta a különbséget a kábelek között.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Vertigo18
addikt
válasz varmi2 #160350 üzenetére
Kettő ilyenem van, semmi gondom velük. Hozzátenném, soha, egyetlen játékkal sem játszottam gamepaddal, C64-en nevelkedtem anno, ott Joystick volt, majd jött a bill+egér kombó. De, amióta nő felfelé a fia,m, egy csomó osztott képernyős co-op játéknál "leszorulok" a gép elől, így ÉN vagyok kénytelen elővenni a TV előtt a gamepadot. EZT viszonylag könnyen megszoktam. Van itthon két darab bontatlan Steam controllerem is, az egyiket egyszer megnéztem, de nagyon megrémített...
Hozzátenném: túl nagy igényeim sincsenek...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
maestro87
őstag
válasz varmi2 #160671 üzenetére
Az Edifier R980T a szaktopik szerint jobb és Emagnál 14 ezer szokott lenni akcióban.
De soudnbar-os topikban meg azt írják, hogy a soundbar jobb mint bármelyik 2.0 rendszer, ugyanis azokban nincs elég mély alacsonyabb hangerőn. Legalábbis valaki erre panaszkodott ott.
(#160677) farkas-j: HDMI ARC-on keresztül használod? Mert ismerősnek nem megy át ezen még a HD csatornák hangja sem. Sajnos a tesztek meg pont a lényeget nem írják, hogy milyen hangformátumokat támogat. -
szabifotos
senior tag
válasz varmi2 #167412 üzenetére
Mennyi a keret? Nekem Sabbat E12 Ultra van Geekbuying-ról. 18k
-
dugesz77
őstag
válasz varmi2 #167412 üzenetére
Jó párat vettem (7-8 félét biztosan) de nekem a QCY T5 jött be eddig a legjobban. Nekem sajnos a rendes fülberakatós verziók nyomták a fülemet ez nem. Hangja is jó. Ezen az oldalon találsz teszteket.
-
válasz varmi2 #171031 üzenetére
Az megvan, hogy az Aliexpress egy piactér, mint az eBay, és sok tíz/százezer eladó árul ott? Szerinted mindegyiknek lesz EU-s raktára? Hát nem. Sőt, alig néhánynak lesz csak, és ott is korlátozott lesz a raktárkészlet. Nem is értem hogy jutottál olyan következtetésre, hogy majd minden jön az EU-ból.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Remekelek28
őstag
válasz varmi2 #173117 üzenetére
Több helyre is szeretnék. Igy gazdaságosabb lenne a solar. Minimális szinten szeretem tartani az áramfogyasztást. És ez azért csak egy diszkellék a tényleges világitást nem ez fogja megoldani. Ott a nagy erkélyem ki tudom vezetni a solart.
Igy mindenképp érdekelne egy hasonlo ebeyes led.[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz varmi2 #174504 üzenetére
Nem nehéz találni.
De van az official storeban is néhány.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz varmi2 #175577 üzenetére
Valami pici, rövid, jól világító zseblámpa (3000K-4500K körüli) + tartó (flashlight bike mount)
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest