Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Astra kalandok @Első rész
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz 1stVikman #136090 üzenetére
Ebből vettek már többen is, ha a milliméteres pontosság elég, vehetsz bátran.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz 1stVikman #136518 üzenetére
Igen ahogyan Donki Hóte írta csak számíts arra, hogy a paypal levon a pénzből mert ez már nem vásárlásos visszautalás ha a kereskedő utalja. Én onnan költöttem el a befolyt pénzt. Hogy a bankkártyádra hogyan kerül vissza azt a paypal topikban kérdezd. Én nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kigyi_23
addikt
válasz 1stVikman #136527 üzenetére
Csak akkor kerül a kártyára, ha refund tehát onnan lett fizetve a paypal-on keresztül. Különben csak a paypal-on jelenik meg adott valutában amiben küldi. Ha ilyen valutában fizetsz valahol paypal-al akkor levonja majd ezt az összeget a paypalról a többit kártyáról. Szerintem ezzek ezt kiveséztük ne offoljunk tovább.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
WestBam
senior tag
válasz 1stVikman #140681 üzenetére
Gyere át az Elemlámpa, zseblámpa topikba. Esetleg nézd meg a blogom, az ezekről szól
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
dugesz77
őstag
válasz 1stVikman #140681 üzenetére
Az Li- 500-as legnagyobb előnye,hogy tud kisütni is. Így elérhető rajta a kapacitás teszt amit regeneráló töltésnek is lehet használni illetve a 4x1A töltés. Kis gyengéje,hogy a NICD és NIMH akkukhoz nem 100%-os . A töltés végén érdemes kivenni belőle az akkukat ,mert bent hagyva csepptöltésre vált és kicsit erőszakosan csinálja.
A kisebb sorozatok nem tudnak kisütni. Mindenki mérlegelje megéri-e neki a többlet kiadás/többlet tudás[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz 1stVikman #140717 üzenetére
nem gondolom hogy "komoly" telefon kellene neki, én sem beszélgetek soha dosztojevszkijről vagy az empiriokriticizmus korlátairól a telefonommal mégis működik vele a kamera.
de még csak erős telefon se kellhet mert minek, nem unreal4-el renderel kiterjesztett valóságot a kamera 4 képére
-
jjeahh
nagyúr
válasz 1stVikman #140947 üzenetére
Dresslilyn mostanság gyakran van kupon rá
HKorn: Nincs régi laptopod használaton kívül? Nekem volt egy, az akkuját szétszedtem, 5 vagy 6db 18650 cella volt benne, lemértem és tökéletesen működnek...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ace22
tag
válasz 1stVikman #140944 üzenetére
Utorch V8 CREE XPL (Convoy S2+ klón, 5 üzemmód, hiába, ami jó, azt koppintják):
$4.99 kupon kód: GBexhf43
-
WestBam
senior tag
válasz 1stVikman #140947 üzenetére
Úgy egy évre vetítve mondom a 10$-t. Néha felviszik, hogy kuponos vagy flash sale legyen, de 10$ a "normál ára".
@Dyde
Ez egyel gyengébb mint a legerősebb. De ez sem rossz ám!@hugi0
18650 lítium-ion akkuról megy, 6500-7000K közt van a színhőmérséklete, vagyis hidegfehér.
-engem is megelőztek@HKorn
Na az a 7$-os ár, az igazi akció volt, gondolom pár darab volt csak.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
kano
nagyúr
válasz 1stVikman #142873 üzenetére
Én is nagyon gondolkodtam, hogy veszek, de itthon is van jófogáson 6k-ért. Nem éri meg kintről rendelni...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz 1stVikman #142931 üzenetére
Akinek van posta, de aki találkozik személyesen az eladóval annak 6k.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Beni2360
félisten
válasz 1stVikman #146255 üzenetére
Hát én vettem és mivel kis kezem van és az ujjaim rövidek kényelmetlen elérni a görgőt. Amúgy jó kidolgozás kellemes fogás és a felülete is ideális.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kovisoft
őstag
Nekem egy ilyen Havit vertikális egerem van, én alapvetően meg vagyok vele elégedve, kényelmes használni. Negatívumként annyit tudnék megemlíteni, hogy a görgő lehetne előrébb is, mert elég hosszúak az ujjaim. Ezenkívül jobb lenne gumírozott borítással.
-
DeFranco
nagyúr
talán egy hónapja használom az enyémet, kicsi a kezem de így is kényelmes, szerintem jó egér, nekem bevált. irodai munkára használom, arra tökéletes, szerintem játszani, fps-ezni a kialakítása miatt nem lenne az annyira nem tudsz vele hirtelen és pontos lenni mint egy hagyományos egérrel.
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
Én ilyet használok évek óta. (Csak jobbosat, hirtelen ezt a balosat találtam)
Sok ergonomikus egeret vettem már, és mindig ennél álltam meg. Van fogása a hosszabb ujjaim számára, a gombok és a görgő sokáig bírják és pontos is. Egyszerű mint a faék és pontos.
Sokféle márka név vagy szöveg alatt hirdetik ezt a designt, vettem már több helyről többet is, létezik belőle jobbos és balos is, bejövős.
[ Szerkesztve ]
-
ace22
tag
válasz 1stVikman #148890 üzenetére
Teljesen jó! Az átlátszatlan lap csak az UV fényt engedi át, enélkül van lilás-kékes árnyalata is. A szűrővel 365nm-es "fekete fény" jön csak ki a lámpából.
Elég erős, nappali fényben is használható a szokásos kisüléses csöveken alapuló UV lámpákkal szemben. Éppen ezért nem javaslom, hogy belenézz. Vizsgálandó tárgyról 3-4 másodpercnyi idő alatt visszaverődő fény nem károsítja a szemed (ezalatt megnézel 10 bankjegyet).
A GB-n volt akciós, kb. $14 volt szállítással.
-
Samus
addikt
válasz 1stVikman #160154 üzenetére
Ez nem mostanában van így, hanem minimum két éve, a processing time meg kb. indulás óta.
A Snapshot nagyon jó dolog, az akkori hirdetést látod, akkori paraméterekkel, amikor megvetted. Ha az eladó trükközne, például akkor 5 darabot hirdetett/csomag, Te pedig csak négyet kapsz, mert időközben megváltozott a hirdetés, a snapshot igazolás, hogy akkoriban tényleg az volt a felállás, ami. Vita esetén komoly fegyvertény. Az értesítési link nem változik meg, a termék ugyanúgy a régi linkről érhető el, csak itt nincs verziókövetés, mint eBay-en.
A visszaszámlálás nem azt jelenti, hogy annyi idő múlva fogja feladni, hanem hogy annyi ideje van feladni. Ha ez nem jön össze (lehet hosszabbítani), akkor automatikusan törlődik a rendelés, és megy a refund (ez egyébként pont le van írva a visszaszámlálás alatt).
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
gyemipapa
senior tag
válasz 1stVikman #162284 üzenetére
"Meghálálja". :-) De hát nekem töltés nélkül is hálás, hova hálálkodjon még. :-)
Persze akinek eleve nehezen indul az autója, többször kell önindítózni, ott merülhet, de akkor meg a hiba forrását kellene elhárítani, javítani.
Telefon töltéséhez én egy olyan szivargyújtós elosztót használok, amin van USB is.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Szoszo94
őstag
válasz 1stVikman #162295 üzenetére
QC4 kellett, használom is sűrűn, nem melegszik fel és egész kicsit lóg ki a foglalatból a normál töltőkhöz képest. Volt, mikor egyszerre két eszköz volt rajta és nem forrósodott, úgyhogy én ezt mindenképp tudom ajánlani
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #162295 üzenetére
Végül megrendeltem a Blitzwolf bw-sd6 szivargyújtótöltőt.
Hosszas keresgélés után emellett döntöttem. Kuponnal 6,99$ lett az ára, +0,20$ biztosítás.Köszönöm Szoszo94-nek, Imy-nek, + aki segíteni próbált.
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest