-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz UberMutant #133284 üzenetére
Khm.
A lány elég érdekes módját választotta a pénzkeresésnek, bár még mindig jobb, mint sugar daddy-ket hajtani.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
veterán
válasz Pttypang #133268 üzenetére
Nem egészen világos, hogy az egész cuccot keresed, vagy csak a végén lévő kapcsos részt, de ha itt szétnézel, akkor biztosan megtalálod, amit keresel
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
erdey_a
addikt
-
veterán
Azta! Ilyen műmelleket rég nem láttam! Tudom, hogy náluk ez divat, de ez már akkor is túlzás. Két évtized és rendszeres látogatója lesz az ortopédiának a gerincbántalmak miatt...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Beni2360
félisten
válasz w.miki #133274 üzenetére
Igen látható csak nem minden szögből. TF panel.
Én még az Aldiban vettem vagy 1.5 éve.az másik volt.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hodostamas
addikt
Légnyomás adatokat rögzíti és figyeli a változást. Felfele, lefele trendből megsaccolja hogy esni fog vagy nem.[link]
-
Beni2360
félisten
válasz Pttypang #133268 üzenetére
Egy kisebb
Egy nagyobb
Ha ilyenre gondoltál.
Mindkettő úton van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ghard
őstag
válasz tonyrulez #133288 üzenetére
Fel van töltve rá az előző év/évek időjárás adata. Ebből mutatja, hogy lesz-e felhő vagy sem Dísznek jó.
Még egy komoly számításokon alapuló 30 napos előrejelzés is nagyon bizonytalan. -
Saccco
nagyúr
válasz shaddy1027 #133290 üzenetére
Még a végén a korábban shipped állású cuccok kijöttek?!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
shaddy1027
tag
Banggood-ról csak megérkezett a két 3Ft-os termék:
Ezen az órán már lehet állítani a fényerősséget 3 fokozatban és nincs rajta KITT villogása.
Hangszóró pedig amilyen kicsi, olyan erős a hangereje, nem gondoltam volna ilyen jó kis cucc lesz. Telefonon kijelzi az aksi szintjét és rögtön kapcsolódik az eszközökkel.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
olddog
tag
Bemutatta a telefont? Nem emlékszem pontosan...
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
Tibko8
senior tag
Ma érkezett meg a csodaszivacsok valami jó tanács a használtához?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
MarioAna
senior tag
ilyen tracking szerintetek lehet valós?
2018-08-30 16:42
In Transit, Arrived at HUNGARY
2018-08-29 19:45
In Transit, Dispatch Out From Transit
2018-08-28 21:56
In Transit, Arrived at Transit
2018-08-27 15:34
In Transit, Arrived at HKGElvileg 1 nap alatt ideért HKG-ből, cserébe 20 napja csücsül az itthoni elosztóban
-
bul07
nagyúr
válasz Truman #133278 üzenetére
Éjjeli fények is jó
Tényleg sok a "szemét" világítása, még a háta mögé is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Truman
senior tag
Annyiért nagyon jó ár. Én már vettem ezt a típust. Hátránya hogy marha nagy fénye van. Így akit zavar, hálószobában nem ajánlott a használata (max éjjeli szekrényen elemről üzemeltetve, így csak akkor világít ha megnyomjuk a tetejét. )
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
bul07
nagyúr
Nekem bejött ez az óra
Bár elég nagy "szemét" fénye van, értem ez alatt hogy sötétben is elég sok világosságot csinálKérdés azokhoz akiknek van
A hőmérséklet trend folyamatosan villogva jelenik meg, mint kit lámpája
Elégé zavar, nem lehet valahogy fixre állítani
Ebben a videóban innen a bal alsó Temperatura Trend(#133275) ben-ga
Ha USB-vel van a tápellátás megoldva akkor folyamatosan világít
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
w.miki
veterán
Digoo DG-C3 Óra Wireless Color Backlit USB Hygrometer Thermometer Weather Forecast Station Alarm Clock
kupon: 50DGC3
kupon ár: 4,99$
CN raktár, Free Shippinget választva elfogadta a kupont. A reklámja szerint éjjel - nappal látható. Konnektorba dugva.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
8
senior tag
[zapals.com]
L8STAR BM30 Quad Band Bluetooth Mini Phone Wireless Bluetooth Dialer Headset
$13.99 = 3.895.-Ft
free shippingHa valaki rendel, legyen szíves viselés közbeni szelfit ide betolni
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Breki
veterán
válasz Salex1 #133250 üzenetére
Nekem ezek ma jöttek meg.
Ugreen USB C Cable for Xiaomi Mi 8 2.4A USB Type C Cable Fast Charge Data Cable for Samsung Galaxy S9 Nintend Switch USB Charger
Aug. 28-i rendelés.
TIEGEM USB Type C Cable UBS-C 3A Fast Charging Type-C Cable Sync Data Cable for Samsung Note 8/S8 Nexus 6P 5X Nintendo Switch
Augusztus 21.-i
Utóbbi cégről itt keveset olvasok, de máshol nagyon jókat írnak róla és nagyon minőséginek tűnnek a töltői is!
Még egy ilyet várok.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
kenand
veterán
válasz tupacamaru #133216 üzenetére
Pontos típust nem ismerem, de a,márkából volt nálunk 2 másik típus, szépen teszik a dolgukat
-
veterán
Keresnék kulcstartó szalagra való kapcsot, csiptetőt, valami erősebb verziót, ami kibírja, ha pár helyen beakad néha vagy hasonló.
Vagyis egy nyakbaakasztó kapcsos-forgó részéről lenne szó.Everybody lies.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Családi igényre rendeltem mi Band 3-ast, de kell még, mennyi idő után érdemes rendelni a következőt? Vagy a feladás után már nyugodtan rendelhetek? Nem akarom, hogy egy csomagba kerüljenek, nehogy megakadjon vámos barátainknál.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Saccco
nagyúr
válasz kory24 #133263 üzenetére
Igen.
Ha érdekelnek a töltők, itt van a halálfejes tábla. Ez alapján lehet normális töltőt választani.
UGreen, Blitzwolf, Orico a jobbak közé tartoznak, még az Aukey és a Tronsmart is.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
8
senior tag
válasz zeon.hu #133255 üzenetére
Ja, hát gondolom visszajelzést akarnak gyűjteni ezzel a promóval, és az nem igazán hatékony a nepperek 100-200db-os rendeléseivel
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Saccco
nagyúr
válasz erdey_a #133254 üzenetére
Ugreen 5V 2.1A USB - kicsit többet is tud.
ORICO Mobile Phone Charger 5V1A5W/5V2A10W - kisebb/nagyobb.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
nagyúr
Sziasztok! Keresek pár dolgot, remélem tudtok segíteni
1) E14 led izzó, RGB kéne, éjjeliszekrény lámpába. Appal vagy távval legyen módosítható a szín és a fényerő, mindegy melyik, minél olcsóbb annál jobb (2 db izzó kell)
2) E27 led izzó, a corn kialakítás jöhet, pincébe kell igazából, minél erősebb annál jobb (de azért ne menjen az élettartam rovására annyira, hogy 2 hónap után kiég)
3) USB-c otg kábel, ebból a ugreen ajánlott?
Előre is köszi.
-
erdey_a
addikt
szupiolcsó töltőfej kellene a xiaomi borotvához. nem kell semmi csicsa, csak tudjon 1A-t háztűz nélkül.
Mit ajánlotok?Vérboci
-
8
senior tag
[AliExpress]
Bővült a múltkori bőrös kábelek színválasztéka és olcsóbb is lett, árak ali appban:
MicroUSB bőr kábel 1m kék $0.67 = 186.-Ft
Lightning bőr kábel 1m barna $0.65 = 181.-Ft
-
Salex1
őstag
Type C kábelt tudnátok ajánlani, lehetőleg olyat ami gyorsan megjön? 2A-es jó lenne.
-
kmarci25
veterán
Oké, mindenkinek köszönöm, most már legalább tisztán látok!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
akos727
senior tag
Sziasztok, ebay/ali/bg/gb valamelyiken van eppen joarasitott type c kabel? Koszi
-
8
senior tag
válasz kmarci25 #133234 üzenetére
Az alaplapi kimented eszerint csak digitális DVI jelet tud, ezt még külön át kell alakítanod analóg vga jellé, így egy egyszerű csatlakozó-átalakító nem elég, digitális-analóg konverter is kell, amit egy ezresért nem fogsz kapni sajnos.
Szerk: Ja látom már írták előttem. HDMI közbeiktatással valóban olcsóbb lehet, mert HDMI-VGA átalakító elterjedtebb.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
-
varmi2
nagyúr
válasz kmarci25 #133240 üzenetére
Rossz a gondolatmeneted. Az alaplapon kimenet van, a monitoron bemenet. Tehát neked dvi-d-ből kell d-sub, és nem fordítva.
Ez esetleg jó lehet. De garanciát nem vállal senki.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
kmarci25
veterán
válasz gyulazsolti #133242 üzenetére
Akkor ha jól értem ez kéne nekem: Delock DVI-D24+1 apa / VGA anya átalakító. 9000-ért. Remek.
Azért köszönöm a segítséget mindenkinek! Legalább nem költöttem el feleslegesen a pénzem."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
GZoli7
senior tag
Erre figyelj:
A DVI szabvány az alábbi négy szabványt tartalmazza.
DVI-A Analóg jelátvitel kizárólagosan, ebben az esetben egy megfelelő DVI - D-SUB szabvány átalakítóval hagyományos monitorokon is használható.
DVI-D csak digitális jelátvitelt tesz lehetővé
DVI-I mindkét jelátviteli szabványt támogatja.
DVI-M1 Mindhárom szabványt támogatja USB átvitellel kiegészítve.Nem mindegyiken van kivezetve az analóg jel a vga-hoz.
Lehet, hogy csak aktív (drága) átalakítóval fog menni. -
kmarci25
veterán
válasz ANOka #133238 üzenetére
Nekem egy olyan monitorom van, amin VGA kimenet van, az alaplapba pedig DVI megy bele (csak). Tehát a VGA-ból szeretnék DVI-t csinálni. Van egy átalakítóm, ami a VGA-t tudja fogadni (tehát ott "lukak" vannak ), a másik felén, a DVI-nél pedig tüskék, csak épp néggyel több, mint amennyi hely van az alaplapi foglalatban.
varmi2 & GZoli7: a fentiek tükrében akkor csak a drágább átalakító jöhet szóba? A monitoron nincs más, csak egy VGA...
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Sajnos ez nem így működik, a vga csatlakozó az analóg, míg a képen látható dvi, az pontosan dvi-d, ami digitális, egy egyszerű átalakító nem elég. Aktív átalakító kell, ami drága, nem 1000ft, hanem 10000ft körül vannak. De minek kell neked a d-subot átalakítani dvi-á? Miért nem fordítva?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
őstag
válasz gyulazsolti #133236 üzenetére
Ez a másik irányba alakít! DVI -> VGA!
-
kmarci25
veterán
válasz gyulazsolti #133236 üzenetére
Igen, igen. Csak azt felejtettem el leírni, hogy minél hamarabb kéne. Itt most ali, ebay nem igazán játszik...
-
kmarci25
veterán
Srácok, segítségre lenne szükségem. Azért itt kérdezek, mert ez is tulajdonképpen filléres cucc... Szóval kéne nekem egy VGA-DVI átalakító. Erre kéne átalakítani egy VGA csatlakozót. Az új alaplaphoz nem kaptam már semmit, egy régi videókártya mellett találtam otthon, de annak DVI oldala sajnos ilyen és a négy plusz láb miatt nem illik a foglalatba. Néztem boltban, egy ezresnél nem költenék többet rá, csak attól tartok, hogy ha pl. megrendelem látatlanban, akkor ugyanezt a fajtát kapom, ami most is van. Nincs ennek külön neve? Tényleg mindkettő DVI (a "sima" és a plusz négy lábas is)?
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Breki #133231 üzenetére
Valóban, alipay-en nincs olyan szép összesítő, mint paypalon. Én is sokat keresgéltem, majd végül banki kivonatot küldtem be (azt se volt egyszerű visszakeresni a sok rendelés miatt ), amin ugyan csak a két összege szerepelt, de csináltam képernyőfotót a rendelésről, amin látszódtak az árak, meg le is írtam nekik szövegesen mellékletben, hogy hogy alakult a rendelés.
Amúgy, ha egybe küldik, még akkor is határ alatt marad, de az már nagyon netszes lett volna.De hogy még mindig rajta üldögélnek...
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Breki
veterán
válasz retesz147 #133230 üzenetére
Az az érdekes, hogy nálam a fülesnél ugye egybe lett rendelve a kettő, de hálisten külön jött.
Paypal alin nincsen Aliplayban fogalmam se volt hogy kell megkeresni, hogy mennyi volt.
Banki kivonatot lusta voltam előkeresni.
Küldtem három képernyőképet az aliról amin látszott külön az ár, különböző megrendelési képernyőkkel Felkészültem arra, hogy emiatt kekeckedni fognak. De úgy néz ki elfogadták. :-)
-
YxVs
senior tag
válasz dugesz77 #133082 üzenetére
Megrendeltem az X96 lejátszót. Fel is adták. Viszont a visszaigazoló emailből nekem az jön le, hogy a csomagon az eredeti USD 52.92-es ár van feltüntetve, nem a kedvezményes USD 16.99
Ilyenkor utólag paypalos kivonattal tudom bizonyítani ha mégis megfognák?
Dresslily-s csomagokra az eredeti árat szokták ráírni, vagy a kedvezményest? -
Tony21
tag
válasz Mr.Csizmás #133219 üzenetére
H0 méretű modellvasút terepasztalára pont tökéletes
-
Van valami nagyon kicsi kivetítős óra? Ami felra vetít
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dugesz77
őstag
válasz Viperator #133222 üzenetére
Fene tudja de itt nem olvasok olyat hogy ha kintről vásárolod akkor nem vonatkozna rá garancia. Ilyet találtam viszont ,ha nem tetszene nekik, hogy nem magyar pecsétes számla: "Amennyiben nem áll rendelkezésre a vásárlást igazoló, érvényes dokumentum, a korlátozott garancia időtartamát a Termék gyártásának dátuma határozza meg"
De belegondolva miért is kötnék magyar papírokhoz. Vehetted volna géppel együtt beépítve akár használtan is az meg bármikor jöhet papírok nélkül akár külföldről is.
A 860 EVO-ra 5 év ahogy nézem.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz tupacamaru #133216 üzenetére
Nekem ma jōtt meg. És úgy néz ki nagyon bánnám, ha nem rendelem meg, főleg ennyiért.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #133219 üzenetére
Oké, fém, bírni fogja, de csalódás, dettó...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Mr.Csizmás
titán
megjött a Joybuy-os volvo klón teherautó hát ez elég kicsi, 1:87 méretarányú
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
tupacamaru
veterán
válasz retesz147 #133210 üzenetére
Így utólag nem bánom hogy nem rendeltem meg. Ennyi szívást....De találtam egy alternatívát: Ausdom AH3. Valakinek van tapasztalata ezzel?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van bevált távirányítós dugalj?
Vagy inkább ezt itthon érdemesebb venni?Válaszokat előre is köszönöm!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
retesz147
addikt
Srácok, van akinek még VÁM-on rostokol a Bluedio T6?
Agyrém.....2018.09.11. 08:01 Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve Budapest 1005
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
dugesz77
őstag
Hátha valaki szeret kockáztatni , mert ha átjön ennyiért akkor 50,9 $-ért nincs rossz árban a 250 GB-s Samsung 860 EVO SSD.
-
8
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Azért minden ilyen sajtreszelő csodához hozzá kell tenni, hogy az ilyen 1500 Ft körüli félzsíros sajtok nem igazán használható hozzájuk. Kemény száraz sajt ami prímán reszelhető.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
8
senior tag
Sajtreszelőhöz: IKEA 365+ VÄRDEFULL
Nekünk ilyen van, és brutál gyors (mindkét irányba reszel!!), nem kell tekergetni, összeszorítani, sem pontos méretre vágni hozzá a sajtot. Kis és nagy lyuk is van rajta.
-
bump3r111
tag
Uraim, Banggoodon az: European Direct Mail (Ft777 & 7-25 business days) postázási mód vámmentes ugye? 50.000 Ft értékű telefont vennék. Kössz!
-
Ciccuka
veterán
válasz KamuMazsola #133190 üzenetére
Gearbest-en eleve érdemes mostanában beállítani, hogy HUF-ban írja ki az árakat és úgy is vonja le.
Zeki esetleg megpróbálhatod ezt, lehet ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #133187 üzenetére
És úgy kaptad meg hogy törölték amúgy?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Három Nothing érkezik március 4-én
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Marantz SR6015 házimozi erősítő / av receiver, hibátlan, makulátlan, dobozában, összes tartozékával
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- HP Probook 640 G4, 14" HD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T470: i5-7300U/16GB/256GB NVMe SSD/14" FHD IPS Matt/Win10 Pro
- Playstation 5 etaHEN / FW 5.00 / Gép + 1 kontroller
- Apple Watch Series 8, 45mm, GPS, Starlight alu + Starligh sport band, 2025.06.25-ig garancia! KARCOS
- Huawei watch gt 3 Elite dobozában eladó
- Xiaomi Redmi 13 Pro kijelzővédő tempered glass 9H
- Újszerű állapotú, üvegfóliával védett Huawei MatePad Pro 12/256GB, Wi-Fi + LTE, 12 hónap garancia!
- 2 X 2 GB DDR3 egyben eladó. 1000Ft
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest