Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
[DIGOO DG-TH1180 LCD kijelzős Külső vevős hőmérőállomás $7.23]
Digoo DG-C1 hőmérős ébresztőóra $4.59
Loskii DC-07 időjárásállomás, mindent IS tud $7.99
Yazole 318 elegáns karóra (ennyiért bűn otthagyni, 4 hónapja hordom és tartja az időt) $3.49
Vágásálló kesztyű $3.99
Csodaszivacs 1db $0.99"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
vegyszer
addikt
válasz asdf74 #133888 üzenetére
Xiaomi MiJIA MJYD01YL LED Smart Infrared Human Body Motion Sensor Dimmable Night Light For Home
Tavalyi évben a szuper kari ari lett. Összesen 5-öt vettem, mind kitűnő állapotban van. Bár a GB oldalán akkor akciós áron olyan 16$ volt egyben 3 db. Ahhoz képest most drága. De jó.@#133896 ANOka
Mondjuk ám.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
dugesz77
őstag
válasz w.miki #133886 üzenetére
Pont én is néztem, teljesen jó az ára. A fateromnak kéne egy ilyesmi. Csak a kamerát hagyták le róla
Ilyesmi kellene (nagy gomb+nagy kijelző+ böngésző) de normális kamerával. Ilyet tud valaki ajánlani? Akár itthonról is. Ne legyen érintő-képernyője.
(#133878) kenand köszi az infót akkor várok még vele.
[ Szerkesztve ]
-
asdf74
tag
Sziasztok! Van vmi ajánlott konnektoros éjszakai irányfény ami akkor kapcsol fel ha elmennek mellette? (mikor asszony megy a gyerekhez arra kéne, kiadta ukázba hogy ilyent kell vennem) . Előre is köszi (BG, GB előnyben) Javítva!!
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
XIAOMI QIN AI Phone 4G Network Wifi BT 4.2 Voice Infrared Remote Control Dual SIM Feature Phone - 2G Qin1 white - Előrendelés!
45,99$
(Tetszik. Remélem hamarosan feltalálják a 4" okostelefont is.)UGREEN cable for charging and data transfer for Andriod microUSB 1,5m
US$ 0.99[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KTU
addikt
válasz maestro87 #133877 üzenetére
Már amikor, ez 30 nap, de szerintem többet volt 276 felett, mint alatta.
De igazából ez most lényegtelen.
Én meg se néztem mit linkelt, mivel nem tudom az árát.
Az hogy nem írok pénznemet,
vagy utána, na akkor nesztek,
nem írom ki az árát.
10 éves gyermek szintje, de inkább még kisebb.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
qfm
őstag
Mi band 2 és 3 van most valahol jó akcióban? Az alis akciót láttam linkelve, de oda nem vagyok regisztrálva és a paypal hiány miatt nem is akarok vele kínlódni, a gearbestes kupon pedig lejárt ami utoljára volt.
-
-
maestro87
őstag
válasz Ciccuka #133837 üzenetére
Jó de azért pont a kuponos árat lehagyni, válaszul a TG kérésének, hogy írd ki a pénznemet is.
Mondjuk engem nem zavart az eredeti felállás, mert nyilvánvalóan forintban írtad ki az árakat. Bár nekem is mindig át kellett váltanom dollárra, mert szerintem is az 1 $ még mindig olcsóbb mint 276 Ft. -
ztibor
senior tag
Valószínűleg minden cégnek lesz (ahogy már soknak van is) EU-s raktára, ahonnan kicsivel többért tudod majd megrendelni, a mismásolást az áfával majd ők megoldják.
Nem fognak hagyni egy EU méretű piacot. -
azbest
félisten
válasz HornedReaper #133842 üzenetére
Érdekességképpen:
lengyelországban nem implementálták a 22 euros határ helyi törvényét, viszont éveken át senki sem foglalkozott vele, mert kb senki sem olvasta el a törvényeket. Most viszont egy helyi ebay klón cég kilobbizta, hogy igenis tartsák be a törvényt és fizettessék ki az adókat a rendelések után. Így pedig most kb mindenki be van tojva, hogy utólagosan rászállnak-e a rendeléseik után. Ne essünk tévedésbe, nem visszamenőleges törvénykezés, hanem a meglévő törvények be nem tartása a tényállás. Ahogy itthon bizonyos összeghatár alatt szabálysértés, felette bűncselekmény, ha átcsúszik valami, amiért fizetni kellene és mégsem jelentkezik a pólgár, hogy ő bizony fizetne.
Jelenleg arra tippelnek, hogy pár nagyban rendelővel példát fognak statuálni, komoly büntetéseket kiszabva, ezzel terelve az átlagot, hogy önrevízióval fizesse be az elmaradt adókat.
Forrás: lengyel kollégám beszámolója.
A kérdésedre válaszolva, hogy ki fogja ellenőrizni a rengeteg küldeményt: nem az a cél, hogy gyorsan és gördülékenyen áramoljon be a kínai termék a helyi agyonadóztatott vállalkozásokat kihagyva, hanem az, hogy ellehetetlensítsék minél jobban a magánexportot. Bizonyos szempontból jogos, kártékony a gazdaságra, hogyha küldföldi adóelkerülő cégek aratják le a piacot. A csóri kisember szempontjából persze csak azt lehet érezni, hogy minden drágább lesz.
(#133871) Silent77
az időlog valószínű a mindenkori helyi időt jelzi:
Szóval az, hogy durván 6 óra telt el hk és német közt, az gondolom 6+8 óra
Kivéve, ha lapos a föld[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Megjött ez az olcsó robotporszívó, kollégának, 3 ceruzaelemmel megy, körbe körbe, de mindig csak balra fordul, így nem tudom mennyi idő kell neki amíg mindenhova eljut Egyébként felszedett némi szöszt.
moto g72, Ninebot d28e
-
gabor9991
őstag
Szerintem meg megoldják a kínaiak az egész ügyet, becsempészik a cuccaikat az eu-ba, és eu-n belül lesz feladva a sok kis bizbasz.
-
Mr.Csizmás
titán
Osram Smart Socket akció 13€-tól valaki mintha keresett volna ilyet...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Breki
veterán
válasz snpetit #133859 üzenetére
Nem lesz az, hisz ott nem kicsit szigorúbb a minőségellenőrzés, egyébként sincs ilyen benne, meg ezzel a részével nem nagyon foglalkoznak a vámon, szerintem fogalmuk sincs mi az a lizin-c powder.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz KamuMazsola #133849 üzenetére
Nem garanciát kértem, csak azt hogy ami egyértelműen nem vámköteles ne fogják meg, vagy ha igen akkor ha jelzem és bizonyítom legyenek rugalmasabbak és ne üljenek rajta. Nonszensz, hogy Amerikából egy hét alatt ideér itt meg egy hónapig szórakoznak. De még fogják tanulni újra, sokan rendelünk onnan és ezzel csak maguknak és nekünk csinálnak plusz munkát, mivel mindig direkt a vámhatár alatt rendelünk úgyis át kell engedniük.
De igazából a kérdés nem erre vonatkozott, hanem, hogy más is tapasztalta ezt, hogy most nagyon rászálltak erre.
-
DeFranco
nagyúr
válasz sambenez #133840 üzenetére
nem eszik azt olyan forrón, nem fognak mindent leáfázni nincs erre semmilyen kapacitás sem itt sem máshol, nem is ez a cél. ez most az uniós jogalkotási folyamat eleje, vagy egy többé-kevésbé elvi döntés amit majd valahogy valakik valamikor átültetnek egy valamilyen gyakorlatba.
nincs az a vámhivatal aki minden másfél dolláros usb-c kábelt le tudna áfázni, nyomtatópapír nincs annyi az országban amennyi a határozatokhoz kellene.
-
Janusz001
őstag
Most vettem észre, hogy az aug 5. -én 20 dodoért rendelt Joybuy -os MI Xiaomi COOWOO U1 LED Desk Lamp szó nélkül törölték, pedig már shipped volt pénzt pár napja visszakaptam, innen sem rendelek többet, tróger banda.
-
Degeczi
nagyúr
válasz ANOka #133844 üzenetére
Google Sheets tökéletes erre, mert azt bárhonnan el lehet érni (otthon, munkahely, telefon) és tud mindent, ami kell, pl. egyik oszlopba rögzítem a rendelés dátumát, mellette másikban a megérkezését, így egy harmadikban azonnal megvan az is, hány napig tartott (és hogy az idei teljes átlag 23 nap)
A termék nevén és árán fölül még a rendelés linkjét rögzítem be, így gyorsan utána lehet nézni ha késik vmi.[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Akkor majd ismét fellendülnek a kínai piacok, áruházak stb. Nemrég jártam köbányán a Monori utcában, egész kis vásárváros, szerintem már most is van ott minden, persze ők is nyerni akarnak a bolton. Majd megtaláljuk mindenre a megfelelő embert. Meg aztán reménykedjünk, hogy nem eszik olyan forrón a kását!
Szerk: Breki! Az hogy sose fogták meg, semmire nem garancia. Nekem az első telefonom megfogták, aztán jött a többi, azt meg nem.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
macilaci78
nagyúr
válasz retesz147 #133817 üzenetére
Minden harmadik országból érkező küldeményre, azaz, ami az EU vámhatárain kívülről érkezik.
Nekem 0€ értéken nyilvántartott termékmintával kellett ezt lefolytatnom egy Svájcból érkezett kisebb dobozzal kapcsolatban.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz HornedReaper #133842 üzenetére
Persze hogy az. Hülyeség azt hinni hogy minden szarra lesz kapacitás amikor már most sincs
-
retesz147
addikt
Hazai kereskedők dörzsölik tenyerüket .
Mi meg csak csurgó könnyekkel nézzük a kínai árakat a hazaiakhoz képest, mert valjuk be, ha mindenre rá fog jönni a kb 30% sarc, akkor a szállítási idő függvényében nem igazán éri meg kintről vásárolni (persze lesz olyan, amit továbbra is).
Hazai árak meg talán még megugranak, mivel tudják, hogy csökkenik a konkurencia, ennek fejében újból megéri kintről vásárolni és ki gazdakszik....ismét az államEladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
sambenez
addikt
válasz toyasoslecho #133828 üzenetére
"Megszűnhet a közösségen kívülről vásárolt, kis összegű termékek import áfa mentessége"
Na ha ez bekövetkezik bezárhat itt néhány topik.
-
gyulazsolti
senior tag
Szerintetek ez jófajta? [link]
-
kigyi_23
addikt
Ha már vám miatt zúg a banda akkor éppen ma jött meg egy 130 dodós csomagom és nem volt vám pedig ezt is átnézték csak gondolom fogalmuk sem volt ez mire jó így értékre is nehéz tippelni 3 munkanapot futott Csütörtökön adták fel Kínában
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Zozzant
addikt
-
beg
veterán
válasz Bobbysolo #133830 üzenetére
Hirtelen rossz helyre tette az agyam a szóközt a linkes szöveg után, de elmúlt
Jók ezek a gravity car holderek, d 90%-ban a jobb oldali karjuk a bekapcsoló gombon támaszkodnak. Eddig kettőből kettő mellé nálam, pedig jó megoldás lenne.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
B6 Bluetooth Audio Transmitter tapasztalat: GB_ről rendeltem, 8 nap alatt ide is ért. Eddig úgy néz ki tudja amit ígér, és szépen is szól vele a hangfalam, szebben, mint amikor sima jack kábellel van összekötve a telefonnal/laptoppal. Tényleg van benne aksi, de még nem tudom meddig bírja. Egészen igényesen néz ki a kis doboz.
Egy valamit nem tudok: hogy lehet Windowson megszólaltatni, ha mondjuk a telefonról jön a zene? Ki akarom próbálni az "adó" funkcióját is. Lehet, hogy a laptop bluetootje nem ismeri ezt a funkciót..? A BT fejhallgatóm még nem ért ide, pedig egyszerre rendeltem meg őket, ugyanonnan.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Bobbysolo
tag
FIVE CITY Digital Store-ba szóló 2$-os kupon 100 tallérért Ali appban.
Kábelek, töltők, tokok, üvegfóliák, autós tartók. -
Breki
veterán
válasz Silent77 #133825 üzenetére
A Bluedio-nál pl rendesen ki volt töltve, hogy miről van szó,
De egyébként ha gyanús nekik, hogy az ár nem valós akkor pont, hogy megnézhetik, hogy mennyi a valós ára.
A vámhatárt pont kerestem, ahová kiírták az amerikai rendeléssel kapcsolatban és akkor láttam, a facebook-on, hogy te is kiírtad ezért kötöttem hozzád. Tudomhogytudod. :-)
-
Breki
veterán
válasz Zozzant #133821 üzenetére
Ilyen alapon az összes rendelést vámkezelésre küldhetnék, és nincs is pontosan így.
Van is egy cikk róla, hogy hogy folyik pontosan a vámkezelés, átvilágítás mire mennek stb.
Csak azt nem linkelhetem ide be.Alapesetben a műszaki cikkeket nézik, átvilágítják és azután nézik az értéket és ha gyanús akkor rákeresnek vagy felbontják.
Eddig öt év alatt nem volt vámkezelésem ma meg egyből kettőt, így egy hónap alatt három.
-
Zozzant
addikt
válasz Breki #133823 üzenetére
Igen, de ráírni mindenki rá tud bármit iratni. Lenyilatkoztat hogy mégis mi van benne, fel is bonthatja, megnézi, tényleg az. Megállapítja hogy ezek alapján nem kell vámolni és ennyi, vagy kell vámolni mert mégsem az van benne stb...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Breki
veterán
válasz Silent77 #133820 üzenetére
Nem erre gondoltam.
Hanem ami adat van írja rá, hogy legalább tudjam honnan rendeltem, ne kelljen öt hat webáruházban 20
rendelést végignéznem melyik lehet.És ennél a terméknél elég alis webkeresőbe beírni és látszik, hogy nem vámköteles.
[link]Ez korábban nem így volt, látszik, hogy szúrópróba szerűen jobban ráálltak a dolgokra.
Egyébként ezzel kapcsolatosan pont te írtad most ki.
"A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya tájékoztatása alapján az alábbi értékhatárokig adómentes a küldemény:
2018. októberben:
43,347 USD-ig, 59,81 AUD-ig, 56,14 CAD-ig, 41,83 CHF-ig, 32,85 £-ig és 297,07 CNY-ig."Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz retesz147 #133817 üzenetére
rendszeresen rendelünk az Iherbről mindig nézni kell az e-havi megállapított vámhatárt az ebben a hónapban ha jól emlékszem 42.85.
Ez alattit eddig simán elengedték, de most a local post-os szállításnál ami végig nyomkövetéses még nem tanulták meg. Persze nem lesz vámköteles, csak dühítő hogy foglalkozni kell vele és plusz három hét egyébként pedig egy hét alatt ideér.
-
Breki
veterán
-
retesz147
addikt
válasz Breki #133813 üzenetére
Amerikára is az vonatkozik, mint Kínára, hogy 22 eur alatt nincs semilyen sarc?
Kocsira rendelnék kijelző fóliat, 30$ alatt megállna Amazonról, de eddig úgy tudtam, hogy ami USA-ból jön, az minden vámolós.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Breki
veterán
Sziasztok
Másnál is csinálja ezt mostanában a posta?
Direkt szórakoznak velem?
Küldenek egy vámkezelési megbízást úgy, hogy még a feladó nevét áru nevét se töltik ki,
csak egy postai azonosítószámot.Ez alapján több órám ráment, hogy megtaláljam ugyan mit szeretnének vámoltatni.
Na az eredmény egy
Remax 2.4A 20000mAh Quick Charge Power Bank
ami21.25 dollár értékűtehát jóval alatta van a szeptember havi hivatalosan megadott vámhatárnak.
De ez csak egyik volt ma még egy amerikából az Iherbről jött 40 dollárost is meg akartak vámoltatni.
-
8
senior tag
válasz ANOka #133807 üzenetére
A nyaktámasznak nem látom mi köze az ülés puhaságához. Az ülés formáját pedig nem tudom hozzámérni látatlanban, ezért is kértem tapasztalatot. Kb olyan az ülés formája mint a képeken általában amiken ezeket ábrázolják, semmi különös.
Köszi a tippet, ha ez a fajta kényelmes, akkor hasonlót nézek aliról.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
tobias40
veterán
Hi!
Volt korábban ilyen gyerek figura belinkelve ami talán fatörzs a teste és zöld "ágak" talán a feje,hogyan keressek rá az alin vagy máshol?
Asszonynak kellene de itthon vmi 4-5000 ft,mondjuk nem tudom mekkora méretű a figura amit Ő nézett és mekkora amit itt linkeltetek.. -
őstag
Talán azért, mert pl. egy puhább bélelésű üléshez nem biztos, hogy jó ötlet, mint egy keményebbhez. Vagy esetleg más az ülés kialakítási formája.
Én ilyen nyaktámaszt vettem márka szerviztől több éve. Emlékeim szerint akkor még 5 kHUF volt. Ezt tudom ajánlani, elégedett vagyok vele, de eddig csak a saját Octavia-mban használtam![ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Az jó vétel, nekem már van egy és még várok egyet.
Kis szerencsével találhatsz olcsóbbat is (főleg ha nem ragaszkodsz Eu-s csatlakozáshoz), csak kevésbé ismert gyártóktól. Én azon az 1-2 dolláron nem rugóznék, a Blitzwolf elég megbízható (kapcsolhatod online, távolról is, időpontot is megadhatsz a kapcsolásra, vagy visszaszámlálót is indíthatsz, továbbá látod az aktuális és a napi fogyasztást is napokra lebontva). -
Real_Necro
veterán
Nem azért, de ha olyan szar a film, hogy bealszik rajta, miért nézi? Ha meg álmos, kapcsolja ki...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mr.Csizmás
titán
JB-n filléres zoknik és tsa (0.39 - 0.99) [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Tocke
csendes tag
Sziasztok! USB-s wifi adaptert keresek 500Mbit-es UPC elérés mellé. Ideálisnak az AC1200-as szabványú eszközöket tartom ehhez, ami közül az alábbit találtam jó ár/érték arányúnak: [link]
Van ezzel kapcsolatosan véleményetek, tapasztalatotok, esetleg olcsóbb beszerzési lehetőség? Köszi! -
8
senior tag
válasz retesz147 #133793 üzenetére
Mitől lenne veszélyes?
(#133791) ANOka
Miért lényeges, hogy milyen autóba lesz? Ha mondok egy típust akkor tanácsot kapok hogy az egyes nem lesz jó bele de a négyes igen?
Alváshoz van már, oldalt fejet tartós. Most nyaktámasz kéne a vezetéshez, amihez hátra tudom támasztani a nayakat/fejet (a fejtámasz túl hátul van, görbe a hátam ) Csak nyaktámasz kell, deréktámasz van az ülésben állítható, kitűnő hatásfokkal.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest