Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz RedCactus #8365 üzenetére
Régebben rendeltem egy kis alap gépet, azóta is jól működik, de most akarok egy jobbat amivel zárlatot is ki lehet mérni és sípol is, én erre gondoltam. Jó feedback, sokat el is adott belőle, és még az ára is remek.
(#8367) Pompi: Értem, köszi.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
spidersoft
senior tag
válasz RedCactus #8365 üzenetére
Nekem Somogyi MY-64 van, amit mások árulnak mindenféle más néven (talán ez az origi). Nem egy profi cucc, de már vállalható kategória (nyilván nem nyóccázé adják, de azért ennek kicsivel más az érzete is). Biztos van ebayen is, de nem biztos, hogy olcsóbban...
-
KisApám
addikt
válasz RedCactus #66546 üzenetére
Műxik, köszi, vettem, bőven megéri, kupon OK volt.
Még 5 db volt belőle amikot vettem - legalábbis remélem tényleg sikerült megvennem.Szerk.: SMS megjött, pénz levonva, 20 500 Ft volt.
Itthoni boltokban 40 000 Ft felett van az ára...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Dr. Romano
veterán
válasz RedCactus #75808 üzenetére
A tinydealos értékelések ugyanolyan vicc kategória mint az akcióik. Amikor egy 25ezres telefont 50ezerről áraznak le úgy hogy az az életében nem került annyiba, de így legalább sok% kedvezmény
Az értékelésről meg annyit hogy én eddig 2db 1 csillagos értékelést készítettem ami faszán látszik is a termék alatt, de csak nekem amíg be vagyok jelentkezve, kilépve már nincs ott[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
-
vince
őstag
válasz RedCactus #110406 üzenetére
Szintén KCX-017-em van itthon (bár fekete, nagyobb mérési tartománnyal), szépen teszi a dolgát: mér, kijelez, nullázható
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bul07
nagyúr
válasz RedCactus #110413 üzenetére
Nekem már majd két éve megvan, munkás táskába zötykölődik ütődik más dolgokkal kicsit már meg is van kopva, de működik rendesen
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Upo
addikt
válasz RedCactus #110413 üzenetére
Én ilyent rendeltem szilveszterkor, hogy elhasználjam a lejáró pontokat.
Ez minden vackot tud, QC2, QC3, mediatek PumpExpress, még a 20V-os quick charge-t is. És lehet használni fali/autós töltők tesztelésére, quick charge trigger van benne, tud viselkedni a felsorolt összes féle gyorstöltő szabványt tudó eszközként, azon belül még feszültséget is lehet állítani 0.2V-onként. Egész ügyes.
Pl. tesztelni akarsz egy töltőt amire rá van írva hogy QC3.0, belövöd ezen hogy QC3, meg hogy melyik feszültség, és kijelzi hogy jön a fesz vagy nem. Simán le lehet buktatni a kamu töltőket vele.
Kicsit pilótavizsgás a kezelése, 1 gombos, hosszú nyomás, 1-es, dupla, tripla, négyes, ötös kattintás...
De ha megjön, lehet hogy könnyebben megragad...
Leírást persze nem küldenek hozzá, de van drágábban ugyanez, ahol ott a leírás: [link]
Gondoltam ha már rendelek akkor legyen időtálló, inkább költök rá pár százassal többet.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
instantwater
addikt
válasz RedCactus #131881 üzenetére
Én rendeltem nemrég mindkettőt Aliról.
Baseus S06 ot, és Bluedio TN t is.
Először a Baseust vettem, mert jó árban volt 13.37 ért, később leárazták a Bluediot 9.36 ra, így vettem egy olyat is.De a Baseus nekem sokkal praktikusabb.
Jár hozzá tok, puha kábel, bele lehet hajtogatni a tokba, ami kis helyen elfér és védi a fülest.
A Bluedio ezzel szemben eléggé merev nyakpánttal érkezik, esélytelen összehajtogatni, nincs hozzá tok, és még a füles külső része is olyan nagy, hogy nyomja a fülemet. (nem a szilikon, hanem a külső, fülkagylóba illeszkedő része).
A Noise cancellation pedig egy parasztvakítás. Vonaton semmi különbséget nem hallottam be és kikapcsolt noise cancellationnel.Én a Baseust venném újra.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest