Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
Azt megtudja valaki mondani, honnan tudhatom meg, hogy Kistelek járásban (SZIP) ki lesz az optikai szolgáltató?
Koax telekomom van, de most csinálják az optikait, csak nem tudom, hogy új szolgáltató lesz-e. vagy (remélhetőleg a Telekom). És igazából senki sem tudott rá választ adni.Battlenet: Grimm#22690
-
grimm2015
senior tag
válasz Gyula84 #1102 üzenetére
Igen, de a szoláltatása mellett a referenciáknál ez van. (és eddig berotel nem volt, és hát facebookon meg is van róla a vélemény)
MAGYAR TELEKOM NYRT. távközlési hálózatán végzett munkáink:
Földalatti adatátviteli hálózathoz kapcsolódó kiegészítő tevékenység. (Hálózatfenntartás és kiegészítő tevékenysége Budapest és az agglomeráció területén).
Magyar Telekom Nyrt. szolgáltatási területein, bekapcsolások, kisebb hálózatbővítések, hibajavítás és ezen tevékenységhez kapcsolódó tervezési feladatok, valamint DVB-S házhálózatok létesítési és hibajavítási feladatok ellátása
Magyar Telekom Nyrt. szolgáltatási területein, kivitelezői és üzemeltetési tevékenység nyújtása Fix Access és KTV területekenTehát akkor szerinted elkönyvelhetem, hogy a telekom marad a koaxon, a berotel meg lesz optikain?
Battlenet: Grimm#22690
-
btz
addikt
válasz grimm2015 #1103 üzenetére
Az van amit a Telekom közösségi fórumán is leírtam. A Berotelnek van lakossági szolgáltatása, így magának építi ott a hálózatot. Nem a Telekomnak. Ha a Telekom SZIP projektje lenne a járás, akkor a Telekom lenne odaírva pályázat nyertesként, nem a Berotel.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Ic3man
tag
A 3 oszloponként 1 kötődobozhoz még annyit, hogy az inviteles oszlopokon viszont mindegyiken van.
Én hétvégén jártam egy kört a faluban és igazából én ezt késznek látom...
Egyre erősebb a gyanúm, hogy a GVH határozatra vár a DIGI.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Indian74
senior tag
Valaki tudna nekem adni infot adni hogy Nagykátai járásban ki nyerte meg a pályázatot???
Pontosabban Tápióság érdekelne,ahol az a hírt kaptam a Telekom nyerte meg,de még mindig semmi,de már fent vannak a dobozok és be is vannak kötve a dobozokba.
NAGYPAPA
-
woodworm
veterán
válasz Indian74 #1112 üzenetére
Általában a Kalásznet játsza a stróman szerepet a Telekomnak. A gyenge hálózatok maradnak a nevükön, de ahol működik a docsis3.0, ott meg szokott jelenni a Telekom is párhuzamosan a magasabb csomagokkal. Általában nem éri meg a Kalásznetnél maradni, irreálisan drágább díjcsomagjaik vannak, alacsony le- és feltöltési sebességekkel.
-
Indian74
senior tag
válasz woodworm #1113 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat ,de ha ez így igaz és nem a Telekom fog szolgáltatni,hanem a HFC vagy a Kalasznet,akkor köszönöm de nem kérek egyik túlárazott szolgáltatásból sem.
Sajna nekünk UPC ADSL van ami egy nagy rakás...az,és ha nem a Telekom fog szolgáltatni,akkor semmi értelme az egésznek,csak a lehúzás fog menni,meg a rossz szolgáltatásról,már megintNAGYPAPA
-
szkaroly
senior tag
Ez a f.stalicska ajánlatot dobták be ma a postaládába.
Gondolom a kábel kihúzása helyett erre költötték az eu támogatást. Persze a lényeg hiányzik a szórólapról: minimum 9990 havidíj, 2 év rablánc, regisztrációs díj 9900, telepítési díj 20955. Korlátlan=30 GB. A 30 megabit pedig ezek szerint szupergyorsnak számít. Erről az Űrgolyhók című film jut eszembe: [link]
[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
Cs1csó
félisten
válasz szkaroly #1125 üzenetére
Az apróbetűs rész ami nagyon gáz: "a havi 30GB adatforgalmi szint átlépése után a 30Mbps letöltés és a 6Mbps feltöltési sebesség 1/1Mbps-re csökken.
MI a fene ez valami mobil telefon csomag??? EZ több mint gusztustalan.
szupergyors internet = 30Mbit
+ van pofájuk ilyen mézes mázas reklámszövegbe burkolni az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
Per pillanat Hello Datám van de jövő hónapban lejár a kétéves szerződés és gondolom nem hosszabítható. Megpróbálok bejutni egy flottába mivel kábel ezek szerint csak akkor lesz amikor 50 év múlva mindenütt felszedik és itt még jó lesz. Az itt egyébként Békéscsaba külső része.
Poco F6
-
draco31
veterán
Jártam ma Fehérgyarmaton, több helyen is túrják a földet valami kábelekkel.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
btz
addikt
válasz szkaroly #1125 üzenetére
Valaki fussa át légyszives a listát a cikknél (nekem most nincs időm sajnos), de van egy olyan érzésem, hogy ez a Vannet sehol, semmilyen Szupergyors Internet Program pályázatot nem nyert meg, szóval ez a "szupergyors internet" név nem a "Szupergyors Internet Program", csak a szavakkal játszanak.
Ilyenre pályázati pénzt soha semmilyen szolgáltató nem kapott volna sehol, még legvégső alternatívaként sem.
Amúgy, ha nyertek volna, a weboldalukon kötelező lenne feltüntetni külön lapon, hogy melyik járásra, mennyi pályázati pénzt, milyen pályázati intenzitással kaptak (%-os értékben). Na ez sincs sehol.ⓑⓣⓩ
-
szkaroly
senior tag
A tökfej Palkovics jelentette ki tavaly évvégén hogy mindenütt elérhető 30 megabites Szip. Sajtó persze hamar kiderítette hogy ez a "mindenütt" inkább egy szétrágott sajtra hasonlít, tehát gondolom kellett valamit csinálni ott ahol az ellopott pénz miatt már nem ért el a kábel. Biztos vagyok benne hogy ez a VANNET cég valamilyen kormányközeli vállalkozóé. Így mehet az agitprop is az eu felé hogy 2020 előtt Fideszisztán teljesítette a programot.
[ Szerkesztve ]
Poco F6
-
Rozadj
csendes tag
válasz szkaroly #1137 üzenetére
Én se gondoltam volna, hogy 2020 végéig befejezik nálunk. Mikor megláttam a tv-ben, hogy 100 % teljesítették a szip-et akkor majdnem új tv-t kellet vennem. Több mint fél éve lerakták az oszlopokat és bekábelezték és eltüntek. Január közepén megjelentek újra fent a kötődobozok, épül az összekötő hálózat. Minden nap kint vannak vagy 10-en még szombaton is dolgoznak. Anyám kérdezte őket mikor lesz ebből valami és azt válaszolták rá, hogy március elején ők már nem szeretnének erre jönni.Nálunk a telekom nyert.
-
woodworm
veterán
-
btz
addikt
válasz szkaroly #1142 üzenetére
Fizetett és még kamu is. Az Unió a vezetékes infrastruktúra fejlesztésére adta azt a pénzt. Csak nagyon minimálisan és kismértékben volt támogatott a vezetékmentes kiépítés. Ott is inkább a FIX LTE, 4G vagy Wifis megoldás maximum.
Ennyi erővel el sem kellett volna indítani a programot, mert ha valaki ezt is bele számolja, akkor mindenhol elérhető a 30mbps és nincs miről beszélni.
De a SZIP2-re lehetetlen is lehetetlen lenne ezzel továbblépni.ⓑⓣⓩ
-
titán
A kormányzati célkitűzések szerint minden hazai háztartásban elérhetővé kell tenni a szélessávú, vagyis legalább 30 Mbps sebességű internetkapcsolatot. Ehhez a rendelkezésre álló technológiák összehangolt alkalmazására lesz szükség. Az optikai hálózattal gazdaságosan el nem érhető területeken a műhold kínál kézenfekvő megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG V30 - vezércsel
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest