Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
úgy néz ki mire haza jöttem felkerül egy új kábel a telefonos oszlopokra nem voltam itthon 5hónapot
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Ic3man
tag
Szuper.
Ezzel együtt én azt mondom, idén ebből már nem lesz tesztüzem sem (Galgahévízen és Bagon sem).
1-2 hónap ide vagy oda, most már kibírom, 12 éve várok rájuk.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
skot92
csendes tag
Nálam Hajdúböszörményben ha így halad a helyzet sose lesz normális hálózat.
A mostani szolgáltató(HBcom) nem nagyon akar fejleszteni ezen a területen(Déli Lucernás), egy interjúiban azt mondta az ügyvezetőjük hogy egy másik multicég fog fejleszteni.A Telekomnál voltam, megrendeltem a Net S Plusz csomagot, azt mondtál hogy kb 20
Mbit lesz a sebesség, ma jöttek volna bekötni, de hívott a szerelő hogy nem jön mert nincs kiépítve a hálózat és nem lehet bekötni.... -
ballazol
senior tag
-
Ic3man
tag
Abban az esetben én elkezdem visszabontani amit ők felraknak.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
Senki se mozduljon!
nagyban[ Szerkesztve ]
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
Majdnem biztos!
Nálunk viszont ez a veszély nem áll fenn, mert a szomszéd településen már van Digi.Nagyon belehúztak a srácok. Gyakorlatilag csak főúton nincs/hiányos a kábelezés. A mellék utcákban mindenhol megvannak, olya annyira, hogy a passzív elosztók is sok helyen fent vannak. Illetve a fő út másik oldala is kész van egy jó nagy darabon!
Megfigyeltem ma őket és kb 30 perc alatt megcsináltak egy 250m-es szakaszt, ami kb 4-5 oszlopot jelent.
Ebben a tempoban kész lehetnek 1-1.5 hét alatt.Onnantól kezdve pedig már csak a userek vannak.
-
placebo2018
csendes tag
A kormány egész éves propaganda dumája ellenére ugye nem lesz 2018 végére a SZIP megvalósítva - nálunk 9798 és a környéken sehol nem dolgoznak a falvakban - na de most jön a csavar,2019 januártól jön a SZIP 2.0 most már kezdik ezt nyomni ennek megvalositási ideje 2025 a min 100Mbit legyen mindenhol vagyis ráérnek majd azt mondják itt nem lesz SZIP hanem majd SZIP 2 egyszer 5 év mulva...
-
btz
addikt
válasz placebo2018 #817 üzenetére
Vége a választásoknak így újrakötnek néhány támogatási szerződést, ami 2020.12.31 megvalósítási határidőt emleget. A SZIP2 is csak ezután indul és tényleg 2025 lesz a vége, amit majd a Kormány bevállal 2023-ra, de addig úgy sem sikerül.
ⓑⓣⓩ
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #821 üzenetére
Igen, ott fotóztam a bácsit!
-
tbw
aktív tag
Itt nincs ilyen gond hogy nincs gerinchálózat, mivel az Inviteles szekrények már optikán voltak rákötve én láttam.
A főút más részén viszont úgy láttam Föld alatt is megy néhány helyen.
De oda meg behúzzák mint Turán.
Szerintem ha idén nem is, de január február tuti lesz már net.TBW
-
Ic3man
tag
Ez így van. Most ugye az a kérdés, hogy ők az invitel gerincre építenek vagy sem.
Jó eséllyel igen, hiszen Gödöllőn (vagy Hatvanban) csak rá kell csatlakozni a hálózatra és megy is a móka.
1 bő hónapja beszéltünk egy Digi-s értékesítővel és ő nem tudott (vagy nem akart) pontos infót adni, azt mondta 1-2 hónap, de nem kizárt, hogy csak tavasz.Mivel ennyire haladnak és esélyesnek tartom, hogy idén már lehet rendelni, de bekötés csak jövőre lesz.
Kibírjuk! Mehetek vinyókat venni!Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
btz
addikt
válasz Depression #828 üzenetére
Nyilván 2gigabit/háztartás értendő. Az talán még 2025-ben is ér majd valamit.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Ráérnek párhuzamosan futtani a kettőt. Már ezt ami most fut is 5 éve kezdték és mire tényleg jutnak vele valamire 2020 végén addigra ezen az 1.0-ás SZIProgramon is eltelik a 7 év. Szóval nem baj, ha most kezdik el, mert úgy is csak 7 év múlva az utolsó hónapban fognak kapkodni, hogy legalább az igéret 90%-a teljesítve legyen.
ⓑⓣⓩ
-
Fücsök007
őstag
-
FrezeR
senior tag
Gondolom ahol most FTTH hálózat épül ki ott egyszerűbb lesz továbbfejleszteni a hálózatot, mint teljesen újrahúzni a nulláról, vagy akár VDSL-ről. Vagy nem jól gondolom?
-
tbw
aktív tag
Nemtudom mi lesz itt.
Most hoztak az áramosok betonoszlopokat, gondolom kicserélnek pár fa karót a Dobóban.
Dejó lesz, mert nálunk is dupla karó van, biztos össze fognak cseszni mindent.
Még jó hogy az összes kábel a villanykaróra van rögzítve, már nem az áramra gondolok.TBW
-
Indian74
senior tag
Na megint újabb hír,ezt a levelet kaptam a Telekomtól,így már biztosan ők is lesznek nálunk Tápióságon ,és nem csak UPC.
"Tisztelt ....Zoltán!
Köszönettel fogadtuk Társaságunkhoz érkezett megkeresését ajánlatadásra vonatkozóan.
Tájékoztatom, hogy az ügyben felvettük a kapcsolatot az illetékes területünkkel és a válaszuk alapján az alábbiakban tájékoztatjuk.
A levelében megjelölt címen várhatóan év végéig készül el hálózatunk és 2018. december végén vagy 2019. január elején tudunk rajta szolgáltatni. Bővebben a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.
Megértését és együttműködését ezúton is köszönjük!
Amennyiben a továbbiakban a segítségére lehetünk, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán belül éjjel-nappal, díjmentesen hívható 1400 hívószámon, illetve készséggel állunk rendelkezésére az TS_ugyfelkapcsolat@t-systems.hu e-mail címünkön is.
Tisztelettel:
R........... Zsuzsnna
T-Systems Magyarország Zrt.
Vállalati Ügyféltámogatás Ágazat"
NAGYPAPA
-
placebo2018
csendes tag
Azért remélem egyszer a sok hazudozó politikus szájába szarik valaki csak ugy mert megérdemlik,Majd jövő héten ugyis megyek a Telekomba aztán probálok kötni valami netet mert adsl sem lehet de megin közös röhögés lesz a vége: -Hát ott nem lehet semmi....bruhahah....
-
Fücsök007
őstag
De ha rengetegen térnek át mobilinternetre, akkor meg nem marad sávszélesség. Ezért elsődleges a vezetékes hálózat kiépítése, más nem képes tömegesen ellátni a felhasználókat. Egyébként optikán szerintem is ma már vicces 100Mbit-es maximum csomagot kínálni, legalább 200-250Mbit lehetne simán adni a kicsi szolgáltatóknál is.
[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
válasz Fücsök007 #848 üzenetére
Ez így van, egyetértek veled.
Viszont amit nyújtottak azzal egyáltalán nem voltam megelégedve. Rengeteg hiba, kimaradás, problémák... Szívás volt az egész.
Ez a mobilnetes történet ideiglenes lesz nálam, amíg nem érkezik meg az optika. Remélem normális csomagok jönnek, nem úgy, mint csicso82 kollégánál... az valami röhej tényleg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby rádiós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen