Hirdetés
- +363025648**
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- 🖥️⛅
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A telekomnál az 5100 bekötési díjat az első számlával kell fizetni vagy bekötéskor?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Ic3man
tag
A DIGI nem IPTV! Ugyan optikán jön, de a házban egy terminál szétosztja 3 felé, koax, utp és hagyományos telefonra.
A TV-be továbbra is koax megy, ha van DVB-C tuner, ha nincs akkor set-up-box!Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
e90lci
senior tag
Ezzel én is tisztába vagyok,csak kíváncsi voltam honnan vette a kolléga,hogy IPTV van a DIGI nél is.Egyébként nekem is IPTV van még a Telekomtól amíg nem jön a PR Telecom,mert akkor váltok kábeltv-re.Bár kétlem,hogy ideérnek ugyanis a fejlesztés határideje a múlthét szombaton lejárt ehhez képest még egy méter kábelt sem húztak a járásban.Gondolom az EU pénznek is amit nyertek rá meglett a gazdája.Egyébként az IPTV nem ajánlom senkinek,teleszemeteli a hálózatot,ha nem tartod kordában,(PL egy normális router-rel)meg a minőség is hagy kívánnivalót maga után.
-
addikt
válasz headhunter #1961 üzenetére
UPC itt nincs,nem tudok róluk semmit. De a 75K az azért elég durva kötbér.
-
Sirandrish
legenda
Tiszalök és környékéről nincs valami hír?
Kezd a tököm komolyan telelenni ezzel a szolgáltatásnak csúfolt valamivel.Nem elég hogy 30 megánál nagyobb netet nem lehet kérni, mert nem hajlandóak behúzni egy mocskos kábelt, de napok óta Ezt tudja a NAGY 30megas net...
30 giga 20 óra meg ilyenek...leszíhatna már ez a retekkom...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Túzok22
senior tag
válasz Sirandrish #1963 üzenetére
Közvetlenül modemről jön a neted, vagy használsz routert is?
-
Sirandrish
legenda
válasz Túzok22 #1964 üzenetére
A Telekom által adott fehér csodarouterből osztom el...bár most csak egy gép van rajta.
Eleddig ezzel legalább nem volt probléma..lassú volt, de legalább a 3megát tudtaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Túzok22
senior tag
válasz Sirandrish #1965 üzenetére
Hívd fel a telekomot mert szerintem itt valami hiba van. Vagy próbáld meg újraindítani a csodaroutert. Ennél jobbat nem tudok ajánlani.
-
Sirandrish
legenda
válasz Túzok22 #1966 üzenetére
Az újraindítás megvolt. A letöltés egy 10 secre fel is ugrott 3M/secre, hirtelen meg is örültem, de szépen visszaesett 900k/secre...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Túzok22
senior tag
válasz Sirandrish #1967 üzenetére
Akkor a csodaroutereddel lesz probléma, lehet hogy cseréltetned kell. Mióta van neked meg ez a csodarouter?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Túzok22 #1968 üzenetére
Mióta beköttettük ide a netet...2-3 éve. Eddig nem volt gond. Persze lassú volt, de legalább azt a szintet hozta..
-
Túzok22
senior tag
válasz Sirandrish #1969 üzenetére
Jó régóta. Vszínűleg ez egy készülékmeghibásodás, a pinged is rettentő magas, a le és feltöltés is nagyon rossz. Sztem ez mindenképp cserére szorul.
-
e90lci
senior tag
válasz Sirandrish #1963 üzenetére
A múlthét szombaton kész kellett volna lennie.PR Telecom,de még egy méter kábelt sem húztak a környéken.Szerintem lehet rá hideg vizet inni.
-
Sirandrish
legenda
Még jó hogy 100%ban támogatták....ilyenkor nem k*rják meg őket jó alaposan?
Vicc ez a banda...Túzok22 2-3 évente routert kéne cserélnem, mert az általuk biztosított hulladék megadja magát?
Szép új világ..Félre ne érts...kifezetek én egy routert nagyon szívesen, csak legalább látnám hogy ők is próbálnak csinálni valamit..
[ Szerkesztve ]
-
greyslay
aktív tag
Én csak azt tartom szánalmasnak hogy 2019-ben mobilon jobb internet van mint kábelen.
Kábelen:
Mobilon:
[ Szerkesztve ]
"embertelen ember munka"
-
Ic3man
tag
válasz Túzok22 #1979 üzenetére
Nekem csak net kell, 15 éve nincs vezetékesünk. Telenor korlátlan netet pedig úgysem tudják überelni 5550Ft-ért.
Kalásznetnél lesz így a TV, net 1000 Telekom. Aztán ha jön a DIGI, azonnal viszem át a TV-t.
A netet nem tudom, annak függvénye mennyi lesz 1000/1000 közeli átlagba. A DIGI pl tudja az 1000/300-at, sőtt túl is teljesíti.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Túzok22
senior tag
Nekem azt mondták hogy az 1000-res nethez valami erősítő bigyót is hoznak a szerelők a bekötésnél hogy még tökéletesebben jöjjön be az 1000/1000. Mondták hogy így is nagyon jól jönne be, de ezzel az erősítővel még jobb lesz. Azt mondták hogy az egész faluba így csinálják.
-
Gogodj
tag
válasz greyslay #1978 üzenetére
dettó. nálam ugyan ez a helyzet. Szégyen... Egyeseknek már az 1000mbit is kevés. putrifalván már egy 100mbit ért ölni tudnánk. de hát faluhelyen igy megy ez. támogatás hiába van. akkor is leszarják magasról. a mai napig se hire se hamva itt az optikának. még a szerelő sem tud semmit,akkor most hogyisvan ez? én már azt is megkérdőjelezem hogy egyáltalán csinálnak itt valamit.
a vicc az,hogy szomszéd városba optika. kicsit arrébb éppen most csinálják ha minden igaz. de erre Gyenes,vonyarc,Györök. semmi. a kábeltv is olyan hogy nagyobb vihar azt nincs adás. 2019ben nah ez szégyen. ami nagyobb szégyen hogy mindenre van pénz... még kutyabarát strandra is ahova eddig is bevitték ugyan ugy max este. de normális netre. kábeltvre k....a nem tellik. és akkor sorolhatnám még pl az áramszolgáltatást is. ami szintén nagy kaki.. fingok egy nagyot. aztán kimegy az utcavilágitás végig. ha már eső is van és viharos szél akkor kompletten elmegy az áram... szóval nem lepődöm mg ezen sem. viszont reménykedem(tem) hogy lesz vééégre valami
[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Cs1csó
félisten
Megjegyzem még csodálkozik a kormány, hogy üresedik ki a vidék és az emberek húzódnak a nagyobb városokba vagy kitántorognak külföldre:
- nincs munkahely, vagy ha van nem fizetnek rendes bért
- nincs megfelelő bolt - pl. Auchan, Lidl, Tesco csak a kicsi és drága boltok, gyér kínálattal
- nincs bölcsőde, óvoda, iskola (ha van akkor egy bizonyos néppel van tele)
- nincs mozi, színház, minőségi fürdőSEMMI sincs.
Már írtam ide nálunk van SZÉP program OPTIKÁVAL de nem DIGI színvonal: "1Gbit 3k-ért) hanem ennek csak a töredéke 7k-tól.
-
tbw
aktív tag
Na már rég nem voltam.
Szóval az az optika Ts ami az Émász oszlopon van.
Az Inviteles meg Digi?
Néztem és a Dobóban van 1000/1000 T. Meg 2000/1000 is de az már drágább.
Ez volt a titok. Akkor jöhet a dilemma.
Vagy 1000res T vagy várni kell a Digire. Asszem a Digi az olcsóbb.
Bár ki tudja mikor jön ugye.
Majd Ic3man linkelj plz tesztet meg infót milyen a T.TBW
-
Ic3man
tag
TV marad a GalgaKTV/Kalásznet.
1000/1000 net SZIGORÚAN hűség nélkül 8660Ft.Ha jön a DIGI a TV megy át hozzájuk, a netet meglátom mennyire lesz közel a giga/gigázhoz, ha ott lesz, akkor marad, ha nem akkor DIGI lesz az is.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
frici69
tag
válasz frici69 #1804 üzenetére
Ma újra itt voltak a faluban és a DSLAM mellett kábeloztak valamit. Azt mondta az egyik szerelő, hogy Pápa és Sárvár között a gerincet optikázzák. Helyi jellegű átalakításról neki sem volt infója.
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
veterán
Nnna, Dány, exHFC Kalásznet. Írtam nekik jogy eltüntek csatornák. Kijött egy TELEKOMOS szervizes. Azt mondta a kalásznet csak a pénzt szedi, már teljes mértékben a telekom szolgáltat. Illetve ha beköttetem a telekomot (ide nem hoznak optikát, réz van, 500 megát tudnak rajta, szerintem is fölösleges) MARAD a dvb-c szolgáltatás harminc valahány csatornával, tehát a 3 iptv fölötti tévéken ez az alapszolgáltatás megmarad, de az analóg, mint ahogy minden szolgáltatási területen, így itt is meg fog szűnni pár hónapon belül.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
tbw
aktív tag
Csak egy a kérdés mikor indul a digi.
Mert ha soká szaroznak én is T-t köttetekTBW
-
Ic3man
tag
Meglepő módon, de eddig stabil a kalásznet netje.
Természetesen ez még a régi 120/10Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
kiskeni
aktív tag
De jó nektek komolyan... Én meg már több, mint 1 éve szemezgetek az oszlopokra kihúzott optikai kábellel, mert baszták folytatni azóta is... Le fogom lopni az oszlopokról, ahogy ez a Vidékháló mutyi is ellopta az EU-s pénzt aztán nézheznek...
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
tbw
aktív tag
Nekem egy a bajom. Ha átmegyek T-re bukom a céges emailom amit mindenki ismer. És az sajna inviteles. Bár azt lehet a Digivel is buknám..
TBW
-
kiskeni
aktív tag
válasz rasotamas #1996 üzenetére
Valami olyasmi. Elsőnek részletesen írtam az ITM-nek, arra válaszképp kaptam, hogy nem írtam települést... Lópikulát nem, épp csak pontos címet nem írtam. Ezúttal már pontos címet is írtam és leredukáltam a terjedelmet, hogy ne legyen mibe bele kötniük, remélem nem írnak vissza azzal, hogy nem írtam címet
Egyébként itt a Szigetvári járáson elvileg egy Vidékháló kft. nevű kecskeméti (!!!!!!!!) faxom-bizbaz cég nyert... Mi közük van nekik egyáltalán Baranyához? A másik meg, mikor a melósokat véletlen láttam az optikát kihúzni az oszlopon miért mondták, hogy ez Telekom-os fejlesztés? Azt meg már meg sem említem, hogy a témaindító cikkben található infók szerint már igencsak illendő lett volna 1 éve végezniük... A [Támogatott projekt kereső] szerint viszont megint mások az időpontok. Nem értem már mi folyik itt de tényleg...
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Cs1csó
félisten
válasz kiskeni #1999 üzenetére
Nyugi van! Mindenütt ez - is - megy. Egy csomó NONAME "helyi" cég nyerhetett és nyertek is. Olyan cégek amik még egy rendes honlapot sem tudnak üzemeltetni. Ez van.
Nálunk az egy faluval arrébb lévő eddig CSAK mikrohullámú netet terjesztő cég nyerte melynek a központja egy klasszikus "Kádár-kocka" családi ház. A 3 település együtt jelent vagy 30 ezer embert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest